Kampanja: Siirrä verkkokauppasi MyCashflow'lle – tietojen siirrot nyt alkaen 0 €!
Lue lisää ›
Kaupan ratkaisut

MyCashflow Kassa

MyCashflow Kassan avulla myyt tuotteitasi helposti myymälässä, myyntipisteissä ja messuilla. Pilvipohjainen ja saumattomasti toimiva kassajärjestelmä tarjoaa täydellisen yhteensopivuuden myyntipisteen ja MyCashflow-verkkokaupan välille.
Tuotesaldot aina ajan tasalla
Myyntien, tilausten ja tuotteiden hallinta
Ei tarvetta erilliselle kuittitulostimelle
Lahjakorttien yhteensopivuus myymälässä ja verkkokaupassa
Mies pitelee käsissään MyCashflow'n maksupäätettä ja suorittaa maksua

Täydellinen kassajärjestelmä myymälän ja verkkokaupan yhdistämiseen

Kaksi naista käyttää MyCashflow'n kassaratkaisua myymälässä

Sujuvaa kassatyöskentelyä myymälässä

Lyhyemmät jonot, enemmän myyntiä ja parempi asiakastyytyväisyys. Selkeä kassanäkymä sujuvoittaa kassatyöskentelyä ja mahdollistaa lisämyynnin vapaamyyntituotteiden avulla.

Kassajärjestelmä tukee viivakoodien lukua myyntipisteen tuotteista ja mahdollistaa nopeat kassatilaukset verkkokaupan hallinnasta. Maksupäätteen kautta veloitettava summa ja maksutapahtuman tiedot siirtyvät automaattisesti MyCashflow'n hallintapaneeliin.

Asiakasnäytön avulla kassatilauksen sisältö voidaan näyttää asiakkaalle tietokoneelta tai tabletilta.
Ominaisuudet:
Selkeä ja helppo käyttää
Kätevä tuotehaku
Viivakoodien luku
Kassa-alennukset

Saumaton yhteensopivuus verkkokaupan ja kassan välillä – ilman integraatioita

MyCashflow Kassa on suunniteltu toimimaan täydellisesti yhteen verkkokaupan kanssa – ilman tarvetta integraatioille. Saumattoman yhteensopivuuden ansiosta varastosaldot, tuotetiedot, hinnat, kampanjat, asiakkaat, tilaukset ja raportit pysyvät aina ajan tasalla.

Sisäänrakennetun kassaratkaisun ansiosta voit hyödyntää verkkokauppasi kampanjoita ja tarjouksia myymälöissä tai myöntää alennuksia suoraan kassalla. Kevyt ja edistyksellinen kassajärjestelmä mahdollistaa myös asiakastietojen hyödyntämisen ja tilausten luomisen suoraan asiakkaille.
Kannettava tietokone pöydällä, jossa auki MyCashflow'n verkkokaupan hallinta

Reaaliaikaiset varastosaldot aina ajan tasalla

Saumaton yhteensopivuus maksupäätteen ja verkkokaupan välillä pitää huolen siitä, että kaupan varastosaldot päivittyvät MyCashflow’n hallintapaneeliin aina automaattisesti ja luotettavasti.

Myymälässä myyty tuote vähennetään verkkokaupan varastosaldosta heti maksutapahtuman jälkeen, minkä ansiosta vältyt ylimyynneiltä myös ruuhkaisina aikoina.

Lahjakorttien yhteensopivuus myymälässä ja verkkokaupassa

MyCashflow Kassa sisältää tuen lahjakorteilla maksamiselle, sillä asiakas voi maksaa ostoksensa lahjakortilla kokonaan tai osittain. Lahjakorttien myynti onnistuu suoraan kassalta ja täydellisen yhteensopivuuden ansiosta asiakas voi käyttää lahjakortin joko verkkokaupassa, myyntipisteessä tai molemmissa.

Älykäs kassajärjestelmä huomioi lahjakortit myös palautustilanteessa, jolloin käytetylle lahjakortille voidaan palauttaa saldoa.
Pöydällä kolme lahjapakettia

Langaton maksupääte nopeaan ja turvalliseen myyntiin

Kädessä monipuolinen MyCashflow'n kassaratkaisun maksupääte

Markkinoiden monipuolisin maksupääte

Kassajärjestelmään sisältyvä Verifone V400 on markkinoiden pienin ja nopein maksupääte, joka toimii luotettavasti kaikkialla – myymälän tiskillä, myyntipisteissä ja messuilla. 4G-, WiFi- ja Bluetooth-yhteydet varmistavat nopean kaupankäynnin missä tahansa oletkin. Sisäänrakennetun kuittitulostimen ansiosta et tarvitse erillistä tulostinta, vaan voit tulostaa virallisen kassakuitin suoraan maksupäätteestä.

Halutessasi voit yhdistää kassajärjestelmään myös useamman maksupäätteen. Kysy lisää myynnistämme!
Ominaisuudet:
4G, Wifi ja Bluetooth
Sisäänrakennettu kuittitulostin
3,5 tuuman kosketusnäyttö
PCI 4.0 -hyväksytty

Mukana kaikki nykyaikaiset maksutavat

Modernin maksupäätteen ansiosta asiakas voi maksaa tuotteensa lukuisilla eri tavoilla: sirukortilla, lähimaksulla, magneettijuovalla, mobiililähimaksulla, käteisellä tai lahjakortilla. MyCashflow Kassa tukee myös osittaismaksuja, minkä ansiosta asiakas voi yhdistää eri maksutapoja haluamallaan tavalla.
Ominaisuudet:
Visa & MasterCard -pohjaiset maksukortit
Mobiililähimaksut (Google Pay, Apple Pay ja Samsung Pay)
Lahjakortit
Mies suorittaa lähimaksua liikkeessä
Nainen pitää käsussään paperikasseja, johon myyjä asettaa kuitin

Kuittien tulostus suoraan maksupäätteestä

Voit tulostaa kauppiaan ja asiakkaan viralliset, arvonlisävero- ja maksutiedot sisältävät kuitit suoraan maksupäätteestä. Kuitilta näet eriteltynä eri maksutavoilla, kuten lahjakortilla ja maksukortilla maksetut osuudet loppusummasta.

Kiinteän kuittitekstin avulla voit lisätä kuitteihin vapaata tekstisisältöä, kuten kaupan vaihto- ja palautusehdot.

Tärkeimmät ominaisuudet

Kassatilaustoiminnot - MyCashflow hallinta

Edistyksellinen kassajärjestelmä monipuoliseen myyntiin
Reaaliaikaiset varastosaldot
Kätevä tuotehaku ja viivakoodien luku
Myyntien, tilausten ja tuotteiden hallinta
Alennuskoodit
Lahjakorteilla maksaminen
Lahjakorttien myynti
Vapaamyyntituotteiden myynti kassalla
Käteismaksujen vaihtorahanäkymä
Hintojen vapaa muokkaus kassalla: voit antaa alennuksia kassalla ja muuttaa tilauksen sisältämien tuotteiden hintoja
Osittaiset veloitukset: maksun voi suorittaa osissa usealla eri maksutavalla (esim. lahjakortilla, maksukortilla ja käteisellä)
Tuotepalautuksissa rahan palauttaminen asiakkaan maksukortille tai lahjakortille suoraan hallintapaneelista
Kattavat tilaustiedot kuiteilla
Sähköisen kuitin lähetys asiakkaan sähköpostiin
Helppokäyttöinen tuki asiakasnäytölle

Maksupääte -
Verifone V400

Markkinoiden monipuolisin maksupääte
Langaton maksupääte
Kattava valikoima korttimaksutapoja
Mobiililähimaksut (Google Pay, Apple Pay, Samsung Pay)
Sisäänrakennettu kuittitulostin
4G, WiFi ja Bluetooth
Suuri 3,5” Gorilla Glass –teknologialla suojattu kosketusnäyttö
PCI 4.0 -hyväksytty

Hinnat ja saatavuus

Tilaa MyCashflow Kassa ottamalla yhteyttä myyntiimme.

Hinnat alv. 0 %. Pidätämme oikeuden muutoksiin. MyCashflow Kassa -palvelu on saatavilla ainoastaan MyCashflow-verkkokauppiaille. Tutustu palvelupaketteihimme.

Palvelun transaktiomaksu vaihtelee asiakkaan MyCashflow-palvelupaketin mukaan – kysy lisää myynnistämme.

Transaktiomaksut alkaen

1,49 %

+ 0,08 € / transaktio*
*Kotimaisilla kuluttajakorteilla maksettaessa. Yrityskorteilla maksettaessa hintaan lisätään + 0,8 %. EU:n ulkopuolisilla maksukorteilla maksettaessa hintaan lisätään +1,2 % + 0,01 €/transaktio.

Verifone v400 -maksupääte

49 €/kk

(+ 10 €/kk)
Kassajärjestelmään sisältyvä Verifone V400 -maksupääte toimitetaan asennettuna ja käyttövalmiina 12 kk leasingsopimuksella hintaan 49 €/kk sekä valinnaisella Verifone Varma Roamin 4G-mobiililiittymällä varustettuna (+10 €/kk).

Kiinnostuitko? Ota yhteyttä myyntiimme

Jätä yhteydenottopyyntö alla olevalla lomakkeella. Olemme sinuun yhteydessä mahdollisimman pian.

Tavoitat meidät arkisin klo 9:00–15:00 myös puhelimitse numerosta 020 741 7671.

Kiitos yhteydenotosta! Olemme sinuun yhteydessä mahdollisimman pian.
Hups! Jotain meni vikaan.
Verkkokauppias istuu sohvalla ja keskustelee asiakaspalvelun kanssa

Usein kysytyt kysymykset

Mikä on MyCashflow Kassa?

MyCashflow Kassa on MyCashflow-verkkokauppapalvelun sisäänrakennettu kassajärjestelmä, jonka avulla voit myydä verkkokauppasi tuotteita asiakkaillesi kasvotusten esimerkiksi myymälässä, messuilla tai muussa fyysisessä myyntipisteessä. Kassaratkaisu mahdollistaa kassatilausten luonnin verkkokaupan hallinnassa ja kassatilausten maksujen veloittamisen fyysisellä maksupäätteellä.

Mitä MyCashflow Kassa sisältää käytännössä?

MyCashflow Kassa sisältää MyCashflow-verkkokaupan hallintaan aktivoitavan selkeän ja monipuolisen kassatilausnäkymän kattavine kassamyyntitoimintoineen sekä palveluun integroidun langattoman Verifone V400 -maksupäätteen, joka toimitetaan valmiiksi verkkokauppaasi konfiguroituna ja käyttövalmiina.

Miten MyCashfow Kassa eroaa muista kassaratkaisuista?

MyCashflow Kassa on suunniteltu saumattomaksi ratkaisuksi verkkokaupan ja myymälän yhdistämiseen. MyCashflow Kassan yhteydessä ei tarvitse ladata tuotekatalogia erilliseen järjestelmään tai huolehtia integraatiosta tietojen synkronoimiseksi verkkokauppaan.

Sen sijaan MyCashflow-verkkokauppaan sisäänrakennettu kassajärjestelmä sisältää kaikki tarvittavat tiedot kätevästi samassa järjestelmässä ja mahdollistaa esimerkiksi verkkokaupan asiakastietojen, tuote- ja hintatietojen sekä lahjakorttien hyödyntämisen fyysisen myyntipisteen kautta tapahtuvassa myynnissä.

Miten MyCashflow Kassa -ratkaisu auttaa varastonhallinnassa?

Verkkokauppaan sisäänrakennettu kassaratkaisu pitää huolen, että kauppasi tuotteiden varastosaldot ovat aina ajan tasalla. Kassatapahtuman alussa tuotteet varataan saldoilta ja vähennetään saldoista onnistuneen maksutapahtuman yhteydessä.

Jos esimerkiksi pidät myymälää verkkokauppasi varaston yhteydessä, voit huoletta myydä tuotteita myymälästä ilman, että verkkokauppasi myisi tuotteita yli saldojen. MyCashflow'n hallinnassa voit myös kätevästi asettaa varastosaldoille hälytysrajan, joka huomioi sekä verkkokaupassa että myymälässä myytävät tuotteet.

Tuotteiden varastosaldot päivittyvät myös tuotepalautusten yhteydessä, jolloin voit helposti palauttaa käyttämättömän ja myyntikuntoisen tuotteen takaisin saldoille palautustapahtuman yhteydessä.

Voiko asiakas maksaa MyCashflow Kassan kautta lahjakortilla?

Ehdottomasti. Lahjakorteilla maksaminen on täydellisesti tuettu ominaisuus MyCashflow'n kassajärjestelmässä. Asiakas voi maksaa lahjakortilla ostoksensa joko kokonaan tai osittain, jolloin jäljelle jäävän summan voi veloittaa maksupäätteellä asiakkaan kortilta.

Älykäs kassajärjestelmä huomioi lahjakortit myös palautustilanteessa, jolloin käytetylle lahjakortille voidaan palauttaa saldoa. Voit helposti ja turvallisesti myös myydä lahjakortteja suoraan kassalta, koska lahjakortti aktivoidaan vasta maksutapahtuman yhteydessä. Asiakas voi käyttää lahjakortin valintansa mukaan joko verkkokaupassa tai myyntipisteessä tai molemmissa.

Pystyykö MyCashflow Kassalla veloittamaan näppärästi käteismaksuja?

Kyllä. Kassamyyntinäkymä tukee maksamista paitsi maksupäätteellä ja lahjakortilla myös käteisellä. Yksittäisen ostoksen voi maksaa joustavasti osiin pilkottuna useammallakin eri maksutavalla. Kassatyöskentelyn nopeuttamiseksi ja helpottamiseksi näkymään on toteutettu vaihtorahatoiminto, joka laskee automaattisesti vaihtorahan määrän, jos asiakkaalla ei satu olemaan tasarahaa.

Voinko käyttää jotain muuta maksupäätettä?

MyCashflow Kassa -ratkaisussa ei voi käyttää muita maksupäätteitä. Jokainen maksupääte konfiguroidaan erikseen MyCashflow Kassa -käyttöön, jolloin se integroituu täydellisesti MyCashflow-verkkokauppaan. Verifone V400 -maksupääte on markkinoiden modernein ja kevyin langaton maksupääte, joka sisältää lisäksi integroidun kuittitulostimen, mikä tekee siitä muutenkin ylivoimaisen maksupäätteen jokaiseen myyntipisteeseen!

Miten MyCashflow Kassan hinta muodostuu?

Palvelun hinta koostuu palvelupaketin mukaan määräytyvästä, prosentuaalisesta ja kiinteästä maksutapahtumakohtaisesta palvelumaksusta (alk. 1.49 % + 0.08 €/tapahtuma) sekä Verifone V400 -maksupäätteen kiinteästä leasing-kulusta (49 €/kk) ja valinnaisesta SIM-kortista (10 €/kk). Huomaathan, että emme veloita erikseen muita tapahtumakohtaisia kuluja.

Kuinka pitkään sopimukseen sitoudun?

MyCashflow Kassa -palvelun sopimuskausi on 36 kuukautta, jonka jälkeen tilaus jatkuu toistaiseksi voimassaolevana. Jos et halua jatkaa sopimusta ensimmäisten 36 kuukauden jälkeen, ilmoitathan irtisanomisesta kirjallisesti vähintään 3 kk ennen sopimuskauden päättymistä.

Mitä muita laitteita voisin tarvita myyntipisteen kassalla?

MyCashflow Kassa -ratkaisu sisältää kaiken tarvittavan myymälämyynnin aloittamiseen. Erityisen hyödyllinen lisävaruste on kuitenkin viivakoodinlukija, joka nopeuttaa kassatyöskentelyä huomattavasti. Voit tiedustella myynnistämme myös lisämaksupäätteiden, maksupäätteen telakan tai käteiskassalippaan saatavuutta.

Miten Kassan kautta tapahtuva myymälämyynti raportoidaan?

MyCashflow Kassa on yksi verkkokauppasi maksutavoista. Voit siis hakea maksupäätteen myyntiraportit verkkokauppasi raporteista ko. maksutavan alta. Maksupäätteen tapahtumat ja raportit löydät myös Verifonen portaalin kautta.

Kuinka nopeasti kauppias saa rahat maksuista tililleen

MyCashflow Kassan tilitysviive on tapahtumapäivä + kaksi pankkipäivää.

MyCashflow Kassa blogissa

Näytä kaikki ›