Pikastartti: Avaa MyCashflow-verkkokauppa työpajassa🔥  Lue lisää ›
Integraation toteuttaja:
Skycode

Visma Fivaldi

Visma Fivaldi on erityisesti pk-yrityksille suunnattu taloushallinto-ohjelma, jonka tavoitteena on tehdä yrityksen ja tilitoimiston välisestä yhteistyöstä mahdollisimman tehokasta. Monipuolinen ja luotettava ohjelmisto kattaa kaikki yrityksen taloushallintoon liittyvät tarpeet.

Visma Fivaldi

Suomessa kehitetty Visma Fivaldi on yrityksille ja tilitoimistoille kehitetty taloushallinto-ohjelma, joka tekee yrityksen talouden hoidosta ja tilitoimistoyhteistyöstä helppoa ja vaivatonta. 

Visma Fivaldi tarjoaa yritykselle kaiken, mitä se tarvitsee talouden hoitamiseen ja seurantaan. Kun myynti- ja ostolaskut, reskontrat ja kirjanpito tehdään samassa ohjelmistossa, yhteistyö tilitoimiston kanssa on saumatonta ja tehokasta.

Visma Fivaldin toimintavarmaa ja luotettavaa ohjelmistoa kehitetään jatkuvasti yhdessä käyttäjien kanssa. Visma Fivaldi on ollut mukana sähköistämässä suomalaista taloushallintoa jo yli 20 vuoden ajan.

Integraation kuvaus

Visma Fivaldin ja MyCashflow’n integraatiolla tarkoitetaan järjestelmien yhdistämistä siirtämällä tietoa niiden välillä. Skycoden toteuttama integraatio siirtää tuote- ja varastotiedot Visma Fivaldista MyCashflow-verkkokauppaan ja tilaukset MyCashflow’sta Fivaldiin.

Tuotteet tuodaan MyCashflow’hun piilotettuina ja perustuotteina. Tuotedatan manuaalisen rikastuksen (esim. tuotekuvat, tuotekuvaus) jälkeen tuotteet asetetaan manuaalisesti näkyviksi verkkokauppaan.

Varastosaldoja haettaessa lasketaan kaikkien tuotteen alla olevien varastojen saldot yhteen ja päivitetään tämä MyCashflow’hun. Varastosaldot on myös mahdollista laskea tietyistä varastopaikoista.

Integraatio siirtää maksetut tilaukset Fivaldiin. Jos tilaava asiakas ei ole tilauksen luonnin yhteydessä Fivaldin asiakasrekisterissä, perustetaan asiakas rekisteriin siirron yhteydessä.

Asennus ja hinta

Asennuksen sisältö

  • Aloituskeskustelu (1h)
  • Asennustyö ja testaus (alkaen 1 työpäivä)
  • Asiakkaan toimesta tapahtuva integraation testaus
  • Käyttöönotto

Hinta

  • Perustamiskustannus 900€
  • Ylläpitomaksu 195€ / kk
  • Hinnat alv 0%, irtisanomisaika 3kk
  • Integraatiota voidaan tarpeiden mukaan kustomoida tai laajentaa tuntihinnoittelulla.

Kiinnostuitko? Ota yhteys myyntiimme

Täytä oheinen lomake – olemme yhteydessä sinuun mahdollisimman pian.

Tavoitat meidät arkisin klo 9:00–15:00 myös puhelimitse numerosta 020 741 7671.

Kiitos yhteydenotosta! Otamme sinuun yhteyttä madollisimman pian.
Hups! Jotain meni vikaan.