Yhdistä myymälä ja verkkokauppa saumattomasti MyCashflow Kassan avulla 🚀  Tutustu ›
Integraation toteuttaja:
Skycode

Visma Nova

Visma Nova on toiminnanohjauksen kokonaisratkaisu, jonka avulla hallitset keskitetysti yrityksesi avaintoimintoja ja tehostat työsi tuottavuutta. Monipuolinen Visma Nova auttaa hallinnoimaan yrityksesi toimintoja taloushallinnosta palkanlaskentaan, tuotannonohjaukseen, materiaalihallintoon ja raportointiin asti.

Visma Nova

Visma Nova on toiminnanohjauksen kokonaisratkaisu, joka on suunnattu etenkin pk-yrityksille, tukku- ja erikoistavarakaupalle sekä valmistavalle teollisuudelle.

Monipuolisen Visma Novan avulla hallitset keskitetysti yrityksesi avaintoimintoja ja tehostat työsi tuottavuutta. Kokonaisvaltainen toiminnanohjausjärjestelmä auttaa hallinnoimaan yrityksesi toimintoja taloushallinnosta palkanlaskentaan, tuotannonohjaukseen, materiaalihallintoon ja raportointiin asti.

Visma Nova on tuhansien suomalaisten pk-yritysten valitsema toiminnanohjausjärjestelmä. Yli 25 vuoden asiakaslähtöinen kehityshistoria ja tulevaisuuden panostukset tarjoavat Visma Novan käyttäjälle yhdistelmän monipuolisuutta ja toimintavarmuutta.

Integraation kuvaus

Visma Nova -toiminnanohjausjärjestelmän ja MyCashflow-verkkokauppapalvelun integraatiolla tarkoitetaan järjestelmien yhdistämistä siirtämällä tietoa niiden välillä.

Skycoden toteuttama integraatio siirtää tuote- ja varastotiedot Visma Novasta MyCashflow-verkkokauppaan ja vastaavasti tilaukset MyCashflow’sta Visma Novaan.

Keskusteluyhteyden avaaminen näiden järjestelmien välillä auttaa säästämään yrityksen aikaa ja helpottaa liiketoiminnan hallintaa. Integraatiota voidaan kustomoida tai laajentaa tuntihinnoittelulla.

Asennus ja hinta

Asennuksen sisältö

  • Aloituskeskustelu (1h)
  • Asennustyö ja testaus (alkaen 1 työpäivä)
  • Asiakkaan toimesta tapahtuva integraation testaus
  • Käyttöönotto

Hinta

  • Perustamiskustannus 900€
  • Ylläpitomaksu 195€ / kk
  • Hinnat alv 0%, irtisanomisaika 3kk

Kiinnostuitko? Ota yhteys myyntiimme

Täytä oheinen lomake – olemme yhteydessä sinuun mahdollisimman pian.

Tavoitat meidät arkisin klo 9:00–15:00 myös puhelimitse numerosta 020 741 7671.

Kiitos yhteydenotosta! Otamme sinuun yhteyttä madollisimman pian.
Hups! Jotain meni vikaan.