Palvelut

Digimainonta

Paranna verkkokauppasi myyntiä digimainonnan avulla. Digimainonnan palvelumme auttaa suunnittelemaan yrityksellenne sopivan mainonnan kokonaisratkaisun ja tavoittamaan ostovalmiita asiakkaita juuri oikeaan aikaan.
Helppo tapa aloittaa verkkokaupan digimainonta
Sertifioidut mainonnan asiantuntijat apunasi
Hallitse mainontaa suoraan verkkokaupan hallinnasta

Tuloksellista digimainontaa

Autamme kehittämään MyCashflow-verkkokauppojen myyntiä tarjoamalla mm. hakusanamainonnan, Display-mainonnan sekä Google Shopping -tuotemainonnan palveluita. Kokonaisvaltainen digimainonnan palvelumme kattaa kaiken tarvittavan – tekniset työkalut, mainonnan hallinnan sekä sertifioitujen asiantuntijoidemme tuen tuloksellisen verkkomainonnan suunnitteluun ja toteuttamiseen.

Tehokasta Google-mainontaa

Google-mainonnan avulla tavoitat ostovalmiita asiakkaita juuri oikeaan aikaan. Google tavoittaa yli 90 % kaikista internetin käyttäjistä – omien tuotteidensa sekä yli 2 miljoonan kumppanuussivustonsa kautta. Googlen palveluiden avulla mainontaa voidaan kohdentaa monipuolisesti eri yleisöille.

Autamme suunnittelmaan yrityksenne tarpeisiin parhaiten soveltuvan mainonnan kokonaisratkaisun, joka sisältää sopivassa suhteessa esimerkiksi tekstimainontaa, Display-mainontaa sekä Google Shopping -tuotemainontaa.

Työkalut
mainonnan
hallintaan

Hyödynnämme verkkokaupan digimainonnan ratkaisuissa monipuolisesti verkkokaupan dataa, automaatioita ja teknologiaa. Tavoitteenamme on tarjota mahdollisimman helppoja ja tehokkaita ratkaisuja, joita voit hyödyntää suoraan verkkokauppasi hallinnasta ilman kolmansia osapuolia ja ulkoisia hallintajärjestelmiä.

Sertifioidut asiantuntijat
tukenasi

Olemme sertifioitu Google Premier Partner -kumppani. Mainonnan asiantuntijamme auttavat verkkokauppasi digimainonnan suunnittelussa ja toteutuksessa, ja seuraavat mainoskampanjoidesi tehokkuutta optimoiden ja kehittäen mainontaa tavoitteidesi mukaan. Raportoimme mainonnan tuloksista sekä mainontaan tehdyistä muutoksista säännöllisesti ja läpinäkyvästi.

Tekninen tuki ja jatkuva ylläpito

Verkkokauppa-alustan tarjoajana huomioimme kaikki nykyaikaiset digimainonnan vaatimukset osana MyCashflow-verkkokauppapalvelun kehitystä ja ylläpitoa. Pidämme huolen muun muassa siitä, että MyCashflow-verkkokauppasi analytiikka ja konversioseuranta ovat aina kunnossa ja että data välittyy sujuvasti ja luotettavasti järjestelmästä toiseen.

Helpompaa
digimainonnan hallintaa

Hallitse mainos­kampanjoita verkkokaupan hallinnassa

Jotta mainoskampanjoiden hallinta ja seuraaminen olisi mahdollisimman sujuvaa, MyCashflow'ssa voit tehdä kaikki tarvittavat toimenpiteet oman verkkokauppasi hallinnassa.

Aloita digimainonta ohjatun toiminnon avulla, luo uusia mainoskampanjoita, seuraa kampanjoiden tehokkuutta ja tee haluamasi muutokset kampanjoihin – kaikki samassa paikassa.
Ominaisuudet:
Helppo ohjattu toiminto palvelun
käyttöönottoon
Yhdistä tai luo tarvittavat tilit käyttöönoton
yhteydessä
Luo ja muokkaa mainoskampanjoitasi
Näe mainonnan tulokset suoraan
verkkokaupan hallinnassa

Hinnasto

Tarjoamme digimainonnan palveluita vain MyCashflow-verkkokauppa-asiakkaillemme. Ei aloitusmaksuja, ei kiinteitä kustannuksia. Palvelun hinta perustuu ainoastaan käytettyyn budjettiin sekä sen pohjalta laskettavaan palvelumaksuun.

Palvelumaksumme on 20 % kulutetusta mediabudjetistasi. Käyttöönotosta tai kampanjaan liittyvistä asiantuntijatöistä ei laskuteta erikseen. Palvelussa ei myöskään ole kiinteitä kustannuksia, eikä minimiaikoja. Jos päätät lopettaa kampanjan, sinulle ei tule enää kustannuksia.

Tuotemainonnan palveluehdot

Käyttöönotto

Saat palvelun helpoiten käyttöösi MyCashflow-verkkokauppasi hallinnasta aktivoimalla Tuotemainokset-laajennuksen, jonka ohjatun toiminnon avulla yhdistät tai luot mainontaan tarvittavat tilit verkkokauppaasi.

Palvelun käyttöönoton jälkeen otamme yhteyttä selvittääksemme tarkemmat digimainonnan tarpeenne ja tavoitteenne mainonnan käynnistämistä ja optimointia varten.

Jos haluat lisätietoa palvelusta, täytä alla oleva lomake, niin olemme yhteydessä ja kerromme palvelusta lisää.

Kysy lisää – autamme mielellämme!

Kiinnostaako verkkokaupan myynnin kasvattaminen digimainonnan palveluillamme? Ota yhteyttä myyntiimme – autamme mielellämme laatimaan verkkokaupallenne parhaiten soveltuvan digimainonnan kokonaisuuden.

Kiitos yhteydenotosta! Olemme sinuun yhteyssä mahdollisimman pian.
Hups! Jotain meni vikaan lomaketta lähetettäessä.

Kokeile nyt jopa 30 päivää maksutta – aloita jo tänään!

Aloita kokeilujakso ›Kysy lisää ›
"Toivon että tulevaisuudessa Tokoi eCommerce kasvaa pohjoismaiden suurimmaksi alan erikoiskaupaksi, ja uskon että MyCashflow’n kanssa tämä tuleekin varmasti onnistumaan."
  • Vladimir Tokoi | Suojakalvotukku