Klarna Checkout

Klarna Checkout on täydellinen kassaratkaisu, joka tarjoaa verkkokauppasi asiakkaille nopean ja sujuvan ostokokemuksen samalla kasvattaen verkkokauppaasi myyntiä ja asiakasuskollisuutta. Yhteistyössä toteutetun kattavan integraation ansiosta tilaustiedot siirtyvät Klarnalle reaaliaikaisesti, ja jatkossa voit myös hoitaa kaikki tilauksiin liittyvät käsittelytoimet suoraan MyCashflow-verkkokauppasi hallinnasta.

Uusi
Tulossa
Klarna Checkout

Saumaton kassaratkaisu helpottaa ostamista ja parantaa myyntiä

Klarna Checkout on enemmän kuin pelkkä maksupalvelu. Saumaton ja mobiilioptimoitu kassaratkaisu tuottaa sujuvia ja nopeita ostokokemuksia, jotka kasvattavat verkkokauppasi keskimääräistä ostoksen arvoa sekä parantavat konversiota ja asiakasuskollisuutta.

Yksilöity ja personoitu ostokokemus

Klarna Checkout tunnistaa palaavan asiakkaan nopeuttaen ja helpottaen ostoksen tekoa esitäyttämällä tiedot aikaisempien tapahtumien perusteella. Tunnistetun asiakkaan mieltymysten perusteella esitetään myös toimitus- ja maksutavat selkeällä yksisivuisella kassalla.

Toimitustavat osana kassakokemusta

Palveluun sisältyvän Klarna Shipping Assistantin ansiosta asiakas voi valita haluamansa toimitustavan kätevästi osana kassakokemusta. Sisältyy MyCashflow'n Klarna Checkout -integraatioon ilman eri maksua (norm. 0,50 SEK/tapahtuma).

Sisältää kaikki tärkeimmät maksutavat

Klarna_PaymentBadge_OutsideCheckout_Pink.png

Maksa heti – Nopeat ja turvalliset verkkopankki- ja korttimaksut asiakkaille, jotka haluavat maksaa tilauksensa saman tien.

Klarna_PaymentBadge_OutsideCheckout_Pink.png

Maksa myöhemmin – Anna asiakkaidesi saada tilauksensa ensin ja maksaa myöhemmin – ilman lisämaksua.

Klarna_PaymentBadge_OutsideCheckout_Pink.png

Pilko eriin – Tarjoa maksuaikaa jopa 36 kuukautta. Anna asiakkaillesi mahdollisuus jakaa kulut ja maksaa heille sopivassa tahdissa.

Personoidut erämaksutarjoukset

Helpota asiakkaan ostopäätöksen tekoa näyttämällä tuotesivulla dynaamisia ja personoituja erämaksutarjouksia. Verkkokauppasi muuhun ilmeeseen räätälöitävät On-site messaging -elementit lisätään verkkokaupan teemaan helposti pienillä koodinpätkillä. Lue lisää ›

Kattava reaaliaikainen integraatio

Klarna Checkout -kassaratkaisu on integroitu tiiviisti MyCashflow-verkkokauppa-alustaan. Kattavan integraation ansiosta voit mm. aktivoida maksut automaattisesti tilausten käsittelyn yhteydessä ja jatkossa hoitaa kaikki maksuun liittyvät toimenpiteet suoraan verkkokauppasi hallinnasta tilauksen käsittelyn yhteydessä.

Tilaustiedot siirtyvät Klarnalle reaaliaikaisesti, eli muutokset esimerkiksi tilauksen sisällössä ja maksun määrässä välittyvät Klarnalle saman tien. Sinun ei siis tarvitse käydä Klarnan kauppiasportaalissa perumassa maksuja tai muokkaamassa maksujen summia, vaan kaikki verkkokaupan hallinnassa tehdyt tilaustietojen muutokset välittyvät automaattisesti ja reaaliaikaisesti aina loppuasiakkaalle saakka.

Ylläpidämme ja kehitämme integraatiota jatkuvasti yhdessä Klarnan kanssa, ja toteutamme uusia toiminnallisuuksia ja ominaisuuksia kauppiaidemme toiveiden mukaisesti.

Voit tehdä MyCashflow-verkkokaupan tilausten hallinnasta kaikki Klarna-maksuihin liittyvät toiminnot, jotka synkronoidaan reaaliaikaisesti Klarnalle:

  • automaattinen maksun aktivointi toimittamisen yhteydessä
    (myös osittain osatoimituksissa)
  • maksun korotus ennen aktivointia (kun maksettu laskulla/erämaksulla)
  • tuotteiden poistaminen maksulta ennen toimittamista
  • aktivoidun maksun palautus
  • aktivoidun maksun osapalautus

-> Tiedot päivittyvät aina loppuasiakkaan kuluttajasovellukseen saakka.

Hinnat ja saatavuus

Klarna Checkout on saatavilla kaikissa MyCashflow-palvelupaketeissa. Ei avausmaksua, ei pitkiä sopimuskausia. Palvelun hinta perustuu maksutapahtuman arvoon sekä kiinteään transaktiomaksuun. Transaktiomaksu vaihtelee kohdemaittain ja MyCashflow-palvelupaketeittain oheisten taulukoiden mukaisesti.

Hinnat myytäessä Pohjoismaihin:

Suomi Ruotsi Norja Tanska
Free 3,99 % + 0,35 EUR 3,99 % + 3,5 SEK 3,99 % + 3,5 NOK 3,99 % + 3,5 DKK
Basic 2,79 % + 0,35 EUR 2,79 % + 3,5 SEK 2,79 % + 3,5 NOK 2,79 % + 3,5 DKK
Advanced 2,59 % + 0,35 EUR 2,59 % + 3,5 SEK 2,59 % + 3,5 NOK 2,59 % + 3,5 DKK
Pro, Enterprise 2,29 % + 0,35 EUR 2,29 % + 3,5 SEK 2,29 % + 3,5 NOK 2,29 % + 3,5 DKK

Hinnat myytäessä Pohjoismaiden ulkopuolelle:

Saksa Itävalta Alankomaat Iso-Britannia Muut maat
Free 3,99 % + 0,35 EUR 3,99 % + 0,35 EUR 3,99 % + 0,35 EUR 3,99 % + 0,2 GBP 3,99 % + 0,35 EUR
Basic, Advanced, Pro, Enterprise 1,99 % + 0,35 EUR 1,99 % + 0,35 EUR 1,19 % + 0,35 EUR 2,49 % + 0,2 GBP 2,79 % + 0,35 EUR

Haluatko Klarnan maksutavat muiden maksutapojesi lisäksi?
Tutustu Klarna Payments -palveluun ›

Näin tilaat

  1. Perusta MyCashflow-verkkokauppa
  2. Tilaa palvelu aloittamalla Klarna Checkout -palvelun käyttöönotto verkkokauppasi hallinnasta. Tilaus välitetään Klarnalle, joka käsittelee tilauksesi 48 tunnin kuluessa.

Käyttöönotto

Tilauksen käsittelyn yhteydessä Klarna lähettää sinulle sähköpostilla kyselyn yrityksen tosiasiallisista edunsaajista. Kyselyyn on vastattava, jotta voit vastaanottaa Klarnan tilityksiä. Kun tilauksesi on hyväksytty, voit jatkaa Klarna Checkoutin asetusten määrittämistä verkkokauppasi hallinnassa.

Lue myös: Tarkemmat asennusohjeet

Pyydä tarjous tai kysy lisää

Lähetä yhteystietosi oheisella lomakkeella niin sinuun otetaan yhteyttä. Välitämme lomakkeella lähettämäsi tiedot kumppanillemme Klarna.

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.

Lähettämällä lomakkeen hyväksyt tietojesi käsittelyn sekä MyCashflow'n tietosuojaselosteen että Klarna tietosuojakäytäntöjen mukaisesti.