Yhdistä myymälä ja verkkokauppa saumattomasti MyCashflow Kassan avulla 🚀  Tutustu ›
Kaupan ratkaisut

Verkko­kauppa kuluttaja-asiakkaille (B2C)

Kotimainen MyCashflow on monipuolinen ja helppokäyttöinen verkkokauppapalvelu, jonka avulla voit rakentaa menestyvän verkkokaupan kuluttaja-asiakkaille. Kokonaisvaltainen palvelumme sisältää kaiken, mitä liiketoiminnan kasvattamiseen tarvitaan – verkkokaupan lisäksi myös myymälässä.

Menesty verkkokauppiaana MyCashflow’n avulla

Myy verkossa mitä haluat

Myy MyCashflow-verkkokaupassasi mitä haluat: fyysisiä tavaroita, digitaalisia tuotteita, tuotepaketteja ja lahjakortteja. Pääsääntöisesti lähes kaikki tuotteet soveltuvat myytäväksi verkkokauppaan ja oman kaupan voidaan räätälöidä eri asiakasryhmien tarpeisiin. Riippumatta siitä, mitä haluat myydä, MyCashflow’n avulla luot houkuttelevan, turvallisen ja luotettavan verkkokaupan asiakkaillesi.  

Mukana tutut ja luotettavat maksutavat

Luottamus on avainasemassa, kun verkkokaupan kävijöistä halutaan tehdä maksavia asiakkaita. Turvallisen ja helpon ostokokemuksen varmistamiseksi MyCashflow sisältää laajan valikoiman suomalaisten tuntemia maksutapoja, joita käytettäessä asiakkaat voivat luottaa maksutietojen pysyvän turvassa. MyCashflow'ssa lisäät verkkokauppaasi Suomen suosituimmat maksupalvelut vain muutamalla klikkauksella.

Toimitustavat jokaiseen tarpeeseen

Pikakuljetus kotiin, edullinen toimitus noutopisteeseen tai ilmainen nouto myymälästä? Tee asiakkaat tyytyväisiksi antamalla valita juuri heille mieluisin toimitustapa. MyCashflow sisältää suorat integraatiot suosituimpiin logistiikkayhtiöihin ja palveluntarjoajiin, minkä ansiosta voit tarjota verkkokauppasi asiakkaille kattavan valikoiman luotettuja ja asiakkaiden tuntemia kuljetuspalveluja.

Lisää myyntiä sisäänrakennetuilla ominaisuuksilla

MyCashflow’n sisäänrakennettujen ominaisuuksien avulla voit kasvattaa keskimääräisen tilauksen arvoa ja lisätä siten verkkokauppasi myyntiä. Lisämyynnin mahdollistamiseksi jokaisen tuotteen yhteydessä voidaan näyttää samankaltaisia tuotteita, varaosia tai lisävarusteita. Voit myös luoda verkkokauppaasi myyntiä edistäviä kampanjoita ja mainostaa tuotteita Google Shopping -tuotemainonnan avulla.

MyCashflow’n ominaisuudet tukevat verkkokauppasi kasvua

Yksi tili, monta kauppaa – myös usealla eri kielellä

MyCashflow'ssa voit luoda erilaisille markkinoille ja asiakasryhmille suunnattuja kieli- ja kauppaversioita ja hallita niitä helppokäyttöisen ja intuitiivisen hallintapaneelin avulla. Kaikissa kauppaversioissa voi olla yksilöllinen ulkoasu, verkkotunnus ja kielivalinta – samoin kuin kohderyhmille sopivimmat maksu- ja toimitustavat. Kauppaversiot voivat käyttää samaa tuotevalikoimaa, tuotteiden näkyvyys voidaan määritellä versiokohtaisesti ja keskitetty hallinta helpottaa varastotietojen pitämistä ajan tasalla.

Helppokäyttöinen ja intuitiivinen hallintatyökalu

Olemme sitä mieltä, että verkkokaupan ylläpidon ei tarvitse olla vaikeaa. MyCashflow’n helppokäyttöinen ja suomenkielinen hallintapaneeli sisältää paljon hyödyllisiä työkaluja, joiden avulla käsittelet tilauksia, hallitset asiakkaidesi tietoja, päivität verkkokauppasi sisältöjä ja tutustut raportteihin verkkokauppasi myynneistä.

Luotettava verkkokauppapalvelu aina ajan tasalla

Valitsemalla MyCashflow’n et tarvitse kalliita ulkoisia laajennuksia, eikä sinun tarvitse huolehtia manuaalisista ohjelmistopäivityksistä. Me varmistamme, että verkkokauppaohjelmistosi on aina turvallinen ja päivitetty uusimpaan versioon. MyCashflow sisältää luotettavat integraatiot verkkokaupan parhaiden kumppaneiden palveluihin.

Avulias ja ystävällinen asiakaspalvelu aina tukenasi

Me MyCashflow’ssa teemme parhaamme, jotta voimme taata sinulle mahdollisimman helppokäyttöisen, sujuvan ja palkitsevan verkkokauppapalvelun. Paljon kiitosta saanut suomenkielinen asiakaspalvelumme on tukena verkkokauppasi jokaisessa känteessä. Sivustomme sisältää myös kattavat ohjeet ja hyödylliset tukimateriaalit, jotka auttavat kehittymään verkkokaupan mestariksi.

Perusta menestyvä verkkokauppa – kokeile 30 päivää maksutta

Aloita kokeilujakso ›Kysy lisää ›
"Toivon että tulevaisuudessa Tokoi eCommerce kasvaa pohjoismaiden suurimmaksi alan erikoiskaupaksi, ja uskon että MyCashflow’n kanssa tämä tuleekin varmasti onnistumaan."
  • Vladimir Tokoi | Suojakalvotukku

Jätä yhteydenottopyyntö myyntiimme

Voit jättää myynnillemme yhteydenottopyynnön täyttämällä alla olevan lomakkeen. Tavoitat meidät arkisin klo 9:00–15:00 myös puhelimitse numerosta 020 741 7671.

Kiitos yhteydenotosta! Otamme sinuun yhteyttä madollisimman pian.
Hups! Jotain meni vikaan.