Kampanja🔥 Verkkokauppa vuodeksi nyt -50 %. Lue lisää ›
Kaikki artikkelit
Julkaistu
28.5.2014
Tämä artikkeli on yli 4 vuotta vanha ja saattaa sisältää vanhentunutta tietoa.

MyCashflow tukee Pekka Hyysalon FightBack-hanketta

MyCashflow nostaa hattua Pekka Hyysalon periksiantamattomalle asenteelle ja tukee FightBack-hanketta tarjoamalla verkkokaupan FightBack-tuotteille.

Freestylehiihtäjä Pekka Hyysalo loukkaantui vakavasti yrittäessään vaikeaa hyppyä hankalissa olosuhteissa huhtikuussa 2010. Epäonnistuneen hypyn seurauksena hän löi päänsä ja sai vakavan aivovamman.  Hän oli koomassa 17 päivää,  eikä ennuste ollut kaksinen: lääkärit ennustivat hänen pystyvän kävelemään ehkä kahden vuoden intensiivisen kuntoutuksen jälkeen.

Pekka ei luovuttanut, vaan päätti taistella takaisin ja opetella uudelleen kaikki arkiset askareet puhumisesta ja kävelystä alkaen. Hän on kuntoutunut periksiantamattoman ja sinnikkään asenteensa ansiosta uskomattoman hyvin, ja kykeni kävelemään jo kuuden kuukauden kuluttua onnettomuudesta.

Oman kuntoutumisensa ohella kiireinen mies kirjoittaa omaa tarinaansa englanninkieliseksi kirjaksi ja ajaa eteenpäin FightBack-hanketta, jonka tarkoituksena on muiden kovia kokeneiden urheilijoiden auttaminen. Team FightBackin taustajoukot saivat juuri valmiiksi MyCashflow-pohjaisen Team FightBack-verkkokaupan. Jokaisella on nyt mahdollisuus kantaa kortensa kekoon hyvän asian puolesta.

MyCashflow nostaa hattua tällaiselle taisteluasenteelle ja tekemiseen keskittyvälle meiningille. Pekka Hyysalo edustaa henkilönä meille tärkeitä asioita, kuten iloa, reipasta asennetta ja jatkuvaan työtä oman kohtalon muovaamiseen. Siksi emme empineet hetkeäkään, kun meitä pyydettiin sponsoroimaan Pekan FightBack-hanketta.Katso alla olevasta videosta Pekan tarina hänen itsensä kertomana.

Lataa markkinointi­kalenteri maksutta!

Täytä lomakkeelle tietosi – saat markkinointikalenterin sähköpostiisi.

Tilaa opas
Kampanja 🔥

Verkkokauppa vuodeksi puoleen hintaan

Hyödynnä kampanja ja aloita myynti verkossa: nyt saat MyCashflow-verkkokaupan ensimmäisen vuoden kuukausimaksut puoleen hintaan, kun perustat verkkokaupan 30.4. mennessä ja valitset vuosilaskutuksen.

Tutustu kampanjaan

Uusimmat artikkelit

Myy mitä vain, kenelle vain – nyt ensimmäinen vuosi puoleen hintaan

Aloita kokeilujakso ›Kampanja🔥