Yhdistä myymälä ja verkkokauppa saumattomasti MyCashflow Kassan avulla 🚀  Tutustu ›
Kaupan ratkaisut

Kansain­välinen verkko­kauppa

Verkkokauppojen kansainväliset asiakkaat suosivat kauppapaikkoja, joissa he voivat asioida omalla kielellään, nähdä hinnat tutuissa valuutoissa ja käyttää heille jo valmiiksi tuttuja maksu- ja toimitustapoja. MyCashflow-verkkokauppapalvelu sisältää kaiken tarvittavan, jotta oman verkkokaupan myyntiä voi laajentaa kansainvälisille markkinoille.

Kattavat ominaisuudet kansainväliseen verkkokauppaan

Hyödynnä kauppaversioita myynnissä ulkomaille

MyCashflow’ssa voit avata erillisiä kauppaversioita, jotka on helppo optimoida halutun kohdemarkkinan tarpeisiin. Kauppaversioiden ansiosta verkkokaupan toimitus- ja maksutavat voidaan määrittää kohdemaan mukaan – samoin kuin kaupan nimi, verkkotunnus, oletuskieli, oletusvaluutta sekä tuotteiden näkyvyys. Verkkokaupan ylläpidon helpottamiseksi eri kauppaversiot voivat käyttää samaa tuotevalikoimaa ja varastoa.

Puhu asiakkaasi kielellä

MyCashflow tarjoaa kansainväliseen kaupankäyntiin erinomaisen kielituen, sillä kaikki asiakkaille näkyvät verkkokaupan tekstit ovat saatavilla 18 eri kielellä ja tekstit ovat vapaasti muokattavissa oman verkkokaupan hallinnassa. Tarvittaessa voit kääntää luomasi tekstisisällöt itse tai viedä tekstit käännettäväksi ulkopuoliselle kääntäjälle.

Kansainväliset toimitustavat napin painalluksella

Voit tarjota kansainvälisille asiakkaillesi valmiiksi tuttuja toimitustapoja, jotka ovat luotettavia, miellyttäviä ja edullisia – riippumatta myymiesi tuotteiden koosta ja erityiskuljetusvaatimuksista.

Integroitujen logistiikkapalveluiden avulla saat kansainväliset toimitustavat useilta eri palveluntarjoajilta edullisesti ja helposti yhdellä sopimuksella. Mukana toimitustapojen valikoimassa on lukuisia  kansainvälisesti tunnettuja kuljetusyrityksiä, kuten DBSchenker, DHL, GLS ja UPS.

Sisällytä tiedot tullausta varten

EU:n ulkopuolista myyntiä varten voit asettaa tuotteille tullitariffinimikkeet ja alkuperämaat joko tuotekohtaisesti tai oletusarvona kaikille tuotteille – näin sujuvoitat ja nopeutat kansainvälisten lähetysten käsittelyä.


MyCashflow’n ominaisuudet tukevat verkkokauppasi kasvua

Tarjoa asiakkaille tutut ja suositut maksutavat

Globaalisti toimivien maksutapojen lisäksi MyCashflow’sta löytyy useita paikallisia maksupalveluja, kuten Pohjoismaissa suosittu Klarna, Keski-Euroopassa hyvin tunnettu MultiSafepay sekä Baltian maissa paljon käytetty Maksekeskus. Näiden palvelujen avulla tarjoat eri maissa asuville asiakkaillesi lukuisia tuttuja ja turvallisia maksutapoja, jotka madaltavat ostamisen kynnystä ja lisäävät siten kauppasi myyntiä.

Näytä hinnat paikallisessa valuutassa

Kansainvälistä kauppaa varten on myös tärkeää näyttää tuotteiden hinnat paikallisessa valuutassa – mikä omalta osaltaan parantaa kansainvälisten asiakkaiden ostokokemusta. MyCashflow tarjoaa tuen yhteensä 11 eri valuutalle, minkä ansiosta tuotteiden hinnat voidaan näyttää eurojen lisäksi muun muassa Yhdysvaltojen ja Kanadan dollareina, Ruotsin ja Norjan kruunuina sekä Englannin puntina.

Vastaanota maksuja eri valuutoissa

MyCashflow’ssa voit vastaanottaa maksuja euron lisäksi eri valuutoissa hyödyntämällä kauppaan valmiiksi integroituja Klarna Checkout ja Klarna Payments -maksupalveluita tai PayPal-laajennusta. Näiden palveluiden avulla asiakas voi maksaa ostoksensa eri valuutoissa – esimerkiksi Ruotsin ja Tanskan kruunuina, Yhdysvaltain dollareina tai Englannin puntina. Eri valuutoissa tehtyjä maksuja voi seurata kätevästi MyCashflow-hallintatyökalussa.

Digimarkkinoinnin työkalut sisäänrakennettuna

Digimarkkinoinnin työkalujen rooli korostuu ulkomaille myytäessä, sillä esimerkiksi Googlen ja Facebookin avulla kuluttajat voidaan tavoittaa globaalisti. MyCashflow’n Google Ads -laajennuksen avulla yhdistät verkkokauppasi Googleen digimainontaa varten, Tuotemainokset-palvelun avulla markkinoit tuotteitasi tyylikkäillä Google Shopping -tuotemainoksilla ja Facebook-laajennus yhdistää kauppasi Facebookiin helpompaa somemarkkinointia varten.

Lataa laaja opas kansainväliseen verkkokauppaan

Verkkokauppojen markkinat Suomen ulkopuolella ovat valtavat, mutta miten ne oikein valloitetaan? Maksuton opas tarjoaa tietoa siitä, miten omaa verkkokauppaa voi laajentaa kansainvälisille markkinoille, kuinka MyCashflow taipuu kansainväliseen kaupankäyntiin ja mitä asioita verkkokaupan kansainvälistymisessä tulee erityisesti huomioida.

Lataa opas ›

Perusta menestyvä verkkokauppa – kokeile 30 päivää maksutta

Aloita kokeilujakso ›Kysy lisää ›
"Toivon että tulevaisuudessa Tokoi eCommerce kasvaa pohjoismaiden suurimmaksi alan erikoiskaupaksi, ja uskon että MyCashflow’n kanssa tämä tuleekin varmasti onnistumaan."
  • Vladimir Tokoi | Suojakalvotukku

Jätä yhteydenottopyyntö myyntiimme

Kiinnostaako kansainvälinen verkkokauppa? Voit jättää myynnillemme yhteydenottopyynnön täyttämällä alla olevan lomakkeen. Tavoitat meidät arkisin klo 9.00–15.00 myös puhelimitse numerosta 020 741 7671.

Kiitos yhteydenotosta! Otamme sinuun yhteyttä madollisimman pian.
Hups! Jotain meni vikaan.