Pikastartti: Avaa MyCashflow-verkkokauppa työpajassa🔥  Lue lisää ›
Kaikki artikkelit
Asiakastarinat
Julkaistu
21.6.2022
Tämä artikkeli on yli 4 vuotta vanha ja saattaa sisältää vanhentunutta tietoa.

Industria Center myy työkaluja yhä enemmän verkossa – "Kaikki pyörii oikeastaan MyCashflow'n ympärillä"

Työkaluja, koneita ja teollisuuden palveluita tarjoava Industria Center on lähes kolmekymmentä vuotta vanha perheyritys, joka on kasvanut viime vuosina voimakkaasti.

– Liikeideamme on toimittaa alueen teollisuusyrityksille laadukkaita tuotteita ja palveluita. Myymme maailmanlaajuisesti tunnettuja laatumerkkejä ja huolehdimme myös niiden elinkaaripalveluista, myymäläpäällikkö Janne Vartiainen Industria Center Oy:stä kertoo.

Vartiaisen mukaan tärkeintä Industria Centerin toiminnassa on asiakaslähtöisyys. Yritys pyrkii palvelemaan asiakkaitaan mahdollisimman ammattitaitoisesti ja heidän toiveitaan kuunnellen. 

– Visionamme on olla edelleen teknisen kaupan edelläkävijöitä sekä tuoda Industria Centerin nimeä tunnetummaksi sekä valtakunnallisesti että paikallisesti, Vartiainen kertoo.

Myymäläpäällikkö Janne Vartiaisen mukaan Industria Center pyrkii jatkamaan teknisen kaupan edelläkävijänä Suomessa.

Verkkokaupan keskeinen rooli liiketoiminnan kasvun ajurina

Liiketoiminnan kasvun ajurina on viime vuosina ollut liiketoiminnan siirtyminen yhä enemmän verkkoon, mikä korostaa toimivan ja monipuolisen verkkokauppa-alustan tärkeyttä. 

Verkkokaupan rooli on keskeinen: kaikki toimii ja pyörii oikeastaan MyCashflow’n ympärillä. Ilman sitä eihän tästä tulisi yhtään mitään, Vartiainen toteaa.

Samoilla linjoilla on myös tekninen myyjä Jani Raudasoja, joka toimii verkkokauppavastaavana Industria Center Oy:ssä Varkaudessa.

– Verkkokauppa on erittäin keskeinen osa meidän yritystämme. Se palvelee meidän teollisuusasiakkaitamme tässä paikallisesti sekä auttaa meitä löytämään asiakkaita ympäri Suomea. 

Verkkokauppavastaava Jani Raudasoja kehuu erityisesti MyCashflow'n loistavaa asiakaspalvelua ja monipuolisia toiminnallisuuksia.

Industria Centerissä kiitellään sitä, että verkkokauppaa on voitu kustomoida kasvavan liiketoiminnan tarpeisiin tiiviissä yhteistyössä MyCashflow’n ammattilaisten kanssa.

– Verkkokauppamme ulkoasu ja toiminnallisuudet on suunniteltu yhdessä MyCashflow’n ammattilaisten kanssa palvelemaan parhaiten meidän liiketoimintaamme. Parhaita MyCashflow’n ominaisuuksia on loistava asiakaspalvelu, verkkokaupan monipuoliset toiminnat, helppo tilausten käsittely sekä suurten tuotemäärien hallinta. 

Raudasoja lähettää lämpimät terveiset kaikille MyCashflow-verkkokauppaa harkitseville.

– Itse olen kohta työskennellyt MyCashflow’n palveluiden parissa noin seitsemän vuotta ja voin kyllä erittäin lämpimästi suositella tätä palvelua kaikille verkkokauppaa perustaville. Jos haluat menestyä, valitse MyCashflow.

Katso Industria Centerin asiakastarina videolta

Tutustu Industria Centerin verkkokauppaan

Lataa markkinointi­kalenteri maksutta!

Täytä lomakkeelle tietosi – saat markkinointikalenterin sähköpostiisi.

Tilaa opas

Uusimmat artikkelit

Perusta menestyvä verkkokauppa – kokeile 30 päivää maksutta

Aloita kokeilujakso ›Kysy lisää ›
"Toivon että tulevaisuudessa Tokoi eCommerce kasvaa pohjoismaiden suurimmaksi alan erikoiskaupaksi, ja uskon että MyCashflow’n kanssa tämä tuleekin varmasti onnistumaan."
  • Vladimir Tokoi | Suojakalvotukku