Yhdistä myymälä ja verkkokauppa saumattomasti MyCashflow Kassan avulla 🚀  Tutustu ›
Integraation toteuttaja:
Skycode

Visma.net

Pilvipohjainen Visma.net-toiminnanohjausjärjestelmä auttaa hallitsemaan yrityksesi taloutta, työnohjausta, tilauksia, toimituksia ja varastoja sekä projekteja – aina reaaliajassa.

Visma.net

Visma.net ERP:n avulla hallitset yrityksesi taloutta, työnohjausta, tilauksia, toimituksia ja varastoja sekä projekteja. Pilvipohjaisen Visma.net ERP:n avulla voit työskennellä selaimella missä vain ja milloin vain, sillä kaikki tieto on käytettävissä reaaliajassa.

Visma.net ERP -toiminnanohjausjärjestelmän päämoduulit ovat taloushallinto, logistiikka ja työnohjaus. Lisäpalveluja ovat HR-ratkaisut eli palkanlaskenta ja mobiilipalkkalaskemat, matka- ja kululaskut sekä työajanseuranta.

Lisää tehoa yrityksen logistiikkaan – Visma.net ERP:n realiaikaisen tiedon avulla optimoit varastojen tuottavuuden, saat läpinäkyvyyden tilaus-toimitusketjuun sekä nopeutat tilausten käsittelyä.

Automaatioita hyödyntävän Visma.netin avulla säästät aikaa, kun voit keskittyä vain poikkeamien hallintaan, tietojen manuaalisen syöttämisen ja käsittelyn sijasta.

Integraation kuvaus

Visma.net-toiminnanohjausjärjestelmän ja MyCashflow-verkkokauppapalvelun integraatiolla tarkoitetaan järjestelmien yhdistämistä siirtämällä tietoa niiden välillä.

Skycoden toteuttama integraatio siirtää tuotteet ja varastotiedot Visma.net-palvelusta MyCashflow-verkkokauppaan sekä tilaukset ja asiakkaat MyCashflow’sta Visma.net-palveluun.

Keskusteluyhteyden avaaminen näiden järjestelmien välillä tarkoittaa kehittyneempää tiedonhallintaa, mikä puolestaan auttaa säästämään yrityksen aikaa ja helpottaa liiketoiminnan hallintaa. Integraatiota voidaan kustomoida tai laajentaa tuntihinnoittelulla.

Asennus ja hinta

Asennuksen sisältö

  • Aloituskeskustelu (1h)
  • Asennustyö ja testaus (alkaen 1 työpäivä)
  • Asiakkaan toimesta tapahtuva integraation testaus
  • Käyttöönotto

Hinta

  • Perustamiskustannus 900€
  • Ylläpitomaksu 195€ / kk
  • Hinnat alv 0%, irtisanomisaika 3kk

Kiinnostuitko? Ota yhteys myyntiimme

Täytä oheinen lomake – olemme yhteydessä sinuun mahdollisimman pian.

Tavoitat meidät arkisin klo 9:00–15:00 myös puhelimitse numerosta 020 741 7671.

Kiitos yhteydenotosta! Otamme sinuun yhteyttä madollisimman pian.
Hups! Jotain meni vikaan.