Kampanja: Siirrä verkkokauppasi MyCashflow'lle – tietojen siirrot nyt alkaen 0 €!
Lue lisää ›
Integraatiot

Integraatiot MyCashflow-verkko­kauppaan

Integraatioiden avulla voit yhdistää MyCashflow-verkkokaupan yrityksesi muihin järjestelmiin, kuten toiminnanohjauksen ja taloushallinnon ohjelmistoihin.

Integraatioiden mahdollistama tietojen käsittelyn automatisointi tehostaa yrityksesi toimintaa, säästää aikaa ja vähentää virheitä prosesseissa. Integraatiot ovat MyCashflow'n integraatiokumppaneiden kehittämiä ja ylläpitämiä.

Toiminnanohjauksen integraatiot verkkokauppaan (ERP)

Integraatioiden avulla yhdistät MyCashflow-verkkokaupan toiminnanohjausjärjestelmiin (ERP) ja hallitset yrityksesi tärkeimpiä liiketoimintaprosesseja kätevästi samasta paikasta.

AutoFutur

AutoFutur on Pohjoismaiden käytetyin järjestelmä korjaamoiden toiminnanohjaukseen.

Lue lisää ›
KoneFutur

KoneFutur on tehokas ja kokonaisvaltainen ohjelmistoratkaisu, joka on suunniteltu konealan ammattilaisten tarpeisiin.

Lue lisää ›
Visma Nova

Visma Nova on toiminnanohjauksen kokonaisratkaisu, jonka avulla hallitset keskitetysti yrityksesi avaintoimintoja ja tehostat työn tuottavuutta.

Lue lisää ›
Visma.net

Pilvipohjainen Visma.net ERP auttaa hallitsemaan yrityksesi taloutta, työnohjausta, tilauksia, toimituksia ja varastoja sekä projekteja – aina reaaliajassa.

Lue lisää ›
Lemonsoft

Lemonsoft-toiminnanohjausjärjestelmä sisältää kaikki yrityksen keskeisimmät toiminnot ja toimialakohtaiset erityispiirteet yhdessä paikassa.

Lue lisää ›

Taloushallinnon integraatiot verkkokauppaan

Taloushallinnon integraatioiden avulla tehostat yrityksesi taloushallintaa, automatisoit verkkokaupan laskutuksen ja kirjanpidon prosesseja sekä helpotat viestintää tilitoimiston kanssa.

Visma Fivaldi

Kotimainen Visma Fivaldi on luotettava ja monipuolinen taloushallinnon ohjelmisto yrityksen talouden hoitoon ja tilitoimistoyhteistyöhön.

Lue lisää ›
Procountor

Procountor on helppokäyttöinen taloushallinnon ohjelmisto, joka säästää aikaa taloushallinnon rutiineista ja tukee yrityksen kasvua.

Lue lisää ›
Netvisor

Netvisor on älykäs taloushallinnon ohjelmisto, joka auttaa automatisoimaan yrityksen laskutuksen ja kirjanpidon.

Lue lisää ›
Fennoa

Fennoa on digitaalinen taloushallinnon kokonaisratkaisu, joka tehostaa tilitoimiston ja asiakkaan ajankäyttöä ja helpottaa viestintää.

Lue lisää ›

Kassajärjestelmien integraatiot verkkokauppaan

Yhdistä verkkokauppa ja myymälän kassajärjestelmä helppokäyttöisen integraation avulla. Tutustu myös MyCashflow’n sisäänrakennettuun kassajärjestelmään, MyCashflow Kassaan, joka on saatavilla ilman erillistä integraatiota.

Tehden

Tehden on suosittu suomalainen kassajärjestelmä, joka voidaan yhdistää MyCashflow-verkkokauppaan Flashnoden toteuttaman integraation avulla.

Lue lisää ›

Zapier

Zapierin avulla voit yhdistää verkkokauppasi muihin käyttämiisi sovelluksiin ja automatisoida usein toistuvia tehtäviä ilman ohjelmointiosaamista. Voit liittää MyCashflow-verkkokauppasi mihin tahansa Zapierin tukemaan yli 1000 sovellukseen, kuten Gmailiin, MailChimpiin ja Slackiin. Lue ohjeet Zapierin käyttöönottoon.

Yhdistä ohjelmistosi verkkokauppaan MyCashflow API:n avulla

MyCashflow API tarjoaa lukemattomia mahdollisuuksia ohjelmistojen laajentamiseen ja yhdistämiseen MyCashflow-verkkokauppaan. API:n avulla voit integroida esimerkiksi varastonhallintajärjestelmän, kassajärjestelmän ja toiminnanohjausjärjestelmän verkkokauppaasi. Toiminnan tehostamiseksi voit tuoda ja viedä tietoa järjestelmien välillä monipuolisesti. 
Lue lisää MyCashflow'n API:sta

MyCashflow sisältää laajan valikoiman valmiita laajennuksia

MyCashflow sisältää suosituimmat maksu- ja toimituspalvelut sekä muut verkkokaupan tärkeimmät palvelut ja ne ovat käytettävissä verkkokaupan hallinnan kautta erilaisten laajennusten avulla.

Ylläpidämme ja kehitämme integraatioita suoraan yhteistyössä palveluntarjoajien kanssa.

Tutustu MyCashflow'n laajennuksiin

Kysy lisää – autamme mielellämme!

Haluatko lisätietoa verkkokaupan integraatioista tai puuttuuko sivulta integraatio käyttämääsi järjestelmään? Toteutamme integraatioita eri ohjelmistoihin tarpeiden mukaan.

Jätä yhteydenottopyyntö, niin olemme yhteydessä sinuun mahdollisimman pian.

Kiitos yhteydenotosta! Olemme sinuun yhteyssä mahdollisimman pian.
Hups! Jotain meni vikaan lomaketta lähetettäessä.

Kokeile nyt jopa 30 päivää maksutta – aloita jo tänään!

Aloita kokeilujakso ›Kysy lisää ›
"Toivon että tulevaisuudessa Tokoi eCommerce kasvaa pohjoismaiden suurimmaksi alan erikoiskaupaksi, ja uskon että MyCashflow’n kanssa tämä tuleekin varmasti onnistumaan."
  • Vladimir Tokoi | Suojakalvotukku