Kaikki blogit
Uutiset
Julkaistu
19.12.2019

Jännittävä, menestyksekäs vuosi 2019, ja jopa parempi nurkan takana

Kaikki mitä teemme MyCashflow’ssa on strategisesti suunniteltu, jotta ponnistelumme palvelisi kauppiaitamme mahdollisimman hyvin. Tänä vuonna otimme isoja askeleita eteenpäin kehittäessämme erityisesti alustan myynnin kasvattamisen ominaisuuksia sekä virtaviivaistaessamme verkkokaupan hallinnan toimintoja. Teimme myös lukuisia optimointeja ohjelmistoon, joiden ansiosta kauppojemme suorituskyky on kasvanut huomattavasti ja niiden nopeus sekä toimivuus säilyy myös kovan kuormituksen alla.

Myynnit kasvuun

Tiedämme, kuinka tärkeää on, että asiakkaat pääsisivät kauppaasi ja löytäisivät sieltä vaivattomasti haluamansa tuotteet.

Siksi nykyään asiakkaasi voivat selailla verkkokauppasi tuotteita entistä näppärämmin tuotesuodattimien avulla. Tuotesuodattimia varten sinun tulee määrittää tuotteille niiden ominaisuudet, kuten koko, väri ja tuotemerkki, joista muodostetaan sopivat suodattimet verkkokaupassasi.

Asiakkaasi voivat selailla verkkokauppasi tuotteita entistä näppärämmin tuotesuodattimien avulla

Kaikki kauppiaamme – palvelupaketista riippumatta – voivat myös kasvattaa kävijöiden määrää hakukoneoptimiontikenttien avulla, sillä irroitimme kentät WebDesigner-laajennuksesta vakio-ominaisuudeksi. Jatkokehitimme myös ristiinmyyntityökaluja, jonka myötä voit nyt tehdä entistä kattavampia tuotesuosituksia. Samanlaisten ja yhteensopivien tuotteiden lisäksi voit nyt myös esitellä tuotesivuilla asiakkaillesi esimerkiksi tuotteeseen sopivia lisävarusteita ja varaosia.

Myös myyntimäärän ja hinnoittelun asetuksia on kehitetty. Voit nyt määrittää minimi- ja maksimitilausmäärät sekä antaa määräalennukset tuotteen eri variaatioiden yhteismäärästä.

Helppoutta verkkokauppiaan arkeen

Kun tilausten määrä kasvaa, niiden käsittelemiseen käytettävän ohjelmiston käytettävyyden rooli korostuu.

Olemme viime kuukausina tehneet paljon kehitystyötä käyttäjäpalautteen perusteella, jotta tilausten käsittely olisi MyCashflow’ssa mahdollisimman tehokasta. Olemme uudistaneet tilaussivun, minkä ansiosta voit nyt mm. helposti muokata lähetysten sisältöä ja luoda tarvittaessa korjaavat maksutapahtumat.

Voit nyt käsitellä MyCashflow’ssa tilaukset entistä tehokkaammin

Olemme myös tehneet suuria muutoksia lähetysten hallintaan. Osatoimitusten luomisen lisäksi, voit nyt myös lisätä lähetyksiä jo toimitettuun tilaukseen, mikä voi tulla tarpeen esimerkiksi vaihdottomien reklamaatioiden kirjaamisessa ja kuljetuksen aikana kadonneiden tuotteiden uudelleen lähettämisessä. Myös palautusten ja vaihtojen käsitteleminen on käynyt läpi perusteellisen remontin, jonka ansiosta voit nyt mm. kätevämmin pitää varastosaldot ajan tasalla ja hallita palautusten syitä.

Kassavirta kuntoon

Paljon kehitystä on tapahtunut myös maksamisessa. Lisäsimme tuen lukuisille maksupalveluille eri laajennuksiin, jotta voit tarjota entistä kattavammat maksuvaihtoehdot asiakkaillesi. Teimme myös muutoksia maksutapojen luontiin ja mahdollistimme maksutapojen kopioinnin, jotta voisit vaivatta luoda uusia maksutapoja olemassa olevien pohjalta.

Olemme myös tehneet arkistoinnista joustavampaa. Tarvittaessa voit nyt kumota arkistoinnin tilaukselta, jolloin tilauksen tuotteita ja summia on jälleen mahdollista muokata ja tilaus poistuu kirjanpitoraportilta.

Uudistimme myös lahjakortit, jotka toimivat nyt maksutapana. Asiakkaasi voivat käyttää näitä kassalla yhdessä alennuskuponkien ja kampanja-alennusten kanssa.

Voit myös saada ilmaista MyCashflow-käyttöaikaa suosittelemalla alustaamme ystävällesi. Jos ystäväsi jatkaa kauppaa pidennetyn 60-päiväisen kokeilujaksonsa jälkeen, saat ilmaisen kuukauden.

Osaaminen avaimena menestykseen

Dynaamisesti kehittyvillä aloilla, kuten verkkokaupan alalla, menestyminen vaatii osaamisen jatkuvaa kehittämistä.

Siksi käynnistimme keväällä MyCashflow-etäkoulutukset, joiden avulla kauppiaamme voivat paikasta riippumatta saada käytännönläheistä opastusta ja konkreettisia vinkkejä verkkokaupankäyntiin, MyCashflow-verkkokauppapalvelun käyttöön sekä oman verkkokaupan kehittämiseen.

Kattavasta koulutustarjonnastamme hankit vinkkejä kauppasi kehittämiseen

Kuluvan vuoden aikana on pidetty yhteensä nelisenkymmentä koulutusta, joissa oli yli 400 osallistujaa! Kauppiaamme opiskelivat mm. verkkokaupan sisällöntuotantoa, hakukoneoptimointia, Facebook-mainontaa, Google Analytics -perusteita sekä kansainvälistä markkinointia.

Seuraavalle vuodelle on luvassa koulutuksia mm. Instagram Stories -mainonnasta, verkkokaupan hakukoneoptimoinnista sekä video- ja valokuvauksesta verkkokauppaan. Kaikki koulutukset löydät koulutukset-sivustoltamme.

Kasvua yhdessä asiakkaiden ja kumppaneiden kanssa

Pyrimme siihen, että löytäisit MyCashflow’sta kaiken tarvittavan verkkokaupan saumattomaan ylläpitoon. Siksi pidämme jatkuvasti huolta toimivista integraatioista kumppaneidemme kanssa. Tänä vuonna päivitimme vanhat Klarna Lasku- ja Tili-palvelut uuteen Klarna Payments -palveluun. Lisäsimme myös uusia tuettuja toimitustapoja Shipit-, DB Schenker- ja nShift-logistiikkapalveluihin.

Uutena palveluna teemme myös kasvumarkkinointia yhdessä asiakkaiden kanssa. Tarjoamme markkinoinnin avuksi pitkälle automatisoituja ratkaisuja ja Googlen koneoppimisteknologiaa sekä tietoa hyvistä käytännöistä.

Suunnittelijoiltammme saat tukea verkkokauppasi ulkoasuun kehittämiseen

Sanotaan, että ensivaikutelma on tärkein – tämä pätee myös verkkokauppoihin. Huolellisesti suunniteltu, omaleimainen sivusto on kuin kivijalan onnistunut näyteikkuna – se pysäyttää ja houkuttelee ostoksille. Siksi tiimiimme kuuluu kokeneita ja taitavia suunnittelijoita, jotka tekevät kaupastasi ainutlaatuisen. Ulkoasun lisäksi suunnittelijamme auttavat asiakkaitamme tiedonsiirrossa järjestelmien välillä verkkokaupa-alustan vaihdon yhteydessä ja toteuttavat räätälöityjä ratkaisuja verkkokaupan asiakaspuolella. Osan heidän toteuttamistaan ulkoasuprojekteista löydät täältä.

Kiinnostuitko? Ota yhteyttä ja kerro meille tarpeistasi!

MyCashflow 2020: Sujuvampaa monikanavaisuutta kohti

Myös ensi vuodeksi meillä on varattuna kauppiallemme paljon uutta ja jännittävää!

Miltä kuulostaa esimerkiksi verkkokauppasi tuotteiden markkinointi Googlen palveluissa kuten Google-haussa, YouTubessa ja Gmailissa suoraan verkkokauppasi hallinnasta? Ottamalla käyttöön Google Shopping Ads -palvelumme tavoitat asiakkaat verkkokauppasi ulkopuolella helposti ja kustannustehokkaasti.

Uudet markkinointikanavat eivät toki ole ainoa asia, jota olemme suunnitelleet ensi vuodeksi. Rakennamme kumppaneidemme kanssa mielenkiintoisia ratkaisuja kivijalan ja verkkokaupan yhdistämiseen. Jos sinulla on toiveita verkkokaupan ja myymälän yhdistämiseen liittyen, otathan yhteyttä.

Odotettavissa on myös muita, merkittäviä parannuksia ja päivityksiä, mutta näistä lisää myöhemmin

Toivotamme rauhallista joulua ja menestyksekästä uutta vuotta MyCashflow’n kauppiaille ja blogilukijoille!

MyCashflow’n väki

PS. Tämän vuoden joululahjoituksemme menee suoraan kotimaan lapsiperheiden joulupöytiin Mannerheimin Lastensuojeluliiton ja Suomen Punaisen Ristin yhdessä Ylen kanssa järjestämän Hyvä Joulumieli -keräyksen kautta. Keräystavoitteena on 2 000 000 euroa, jonka avulla jaetaan 70 euron arvoisia lahjakortteja 28 000 vähävaraiselle lapsiperheelle.

Uusimmat blogit

Kokeile nyt jopa 30 päivää maksutta – aloita jo tänään!

Aloita kokeilujakso ›Kysy lisää ›
"Toivon että tulevaisuudessa Tokoi eCommerce kasvaa pohjoismaiden suurimmaksi alan erikoiskaupaksi, ja uskon että MyCashflow’n kanssa tämä tuleekin varmasti onnistumaan."
  • Vladimir Tokoi | Suojakalvotukku