Yhdistä myymälä ja verkkokauppa saumattomasti MyCashflow Kassan avulla 🚀  Tutustu ›
Asiakastarinat

Piironki – monikanavaista kaupankäyntiä MyCashflow’n avulla

"Olen ollut tyytyväinen MyCashflow'n verkkokauppa-alustaan, koska se on sujuva, helppokäyttöinen, todella kehittyvä, tulee koko ajan uusia toiminnallisuuksia, ja se mahdollistaa sen, että kaikki asiat ovat yhdessä järjestelmässä."

Mari Korkeakoski, toimitusjohtaja ja omistaja
Piironki

Laadukkaaseen, itse suunniteltuun sisustus- ja lifestyletuotemallistoon keskittyvä Piironki myy tuotteitaan monikanavaisesti eri myyntikanavissa – Helsingin kivijalkaliikkeessä, verkkokaupassa sekä tukkukauppana jälleenmyyjille.

Yrityksellä on käytössä MyCashflow Kassa, palveluun sisäänrakennettu kassajärjestelmä, jonka täydellinen yhteensopivuus verkkokaupan kanssa on mahdollistanut sujuvan monikanavaisen kaupankäynnin helposti samaa järjestelmää hyödyntäen.

Videolla Piirongin Mari Korkeakoski kertoo, kuinka MyCashflow on osoittautunut erinomaiseksi valinnaksi sen sujuvuuden ja helppokäyttöisyyden ansiosta. MyCashflow’n ansiosta yrityksessä ei tarvita syvällistä IT-osaamista, sillä palvelun käyttö on intuitiivista ja kaikki toiminnot hoituvat helposti nappia painamalla. MyCashflow'n jatkuva kehitys ja uudet toiminnallisuudet ovat varmistaneet, että verkkokauppa on pysynyt ajan tasalla ja kilpailukykyisenä.

Verkkokauppaan panostaminen on tuottanut Piirongille merkittävää kasvua viime vuosina. Yritys uskoo vahvasti kuluttajaverkkokaupan kasvuun tulevaisuudessakin ja odottaa noin 30 % vuosittaisia kasvulukuja. MyCashflow'n avulla Piironki on voinut keskittää monikanavaisen myynnin kaikki toiminnot yhteen järjestelmään, mikä on helpottanut arkea ja mahdollistanut menestyvän liiketoiminnan.

Perusta menestyvä verkkokauppa – kokeile 30 päivää maksutta

Aloita kokeilujakso ›Kysy lisää ›
"Toivon että tulevaisuudessa Tokoi eCommerce kasvaa pohjoismaiden suurimmaksi alan erikoiskaupaksi, ja uskon että MyCashflow’n kanssa tämä tuleekin varmasti onnistumaan."
  • Vladimir Tokoi | Suojakalvotukku