Pikastartti: Avaa MyCashflow-verkkokauppa työpajassa🔥  Lue lisää ›
Kaikki artikkelit
POS
Julkaistu
21.12.2022
Tämä artikkeli on yli 4 vuotta vanha ja saattaa sisältää vanhentunutta tietoa.

MyCashflow Kassa kehittyy jatkuvasti – lue vuoden 2022 tärkeimmät päivitykset

Monikanavaista kaupankäyntiä varten kehittämämme MyCashflow Kassa on moderni ja ainutlaatuinen kassaratkaisu, joka tarjoaa monista kilpailevista järjestelmistä poiketen täysin saumattoman yhteyden verkkokaupan ja myymälän välille – ilman tarvetta erillisille integraatioille.

Sisäänrakennettu kassajärjestelmä tarjoaa kauppiaalle lukuisia hyötyjä, sillä täydellisen yhteensopivuuden ansiosta kaupan varastosaldot, tuotetiedot, hinnat, asiakkaat, tilaukset ja raportit pysyvät aina ajan tasalla ja kauppias voi hyödyntää esimerkiksi verkkokaupan kampanjoita ja tarjouksia myymälässä, myyntipisteessä tai messuilla.

Kehitämme MyCashflow Kassan ominaisuuksia jatkuvasti lisää, jotta kassaratkaisu vastaa asiakkaidemme nykyisiin ja tuleviin tarpeisiin mahdollisimman hyvin. Tähän artikkeliin olemme koonneet listauksen vuonna 2022 tehdyistä päivityksistä.

Lokakuu 2022

 • Lisätty tuki versiokohtaisille asiakasnäytöille, joissa näytetään viimeisimmän keskeneräisen POS-tilauksen tuotesisältö ja maksun määrä. Asiakasnäyttönä kauppias voi käyttää esimerkiksi tablettia. Saatavilla MyCashflow’n asiakaspalvelun kautta.
 • Lisätty erillinen kenttä Tilausasetukset-sivulle, jonka kautta voi lisätä vapaamuotoista tekstiä maksupäätteen kautta tulostettujen kuittien loppuun. Käyttökohteena esimerkiksi kaupan vaihto- ja palautusehtojen lisääminen kuitille.

Syyskuu 2022

 • Mahdollistettu käteis- ja lahjakorttimaksujen tekeminen POS-tilauskortilta riippumatta siitä, onko maksupäätettä valittu vai ei.

Elokuu 2022

 • Mahdollistettu korttimaksujen kuittien tulostaminen jälkikäteen tilauskortilta. Päivityksen myötä kaikilta kassatilauksen maksutavoilta voi tulostaa kuitin jälkikäteen maksupäätteen kautta.

Heinäkuu 2022

 • Parannettu kuitin tuoterivien hintojen esittämistä. Tuotteelta näytetään aina yksikköhinta, mahdollinen alennus sekä yhteishinta, jos asiakas on ostanut useita kappaleita samaa tuotetta.

Kesäkuu 2022

 • Mahdollistettu automaattinen asiakkaan kuitin tulostaminen, kun koko tilaus on maksettu. Ominaisuuden voi ottaa käyttöön erillisellä asetuksella, joka löytyy Tilausasetukset-sivulta.

Toukokuu 2022

 • Lisätty mahdollisuus valita kauppaversio, jolle POS-tilaus luodaan. Tämä mahdollistaa sen, että asiakas voi käyttää olemassa olevaa kauppaversiota tai luoda uuden kauppaversion, jota käyttää esimerkiksi messujen ajan messumyyntiin ja saada sitten tarkemman raportin kyseisessä myyntipisteessä tehdyistä tilauksista.

Huhtikuu 2022

 • Lisätty tilauslistaan mahdollisuus suodattaa tilaukset tilauslähteen mukaan (verkkokauppa tai kassa), mikäli kaupalla on POS käytössä. Tämä mahdollistaa tallennetun tilaushaun käytön esimerkiksi myyntiraporteilla. Tallennettua tilaushakua voi hyödyntää eri raporteilla, joten tämän avulla voi muodostaa raportin esimerkiksi myymälän kautta myydyistä tuotteista.

Helmikuu 2022

 • Mahdollistettu POS-tilauksilla tilauskohtaisen lisätietokentän käyttäminen, johon lisätty teksti tulostetaan asiakkaan kuitille. Käyttökohteina esimerkiksi tuotenumerot, takuuajat sekä muut tuotekohtaiset lisätiedot.
 • Lisätty sähköisten kuittien tuki POS-tilauksille. Ominaisuus mahdollistaa tilauksen kuitin lähettämisen asiakkaan sähköpostiosoitteeseen.

Lue lisää MyCashflow Kassan ominaisuuksista – ja pyydä maksuton demo!

Haluaisitko hyödyntää MyCashflow Kassaa myydessäsi tuotteita myymälässä, myyntipisteessä tai messuilla? Lue lisää MyCashflow'n sisäänrakennetun kassaratkaisun edistyksellisistä ominaisuuksista ja pyydä maksuton demo sivuiltamme löytyvällä lomakkeella. Voit myös olla yhteydessä myyntiimme, niin kerromme mielellämme lisää kassaratkaisun tarjoamista mahdollisuuksista.

Lataa markkinointi­kalenteri maksutta!

Täytä lomakkeelle tietosi – saat markkinointikalenterin sähköpostiisi.

Tilaa opas

Uusimmat artikkelit

Perusta menestyvä verkkokauppa – kokeile 30 päivää maksutta

Aloita kokeilujakso ›Kysy lisää ›
"Toivon että tulevaisuudessa Tokoi eCommerce kasvaa pohjoismaiden suurimmaksi alan erikoiskaupaksi, ja uskon että MyCashflow’n kanssa tämä tuleekin varmasti onnistumaan."
 • Vladimir Tokoi | Suojakalvotukku