Asiakastarina

Nosh luottaa yhteistyön joustavuuteen ja asiakasymmärrykseen

Nosh Company Oy on vuonna 2009 perustettu laadukkaita naisten- ja lastenvaatteita sekä kankaita suunnitteleva kotimainen yritys. Yrityksen suurin myyntikanava on verkkokauppaan integroitu NOSH vaatekutsut ‑kotimyyntikonsepti. Kutsuja järjestetään kuukausittain satoja ympäri Suomen.

Yrityksessä arvostetaan Pulse247 Oy:n joustavuutta ja asiakastarpeiden ymmärrystä. MyCashflow-verkkokauppaa yrityksessä käytetään kokonaisvaltaisesti kaikkien tiimien toimesta.

Katso videolta Noshin kokemuksia MyCashflow-verkkokaupasta, ja millainen rooli MyCashflow'lla on ollut Noshin tarinassa.

Tutustu Noshin verkkokauppaan ›

"Me ollaan kasvettu, ja sitten siinä samassa on verkkokaupankin pitänyt pysyä samassa tahdissa ja MyCashflow on pystynyt vastaamaan tähän oikein hyvin."

Annemari Eerola, Nosh Company Oy

"Mun mielestä Pulsessa parasta on just joustavuus ja he ovat oikeasti kiinnostuneista meistä asiakkaana ja meidän tarpeista ja meidän liiketoimintamallista."

Laura Petris-Forsell, Nosh Company Oy

Kokeile nyt jopa 30 päivää maksutta – aloita jo tänään!

Valitse mikä tahansa palvelupaketti ja kokeile MyCashflow-verkkokauppapalvelua maksutta nyt jopa 30 päivän ajan! Voit vaihtaa pakettia tarpeidesi mukaan tai perua tilauksesi koska tahansa.

Valitse palvelupaketti ›