Pikastartti: Avaa MyCashflow-verkkokauppa työpajassa🔥  Lue lisää ›
Integraation toteuttaja:
Skycode

AutoFutur

AutoFutur on Pohjoismaiden käytetyin järjestelmä korjaamoiden toiminnanohjaukseen. Integraation avulla voit siirtää esimerkiksi tuote- ja varastotiedot AutoFuturista MyCashflow-verkkokauppaan ja tilaukset MyCashflow’sta AutoFuturiin.

AutoFutur on ammattilaisen valinta autokorjaamoille

AutoFutur on moderni pilvipohjainen ohjelmisto, joka auttaa korjaamoja päivittäisissä rutiineissa. Ohjelmistoa kehitetään jatkuvasti yhteistyössä varaosa- ja korjaamoalan ammattilaisten kanssa. AutoFuturin ProFutur-versio on suunniteltu erityisesti keskisuurten ja isojen korjaamojen tarpeisiin. 

AutoFutur pitää sisällään kaikki korjaamon ydintoiminnot: asiakaspalvelu hyödyntää ohjelmistoa ajanvarausten hallinnassa, työtilausten käsittelyssä, ajoneuvon vastaanotossa, kassa- ja laskutusmyynnissä ja varaosien hankinnassa. Korjaamohalli puolestaan kirjaa työt, varaosat ja muistiinpanot, kuittaa työajat ja informoi asiakasta työn valmistumisesta. 

Toimiston osalta AutoFuturilla hoituvat taloushallinnon ja raportoinnin tehtävät, asiakkaan jälkihoidon ja markkinoinnin toimenpiteet sekä oman toiminnan analysointiin ja tehostamiseen liittyvät tehtävät.

Tietojen siirto AutoFuturin ja MyCashflow’n välillä

SkyCoden toteuttaman integraation avulla voit siirtää muun muassa tuote- ja varastotiedot AutoFuturista verkkokauppaan sekä tilaukset verkkokaupasta AutoFuturiin. Yhteyden avaaminen järjestelmien välille auttaa säästämään arvokasta aikaa ja helpottaa liiketoiminnan hallintaa. 

Tuotteiden siirto 

Tuotteiden siirto AutoFuturista MyCashflow-verkkokauppaan sisältää tuotenimen, kuvauksen, varastosaldon, hinnan, painon ja tuotekoodin. Muita tietoja, kuten kampanjahinnat, voidaan myös määritellä siirtyväksi. Tuotevariaatioita ei ole mahdollista perustaa integraation yli, mutta olemassa olevia variaatioita voidaan päivittää.

Tuoterajaus on toteutettu AutoFuturin tuotekortin takaa löytyvällä valinnalla, joka kertoo integraatiolle, siirretäänkö tuote verkkokauppaan vai ei. 

Tilausten ja toimitustapojen siirto

Tilaukset siirretään verkkokaupasta AutoFuturiin onnistuneen maksun jälkeen. Aloituskeskustelussa määritetään myyjänumero, mahdollinen toimituksen tuotekoodi ja toimituksen toimittajanumero.  Toimitustavat ja niiden siirto käydään läpi aloituskeskustelussa. 

Integraatio tukee kirjautuneena ja ei-kirjautuneena tilaamista.

Asennus ja hinta

Asennuksen sisältö

  • Aloituskeskustelu, jossa käydään läpi integraation rakenne ja mahdolliset asiakkaan lisätarpeet kustomointia varten (2 tuntia)
  • Asennustyö ja testaus (alkaen 2 työpäivää)
  • Asiakkaan toimesta tapahtuva integraation testaus
  • Käyttöönotto

Hinta

  • Perustamiskustannus 900 €
  • Ylläpitomaksu 195 € / kk
  • Hinnat alv 0 %, irtisanomisaika 3 kk

Kiinnostuitko? Ota yhteys myyntiimme

Täytä oheinen lomake – olemme yhteydessä sinuun mahdollisimman pian.

Tavoitat meidät arkisin klo 9:00–15:00 myös puhelimitse numerosta 020 741 7671.

Kiitos yhteydenotosta! Otamme sinuun yhteyttä madollisimman pian.
Hups! Jotain meni vikaan.