Integraatiot

Integraatiot MyCashflow-verkko­kauppaan

Integraatioiden avulla voit yhdistää MyCashflow-verkkokaupan yrityksesi muihin järjestelmiin ja automatisoida tietojen käsittelyä eri ohjelmien välillä. Tietojen käsittelyn automatisointi tehostaa yrityksesi toimintaa, säästää aikaa ja vähentää virheitä prosesseissasi. Integraatiot ovat MyCashflow'n integraatiokumppaneiden kehittämiä ja ylläpitämiä.

Skycoden toteuttamat integraatiot

Suomalainen Skycode on integraatioihin erikoistunut ohjelmointiyritys ja MyCashflow'n integraatiokumppani, joka on toteuttanut suosittuja toiminnanohjauksen ja taloushallinnon integraatioita MyCashflow-verkkokauppapalveluun.

AutoFutur

AutoFutur on Pohjoismaiden käytetyin järjestelmä korjaamoiden toiminnanohjaukseen.

Lue lisää ›
KoneFutur

KoneFutur on tehokas ja kokonaisvaltainen ohjelmistoratkaisu, joka on suunniteltu konealan ammattilaisten tarpeisiin.

Lue lisää ›
Visma Nova

Visma Nova on toiminnanohjauksen kokonaisratkaisu, jonka avulla hallitset keskitetysti yrityksesi avaintoimintoja ja tehostat työn tuottavuutta.

Lue lisää ›
Visma.net

Pilvipohjainen Visma.net ERP auttaa hallitsemaan yrityksesi taloutta, työnohjausta, tilauksia, toimituksia ja varastoja sekä projekteja – aina reaaliajassa.

Lue lisää ›
Visma Fivaldi

Kotimainen Visma Fivaldi on luotettava ja monipuolinen taloushallinnon ohjelmisto yrityksen talouden hoitoon ja tilitoimistoyhteistyöhön.

Lue lisää ›
Fennoa

Fennoa on digitaalinen taloushallinnon kokonaisratkaisu, joka tehostaa tilitoimiston ja asiakkaan ajankäyttöä ja helpottaa viestintää.

Lue lisää ›

Flashnoden toteuttamat integraatiot

Flashnode on MyCashflow’n pitkäaikainen yhteistyökumppani, jolla on usean vuoden kokemus MyCashflow-integraatioiden toteuttamisesta. Flashnoden toteuttamat integraatiot auttavat automatisoimaan rutiininomaisia tehtäviä, käsittelemään verkkokaupan tilauksia nopeammin ja säästämään arvokasta aikaa.

Tehden

Tehden on suosittu suomalainen kassajärjestelmä, joka voidaan yhdistää MyCashflow-verkkokauppaan Flashnoden toteuttaman integraation avulla.

Lue lisää ›
Procountor

Procountor on helppokäyttöinen taloushallinnon ohjelmisto, joka säästää aikaa taloushallinnon rutiineista ja tukee yrityksen kasvua.

Lue lisää ›
Netvisor

Netvisor on älykäs taloushallinnon ohjelmisto, joka auttaa automatisoimaan yrityksen laskutuksen ja kirjanpidon.

Lue lisää ›
Lemonsoft

Lemonsoft-toiminnanohjausjärjestelmä sisältää kaikki yrityksen keskeisimmät toiminnot ja toimialakohtaiset erityispiirteet yhdessä paikassa.

Lue lisää ›

Zapier

Zapierin avulla voit yhdistää verkkokauppasi muihin käyttämiisi sovelluksiin ja automatisoida usein toistuvia tehtäviä ilman ohjelmointiosaamista. Voit liittää MyCashflow-verkkokauppasi mihin tahansa Zapierin tukemaan yli 1000 sovellukseen, kuten Gmail, MailChimp ja Slack. Lue ohjeet Zapierin käyttöönottoon.

Kokeile nyt jopa 30 päivää maksutta – aloita jo tänään!

Aloita kokeilujakso ›Kysy lisää ›
"Toivon että tulevaisuudessa Tokoi eCommerce kasvaa pohjoismaiden suurimmaksi alan erikoiskaupaksi, ja uskon että MyCashflow’n kanssa tämä tuleekin varmasti onnistumaan."
  • Vladimir Tokoi | Suojakalvotukku