Kampanja🔥 Verkkokauppa vuodeksi nyt -50 %. Lue lisää ›
Kaikki artikkelit
Uutiset
Julkaistu
24.3.2020
Tämä artikkeli on yli 4 vuotta vanha ja saattaa sisältää vanhentunutta tietoa.

MyCashflow tukee korona­virus­tilanteesta kärsiviä yrittäjiä – uusille kaupoille 6 kk ilman kuukausi­maksua

MyCashflow tukee koronavirustilanteesta kärsiviä yrittäjiä tarjoamalla verkkokaupan ilman kuukausimaksua 6 kk ajaksi, vapaavalintaisen valmisteeman maksutta sekä tehostetusti apua verkkokaupan perustamiseen.

Kampanjalla haluamme auttaa tilanteesta kärsivä yrityksiä ja erityisesti kotimaisia kivijalkakauppoja, jotka ovat nyt ongelmissa kuluttajien siirtyessä verkkoon sosiaalisen eristäytymisen ja kontaktien välttämisen vuoksi.

Käytännön apua kaupan nopeaan avaukseen

Verkkokaupan perustamiseen ja nopeaan käyttöönottoon annetaan apua tehostetusti MyCashflow'n asiakaspalvelun kautta, jonka tavoittaa helposti verkkokaupan hallinnan chatistä.

Lisäksi verkkokaupan käyttöönottoon tähtääviä starttikoulutuksia järjestetään kampanja-aikana viikoittain. Etäyhteyksin järjestetyissä webinaarityyppisissä koulutuksissa käsitellään verkkokaupan rakentamis- ja käyttöönottoprosessi tuotteiden lisäämisestä maksu- ja toimitustapojen määrittelyyn sekä kaupan julkaisuun ja tilausten käsittelyyn saakka.

Vapaavalintainen valmisteema asennettuna

Kampanjaan sisältyvät valmisteemat löytyvät värivariaatioineen MyCashlfow'n teemakaupasta.  Asiakkaan valitsema teema on asiakkaalle maksuton ja asennetaan verkkokauppaan MyCashflow'n asiakaspalvelun toimesta kaupan perustamisen jälkeen.

Kampanjaedut koskevat uusien ja ilmaisesta Free-paketista MyCashflow Basic-, Advanced- ja Pro-palvelupakettiin päivitettyjen verkkokauppojen kuukausimaksuja sekä asiakkaan valitseman valmisteeman kertamaksua. Mahdolliset lisäpalvelut tilataan erikseen ja niistä veloitetaan hinnastomme mukaan.

Huomaathan, että verkkokaupan palvelupaketin tilaus jatkuu 6 kk kokeilujakson jälkeen hinnastomme ja asiakkaan valitseman laskutuskauden mukaan. Tilauksen voi kuitenkin perua koska tahansa 6 kk kokeilujakson aikana. Kampanja on voimassa 30.4.2020 saakka.

Lataa markkinointi­kalenteri maksutta!

Täytä lomakkeelle tietosi – saat markkinointikalenterin sähköpostiisi.

Tilaa opas
Kampanja 🔥

Verkkokauppa vuodeksi puoleen hintaan

Hyödynnä kampanja ja aloita myynti verkossa: nyt saat MyCashflow-verkkokaupan ensimmäisen vuoden kuukausimaksut puoleen hintaan, kun perustat verkkokaupan 30.4. mennessä ja valitset vuosilaskutuksen.

Tutustu kampanjaan

Uusimmat artikkelit

Myy mitä vain, kenelle vain – nyt ensimmäinen vuosi puoleen hintaan

Aloita kokeilujakso ›Kampanja🔥