UUTTA: MyCashflow Kassa on nyt saatavilla🔥

NetBaron

NetBaron on taloushallinnon sovellusperhe, jolla virtaviivaistat verkkokaupan prosessit esimerkiksi varastosaldojen ja tilausten osalta sekä automatisoit kirjanpidon.

Poistuva
Uusi
Tulossa
NetBaron

NetBaron on suomalainen sähköisen liiketoiminnan ohjelmisto, joka koostuu laajasta valikoimasta sovelluksia. Internetselaimella toimivat sovellukset on tarkoitettu talouden, materiaalin, huollon, projektin, viestinnän, ajan ja laadun hallintaan.

Varastosaldot ja hinnat aina ajantasalla

Varasto-Baron on kattava varastonhallinnan sovellus myös vaativalle verkkokauppiaalle. MyCashflow verkkokauppaan yhdistettynä varastosaldojen päivitys tapahtuu yhdellä klikkauksella tai automatisoidusti. Manuaalinen varastosaldojen muuttaminen on työlästä ja käytännössä mahdotonta, kun tuotevalikoima on suuri ja varastosaldot muuttuvat päivittäin.

Myös päällekkäisten hinnastojen ylläpitäminen on työlästä, erityisesti silloin, kun hinnat vaihtuvat usein esimerkiksi valuuttakurssien vuoksi. MyCashflow osaa lukea ajantasaiset hinnat varastosaldojen päivityksen yhteydessä, jolloin vältetään turhaa työltä ja kaikki yrityksen työntekijät ja asiakkaat näkevät yhtenäiset tuotehinnat.

Myyntitilaukset ja kirjanpito

Verkkokaupan tilaukset siirtyvät NetBaronin tilausjärjestelmään. Tilauksen käsittely on mahdollista tehdä joko verkkokaupassa tai NetBaronissa. Myyntitilauksen siirtyessä sille luodaan automaattisesti kirjanpito sekä tehdään varaukset tai vähennykset varastosaldoihin. Tietojen siirtyessä automatisoidusti syntyy säästöjä, prosessit nopeutuvat ja laatu paranee inhimillisten virheiden vähentyessä.

Osto- ja myyntitilausten sekä kirjanpitoon löytyy monipuoliset ominaisuudet Tilaus-Baron- ja Talous-Baron -sovelluksista.

Verkkokauppa yhdistettynä kassaan ja myymälään

MyCashflown ja NetBaronin yhdistelmä on ihanteellinen verkkokauppiaalle, jonka varasto ja myymälä ovat käytännössä sama asia. Ratkaisun avulla myymälässä tehdyt ostokset vähentyvät automaattisesti verkkokaupan saldoista, joten et myy koskaan ei oo'ta. Kassa-Baron -lisäosan avulla kassatyöskentely on helppoa ja voit vastaanottaa myös sirukorttimaksuja.

Hinnat ja saatavuus

Ota yhteyttä ja pyydä tarjous haluamistasi NetBaron-palveluista. Yhteydenottolomakeen löydät oheisesta painikkeesta.

Tilaus ja käyttöönotto

  1. Perusta MyCashflow-verkkokauppa
  2. Pyydä rajapintojen avausta NetBaronin tuesta. Avauksen jälkeen saat salasanat rajapintojen käyttöön.
  3. Aktivoi NetBaron-laajennus verkkokauppasi hallinnasta ja syötä saamasi salasanat laajennuksen asetuksiin.
  4. Määrittele laajennuksen ja rajapintojen muut asetukset haluamiksesi.

Lue myös: Tarkemmat asennusohjeet

OTA YHTEYTTÄ

Pyydä tarjous tai kysy lisää

Lähetä yhteystietosi oheisella lomakkeella niin sinuun otetaan yhteyttä. Välitämme lomakkeella lähettämäsi tiedot kumppanillemme .

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.

Lähettämällä lomakkeen hyväksyt tietojesi käsittelyn sekä MyCashflow'n tietosuojaselosteen että tietosuojakäytäntöjen mukaisesti.