Yhdistä myymälä ja verkkokauppa saumattomasti MyCashflow Kassan avulla 🚀  Tutustu ›
Asiakastarinat

Industria Center – työkalukaupan edelläkävijä Suomessa

"Verkkokauppamme ulkoasu ja toiminnallisuudet on suunniteltu yhdessä MyCashflow’n ammattilaisten kanssa palvelemaan parhaiten meidän liiketoimintaamme. Parhaita MyCashflow’n ominaisuuksia on loistava asiakaspalvelu, verkkokaupan monipuoliset toiminnot, helppo tilausten käsittely sekä suurten tuotemäärien hallinta."

– Jani Raudasoja, verkkokauppavastaava, Industria Center Oy

Industria Center

Työkaluihin, koneisiin ja teollisuuden palveluihin erikoistunut Industria Center yksi teknisen alan verkkokaupan pioneereista Suomessa. MyCashflow’n alustalla toimiva Industria Webshop on kiinteä osa Industria Center Oy:tä, kotimaista perheyritystä, jonka juuret ulottuvat vuoteen 1989. Industria Webshop tarjoaa asiakkailleen maailmanlaajuisesti tunnettuja teknisen alan tuotteita, kuten hitsaus-, akku- ja sähkötyökaluja sekä muita koneita, työkaluja ja apuvälineitä. 

Monivuotinen yhteistyö MyCashflow’n kanssa on sujunut hyvin ja verkkokaupalla on ollut läpi vuosien keskeinen rooli yrityksen kasvutarinassa. Yrityksessä kehutaan erityisesti MyCashflow’n ammattitaitoista asiakaspalvelua, monipuolisia ominaisuuksia sekä mahdollisuutta kustomoida verkkokauppa kasvavan liiketoiminnan tarpeisiin.

Tutustu Industria Centerin verkkokauppaan ›

Perusta menestyvä verkkokauppa – kokeile 30 päivää maksutta

Aloita kokeilujakso ›Kysy lisää ›
"Toivon että tulevaisuudessa Tokoi eCommerce kasvaa pohjoismaiden suurimmaksi alan erikoiskaupaksi, ja uskon että MyCashflow’n kanssa tämä tuleekin varmasti onnistumaan."
  • Vladimir Tokoi | Suojakalvotukku