Yhdistä myymälä ja verkkokauppa saumattomasti MyCashflow Kassan avulla 🚀  Tutustu ›
Tulossa
Uusi 🔥

Osoitekortit ja niiden tulostaminen

Hyvästi osoitekorttien naputtelulle – MyCashflow’ssa voit tulostaa osoitekortit suoraan verkkokaupan hallinnasta. Koska osoitekortit luodaan automaattisesti tilaajan/asiakkaan tiedoilla, säästät huomattavasti aikaa tilausten käsittelyssä ja samalla virheiden mahdollisuus poistuu tietojen uudelleensyöttämisessä.

Osoitekorttien tulostaminen säästää aikaa ja pienentää virheiden mahdollisuutta

Ei enää manuaalista osoitekorttien naputtelua – MyCashflow’sta löytyvien logistiikkapalveluiden, kuten Shipitin, Posti SmartShipin, Matkahuollon, PostNordin, DBSchenkerin ja DHL:n ansiosta lähetyksissä tarvittavia osoitekortteja ei tarvitse kirjoittaa manuaalisesti, sillä ne luodaan automaattisesti tilaajan/asiakkaan tiedoilla. 

Osoitekorttien tulostaminen verkkokaupan hallinnasta säästää aikaa tilausten käsittelyssä ja samalla virheiden mahdollisuus poistuu tietojen uudelleensyöttämisessä.

Osoitekorttien lisäksi MyCashflow mahdollistaa muiden tilausdokumenttien, kuten palautuslomakkeiden ja kuittien tulostamisen verkkokaupan hallinnasta. Tulostukset voi tehdä yksittäisille tilauksille, usealle tilaukselle kerralla ja osoitekorttien tulostaminen onnistuu myös monipakettilähetyksille.

Osoitekorttien tulostaminen

Kun olet ottanut käyttöön haluamasi logistiikkapalvelun MyCashflow-verkkokaupassa, voit luoda lähetyksille osoitekortit tilaussivun Lähetystiedot-osiossa painamalla Luo osoitekortti -linkkiä. Tämän jälkeen voit tulostaa osoitekortin painamalla Tulosta osoitekortti -linkkiä. 

Lue lisää osoitekorttien tulostamisesta ja logistiikkapalveluiden hyödyistä MyCashflow’n blogista.

Tutustu MyCashflow'n logistiikkapalvelut-laajennuksiin.

Sisältyvyys palvelupakettiin

MyCashflow’ssa voit hyödyntää osoitekorttien tulostusta tukevia logistiikkapalveluja helposti laajennusten avulla. Laajennukset ovat saatavilla kaikissa maksullisissa MyCashflow-palvelupaketeissa (Basic, Advanced ja Pro).