Verkkokaupan ratkaisut

Verkkokauppa kuluttaja-asiakkaille (B2C) 

Kotimainen MyCashflow on kokonaisvaltainen ja helppokäyttöinen verkkokauppapalvelu, joka auttaa sinua rakentamaan menestyvän verkkokaupan. Palvelumme sisältää kaiken, mitä verkkokaupan perustamiseen ja verkkoliiketoiminnan kasvattamiseen tarvitset.

VALITSE PALVELUPAKETTI ›
Verkkokaupan perustaminen onnistuu helposti MyCashflow'n teemoilla

Menesty verkkokauppiaana MyCashflow’n avulla

Myy verkossa mitä haluat

Myy MyCashflow-verkkokaupassasi mitä haluat: fyysisiä tavaroita, digitaalisia tuotteita, tuotepaketteja ja lahjakortteja. Pääsääntöisesti lähes kaikki tuotteet soveltuvat myytäväksi verkkokauppaan ja oman kaupan voidaan räätälöidä eri asiakasryhmien tarpeisiin. Riippumatta siitä, mitä haluat myydä, MyCashflow’n avulla luot houkuttelevan, turvallisen ja luotettavan verkkokaupan asiakkaillesi.  

Tutut ja luotettavat maksutavat

Luottamus on avainasemassa, kun verkkokaupan kävijöistä halutaan tehdä maksavia asiakkaita. Turvallisen ja helpon ostokokemuksen varmistamiseksi MyCashflow sisältää  laajan valikoiman suomalaisten tuntemia maksutapoja, joiden osalta asiakkaat voivat luottaa maksutietojen pysyvän turvassa. Lisää verkkokauppaasi Suomen suosituimmat maksupalvelut vain muutaman klikkauksen avulla. 

Toimitustavat jokaiseen lähtöön

Pikakuljetus kotiin, edullinen toimitus noutopisteeseen tai ilmainen nouto myymälästä? Tee asiakkaat tyytyväisiksi antamalla valita heille mieluisin toimitustapa. MyCashflow sisältää suorat integraatiot suosituimpiin logistiikkayhtiöihin ja palveluntarjoajiin, minkä ansiosta voit tarjota verkkokauppasi asiakkaille kattavan valikoiman luotettuja ja tunnettuja kuljetuspalveluja.

Lisää myyntiä sisäänrakennetuilla ominaisuuksilla

MyCashflow’n sisäänrakennettujen ominaisuuksien avulla voit kasvattaa keskimääräisen tilauksen arvoa ja lisätä siten verkkokauppasi myyntiä. Lisämyynnin mahdollistamiseksi jokaisen tuotteen yhteydessä voidaan näyttää samankaltaisia tuotteita, varaosia tai lisävarusteita. Voit myös luoda verkkokauppaasi myyntiä edistäviä kampanjoita ja mainostaa tuotteita Google Shopping -tuotemainonnan avulla.

MyCashflow’n ominaisuudet tukevat verkkokauppasi kasvua

Yksi tili, monta kauppaa – myös usealla eri kielellä

Luo erilaisille markkinoille ja asiakasryhmille suunnattuja kieli- ja kauppaversioita ja hallitse niitä keskitetysti helppokäyttöisen ja intuitiivisen hallintapaneelin avulla. Kaikissa kauppaversioissa voi olla yksilöllinen ulkoasu, verkkotunnus ja kielivalinta – samoin kuin kohderyhmille sopivimmat maksu- ja toimitustavat. Kauppaversiot voivat käyttää samaa tuotevalikoimaa, tuotteiden näkyvyys voidaan määritellä versiokohtaisesti ja keskitetty hallinta helpottaa myös varastotietojen pitämistä ajan tasalla.

Helppokäyttöinen ja intuitiivinen hallintatyökalu

Olemme sitä mieltä, että verkkokaupan ylläpidon ei tarvitse olla vaikeaa. MyCashflow’n helppokäyttöinen ja suomenkielinen hallintapaneeli sisältää paljon hyödyllisiä työkaluja, joiden avulla käsittelet tilauksia, hallitset asiakkaitasi, päivität verkkokauppasi sisältöjä ja tutustut raportteihin verkkokauppasi myynneistä.

Luotettava verkkokauppapalvelu aina ajan tasalla

Valitsemalla MyCashflow’n et tarvitse kalliita ulkoisia laajennuksia, eikä sinun tarvitse huolehtia manuaalisista ohjelmistopäivityksistä. Me varmistamme, että verkkokauppaohjelmistosi on aina turvallinen ja päivitetty uusimpaan versioon. MyCashflow sisältää luotettavat integraatiot verkkokaupankäynnin parhaiden kumppaneiden palveluihin.

Avulias ja ystävällinen asiakaspalvelu aina tukenasi

Me MyCashflow’ssa teemme parhaamme, jotta voimme taata sinulle mahdollisimman helppokäyttöisen, sujuvan ja palkitsevan verkkokauppapalvelun. Kiitosta saanut suomenkielinen asiakaspalvelumme on tukenasi verkkokauppasi jokaisessa känteessä. Sivustomme sisältää myös kattavat ohjeet ja hyödylliset tukimateriaalit, jotka auttavat kehittymään verkkokaupan mestariksi.

Kokeile nyt jopa 30 päivää maksutta – aloita jo tänään!

Valitse mikä tahansa palvelupaketti ja kokeile MyCashflow-verkkokauppapalvelua maksutta nyt jopa 30 päivän ajan! Voit vaihtaa pakettia tarpeidesi mukaan tai perua tilauksesi koska tahansa.

Valitse palvelupaketti ›