MyCashflow tukee Pekka Hyysalon FightBack-hanketta

MyCashflow nostaa hattua Pekka Hyysalon periksiantamattomalle asenteelle ja tukee FightBack-hanketta tarjoamalla verkkokaupan FightBack-tuotteille.

Uutiset

MyCashflow tukee Pekka Hyysalon FightBack-hanketta

MyCashflow nostaa hattua Pekka Hyysalon periksiantamattomalle asenteelle ja tukee FightBack-hanketta tarjoamalla verkkokaupan FightBack-tuotteille.

Julkaistu
28.5.2014
Kategoriassa
Uutiset

Freestylehiihtäjä Pekka Hyysalo loukkaantui vakavasti yrittäessään vaikeaa hyppyä hankalissa olosuhteissa huhtikuussa 2010. Epäonnistuneen hypyn seurauksena hän löi päänsä ja sai vakavan aivovamman.  Hän oli koomassa 17 päivää,  eikä ennuste ollut kaksinen: lääkärit ennustivat hänen pystyvän kävelemään ehkä kahden vuoden intensiivisen kuntoutuksen jälkeen.

Pekka ei luovuttanut, vaan päätti taistella takaisin ja opetella uudelleen kaikki arkiset askareet puhumisesta ja kävelystä alkaen. Hän on kuntoutunut periksiantamattoman ja sinnikkään asenteensa ansiosta uskomattoman hyvin, ja kykeni kävelemään jo kuuden kuukauden kuluttua onnettomuudesta.

Oman kuntoutumisensa ohella kiireinen mies kirjoittaa omaa tarinaansa englanninkieliseksi kirjaksi ja ajaa eteenpäin FightBack-hanketta, jonka tarkoituksena on muiden kovia kokeneiden urheilijoiden auttaminen. Team FightBackin taustajoukot saivat juuri valmiiksi MyCashflow-pohjaisen Team FightBack-verkkokaupan. Jokaisella on nyt mahdollisuus kantaa kortensa kekoon hyvän asian puolesta.

MyCashflow nostaa hattua tällaiselle taisteluasenteelle ja tekemiseen keskittyvälle meiningille. Pekka Hyysalo edustaa henkilönä meille tärkeitä asioita, kuten iloa, reipasta asennetta ja jatkuvaan työtä oman kohtalon muovaamiseen. Siksi emme empineet hetkeäkään, kun meitä pyydettiin sponsoroimaan Pekan FightBack-hanketta.Katso alla olevasta videosta Pekan tarina hänen itsensä kertomana.

Artikkelin kuvat ja lisätietoa osoittesta: www.teamfightback.com

Kokeile nyt 30 päivää maksutta – aloita jo tänään!

Valitse mikä tahansa palvelupaketti ja kokeile MyCashflow-verkkokauppapalvelua maksutta nyt 30 päivän ajan! Voit vaihtaa pakettia tarpeidesi mukaan tai perua tilauksesi koska tahansa.

Valitse palvelupaketti ›