Yhdistä myymälä ja verkkokauppa saumattomasti MyCashflow Kassan avulla 🚀  Tutustu ›
Asiakastarinat

Kouvolan Pyöräpaja: MyCashflow'n avulla digitaalisen kasvun polulle

"MyCashflow'n parhaat puolet ovat monipuolisuus, hyvä asiakaspalvelu ja se, että se kasvaa meidän yrityksen mukana."

Juuso Rämä, Toimitusjohtaja
Kouvolan Pyöräpaja

Vuonna 1964 perustettu Kouvolan Pyöräpaja on erinomainen esimerkki perinteisen kivijalkaliikkeen menestyksekkäästä uudistumisesta digiaikana. Videolla toimitusjohtaja Juuso Rämä kertoo, kuinka yhteistyö MyCashflow'n kanssa on vauhdittanut yrityksen digitaalista kasvua tarjoamalla verkkokauppa-alustan sekä kasvua tukevat lisäpalvelut, jotka ovat tukeneet sekä päivittäisiä toimintoja että pitkän tähtäimen tavoitteita.

Jo yli neljä vuotta jatkuneen yhteistyön perusteella Rämä kehuu etenkin MyCashflow’n monipuolisia toimintoja, poikkeuksellisen hyvää asiakaspalvelusta sekä kykyä kasvaa yrityksen mukana. Rämä nostaa esiin myös MyCashflow’n massakäsittelytoiminnot, jotka ovat mahdollistaneet suurten datamäärien tehokkaan käsittelyn. 

Yhteistyön myötä verkkokaupan rooli on korostunut sekä myyntikanavana että näyteikkunana Kouvolan Pyöräpajan tuotteille – edistäen näin monikanavaisen kaupankäynnin kasvua.

Tutustu Kouvolan Pyöräpajan verkkokauppaan ›

Perusta menestyvä verkkokauppa – kokeile 30 päivää maksutta

Aloita kokeilujakso ›Kysy lisää ›
"Toivon että tulevaisuudessa Tokoi eCommerce kasvaa pohjoismaiden suurimmaksi alan erikoiskaupaksi, ja uskon että MyCashflow’n kanssa tämä tuleekin varmasti onnistumaan."
  • Vladimir Tokoi | Suojakalvotukku