Tehden

Tehden on helppokäyttöinen kassa- ja toiminnan­ohjaus­järjestelmä kaupan alalle. Joustava järjestelmä sopii kaiken­kokoisille vähittäis­kaupoille, sillä se skaalautuu yrityksen koon ja toiminnan mukaan.

  • Integraatiot
Tehden logo

Yhdistä myymälä ja verkkokauppa näppärästi toisiinsa

Yhdistä MyCashflow-verkkokauppasi Tehdenin kassajärjestelmään. Suoran integraation ansiosta verkkokaupan ja myymälän tuotetiedot, varastosaldot sekä tilaukset ovat aina ajantasalla.

Parempi asiakaskokemus

Monikanavainen kauppa palvelee asiakasta parhaalla mahdollisella tavalla. Asiakas voi etsiä tuotetietoa netistä, tilata tuotteen verkkokaupasta ja noutaa sen muiden ostoksiensa yhteydessä kivijalkakaupasta.

Automatiikka säästää aikaa

Kassan ja verkkokaupan yhdistäminen poistaa manuaalista työtä ja helpottaa kaupankäyntiä. Tiedonhallinta keskitetään yhteen pääjärjestelmään, jonka ansiosta kaikki tiedot pysyvät automaattisesti ajantasalla.

Kasvaa yrityksesi mukana

Nykyaikainen kassajärjestelmä ja verkkokauppa ovat joustavia järjestelmiä, jotka skaalautuvat yrityksesi liiketoiminnan mukana. Voit tarvittaessa ottaa käyttöön lisäominaisuuksia ja laajentaa suurempaan kokonaisuuteen.

Yhteystiedot

Tehden Oy
Y-tunnus 2127138-7
Turku
www.tehden.com

Myynti
myynti@tehden.com
02 6514 1230