Flashnode

Flashnode on pk-yrittäjän kuukausi­maksullinen integraatio­palvelu, jonka avulla kauppias voi helposti liittää verkko­kauppansa esimerkiksi kirjan­pitoon, laskutus­ohjelmistoon tai varaston­hallintaan, ja näin automatisoida ohjelmistojen välisiä tehtäviä ja työvaiheita.

 • Integraatiot
Flashnode-logo

Sujuvampi laskutus ja kirjanpito, aina ajantasainen varasto

Automaatiolla poistat kauppasi arjesta toistuvia työvaiheita, joiden tekeminen käsityönä on hukkaan heitettyä aikaa:

 1. Maksutilitykset automatisoidusti oikein kirjanpitoon ja vähennät kirjanpitäjäsi käsityön määrää.
   
 2. Verkkokaupan laskut automatisoidusti taloushallinto-ohjelmistoon, ja et joudu näpyttelemään laskuja tuplana. Annat vain käskyn “laskuta”.
   
 3. Automaattisesti päivittyvät tuotesaldot, jolloin kaupan saldo pävittyy aina kun varastoon lisätään tai sieltä myydään tuotteita. Vältyt ylimyynniltä.
   
 4. Automaattisesti siirtyvät tuotetiedot, jolloin tuotteiden perustiedot kuten alvit ja hinnat ovat yhtäläiset ohjelmistojen välillä. Minimoit virheet perustiedoissa ja voit sen sijaan keskittyä myyvien tuotekuvausten kirjoittamiseen.
Flashnode-esittelyvideo
 
Ville Kukkonen Sadex

”Verkkokaupan laskutusten automatisointi on vaikuttanut suoraan meidän asiakastyytyväisyyteen. Samalla viikoittaista työaikaani on säästynyt tuntitolkulla.” - Ville Kukkonen, Sadex Oy

 

Näin tilaat

 1. Perusta MyCashflow-verkkokauppa

 2. Aktivoi Flashnode-laajennus verkkokauppasi hallinnassa

 3. Tilaa palvelu Flashnodelta tai pyydä yhteydenottoa laajennuksen asetuksista löytyvällä lomakkeella.

  Integraation saat käyttöösi kevyesti alk. 79 €/kk (ks. Flashnoden hinnasto. Voit aloitaa automatisoimalla isoimman aikasyöpön ja poistaa muita käsitöitä sitä mukaa, kun sinulle sopii.

Käyttöönotto

 1. Aktivoi Flashnode-laajennus verkkokauppasi hallinnassa.
   
 2. Ota palvelu käyttöön laajennuksen asetuksista löytyvällä lomakkeella, jolloin kaikki rajapintayhteyden vaatimat tiedot välitetään Flashnodelle.

 3. Kun yhteys on muodostettu ja tiedonsiirto automatisoitu, voit rauhassa keskittyä tärkeämpiin asioihin.

Lue myös: Tarkemmat asennusohjeet