Yhdistä myymälä ja verkkokauppa saumattomasti MyCashflow Kassan avulla 🚀  Tutustu ›
Poistuva
Tulossa
Uusi 🔥

Tuotesyötteet

Luo automaattisesti päivittyviä tuotesyötteitä, joiden avulla ylläpidät tuotevalikoimaasi Googlen, Metan sekä hintavertailupalvelujen järjestelmissä. Säästä aikaa ja vaivaa synkronoimalla tuotetiedot markkinoiden suosituimpiin palveluihin.

Palvelun kuvaus

MyCashflow’n Tuotesyötteet-laajennuksen avulla voit tilata ja aktivoida verkkokauppaasi kauppaversiokohtaisia tuotesyötteitä, joilla viet verkkokauppasi tuotevalikoiman tiedot esimerkiksi Googlen Kauppiaspaneeliin, josta ne ovat käytettävissä itsehallinnoimassasi tai kolmannen osapuolen toteuttamassa Google Shopping -mainonnassa.

Tuotesyötteet on toteutettu kanavakohtaisesti palveluntarjoajan määritysten mukaan, ja niitä kehitetään jatkuvasti palveluntarjoajien muuttuvia määrityksiä ja uusia ominaisuuksia vastaaviksi. Tuotesyötteet julkaistaan ennalta arvaamattomassa osoitteessa, jotta tietosi tuotevalikoimasta ja tuotteiden hinnoista pysyy kilpailijoiden saavuttamattomissa.

Tavoita lisää potentiaalisia asiakkaita – useilla eri alustoilla

Lisää myyntiäsi esittelemällä tuotevalikoimaasi ja tarjontaasi maailman suosituimmissa kanavissa, kuten Googlessa, Facebookissa ja Instagramissa. Kattavat ja ajantasaiset tuotetiedot näissä palveluissa mahdollistavat tuotteiden mainostamisen potentiaalisille asiakkaille juuri silloin, kun he tuotteitasi etsivät.

Tuotetiedot pysyvät ajan tasalla kaikissa kanavissa

Tuotesyötteiden avulla jokainen uusi tuote, hinnanmuutos tai muu muuttunut tuotetieto päivittyy syötteen kautta kohdepalveluun automaattisesti. Ajantasaiset tuotetiedot parantavat verkkokauppasi luotettavuutta ja mahdollistavat tuotemainonnan hyödyntämisen myös nopeissa kampanjoissa. 

Helpompaa tuotetietojen hallintaa

Standardien mukaisten tuotesyötteiden avulla vältät virhealttiin tuotetietojen manuaalisen hallinnan, eikä sinun tarvitse huolehtia tuotetietojen päivittämisestä useisiin eri katalogeihin käsin. Uudet ja mahdollisesti muuttuvat tuotetietotyypit päivitetään tuotesyötteisiin palveluntarjoajien määritysten mukaisesti MyCashflow’n toimesta.

Saatavilla olevat tuotesyötteet

Tuotesyötteet ovat automaattisesti päivittyviä tuotelistauksia, jotka sisältävät tuotetiedot palvelun vaatimassa muodossa. Google- ja Meta-tuotesyötteiden tilaukset sisältävät myös konversioseurannan. Jos tarvitsemasi tuotesyöte ei ole saatavilla, otathan yhteyttä asiakaspalveluumme.

Googlen tuotesyöte

 • Sisältää valitsemasi kauppaversion laajennetut tuotetiedot
 • Soveltuu Google Shopping -mainonnan vaatimaan tuotetietojen vientiin ja ylläpitämiseen Google Kauppiaskeskuksessa

Google-tuotesyöte sisältyy MyCashflow’n Tuotemainokset-palveluun ilman erillistä maksua.

Metan tuotesyöte UUSI

Metan tuotesyöte tuo tuotteesi näkyviin Facebookissa ja Instagramissa tavoittaen tuotteista kiinnostuneet käyttäjät ja lisäten verkkokauppasi näkyvyyttä. Tuotesyötteellä välität valitun kauppaversion tuotetiedot automatisoidusti Metan Kaupankäynnin hallintaan, jossa ne ovat käytettävissä tuotemainontaa varten.

 • Sisältää automaattisen konversioseurannan verkkokaupan tärkeimmille tapahtumille
 • Sisältää Metan standardien mukaiset tuotetietokentät

Hintaseuranta.fi-tuotesyöte UUSI

Hintaseuranta.fi-tuotesyötteellä saat tuotteesi näkymään suositussa Hintaseuranta.fi-palvelussa tehostaen verkkokauppasi tuotteiden löydettävyyttä ja vertailua potentiaalisten asiakkaiden keskuudessa – automaattisesti ja vaivattomasti.

 • Sisältää Hintaseuranta.fi-sivuston standardien mukaiset tuotetietokentät

Vertaa.fi-tuotesyöte UUSI

Vertaa.fi-tuotesyötteellä siirrät MyCashflow-kauppasi tuotetiedot automaattisesti Vertaa.fi-palveluun, mikä mahdollistaa verkkokauppasi tuotteiden helpon löydettävyyden ja hintavertailun lisäten verkkokauppasi houkuttelevuutta ostajien silmissä.

 • Tilaus sisältää Vertaa.fi-sivuston standardien mukaiset tuotetietokentät

Hinnat ja saatavuus

Tuotesyötteiden hinta on 19 €/kk per syöte (alv. 0 %) ja se laskutetaan verkkokauppasi kuukausimaksun yhteydessä. Voit lopettaa tuotesyötteen tilauksen koska tahansa poistamalla tuotesyötteen.

Huomaathan, että palveluntarjoajat laskuttavat omista mainonnan palveluistaan erikseen oman hinnastonsa mukaisesti.

Tuotesyöte on käytettävissä heti tilauksen jälkeen. Konversioseuranta aktivoidaan erikseen tuotesyötteen tilauksen jälkeen täydentämällä konversioasetukset tuotesyötteen asetuksiin.

Tuotesyötteet-laajennus on saatavilla kaikissa maksullisissa MyCashflow-palvelupaketeissa.

Käyttöönotto

 1. Perusta MyCashflow-verkkokauppa
 2. Aktivoi Tuotesyötteet-laajennus verkkokauppasi hallinnassa
 3. Valitse haluamasi tuotesyöte laajennuksen asetuksista
 4. Hyväksy ehdot ja valitsemasi tuotesyötteen hinta
 5. Ilmoita tilaamasi tuotesyötteen url-osoite palvelukohtaisten ohjeiden mukaan haluamaasi palveluun.

Katso myös: Tarkemmat ohjeet ›

Perusta menestyvä verkkokauppa – kokeile 30 päivää maksutta

Aloita kokeilujakso ›Kysy lisää ›
"Toivon että tulevaisuudessa Tokoi eCommerce kasvaa pohjoismaiden suurimmaksi alan erikoiskaupaksi, ja uskon että MyCashflow’n kanssa tämä tuleekin varmasti onnistumaan."
 • Vladimir Tokoi | Suojakalvotukku