Google G Suite: Turvallinen ja helppo ratkaisu pienyritykselle!

Google G Suite on joukko pilvipohjaisia sovelluksia, jotka auttavat sinua ja tiimiäsi toimimaan yhdessä ja saamaan työt tehdyiksi mistä tahansa, lähes millä tahansa laitteella.

Tilaa palvelu

Huipputyökalut koko tiimille


Gmail-sähköposti

Luotettava ja tehokas Gmail-sähköposti: 99,9 prosentin toiminta-aikatakuu, reilusti tallennustilaa, nopea haku, ei mainoksia.

Luo niin monta ryhmäpostituslistaa kuin tarvitset, esimerkiksi myynti@yrityksesi.com.

Kalenterit

Luo useita kalentereita, jaa ne tiimillesi ja käytä mistä tahansa.

Google kalenteri yhdistyy helposti kalenteriohjelmistoihisi ja matkapuhelimeesi. Kalenterin jakaminen tiimille on helppoa.

Säilytä, jaa ja synkronoi tiedostot

Tallenna työtiedostot Driveen, käytä niitä missä tahansa laitteessa ja jaa ne välittömästi tiimikavereille. Ei enää liitteiden lähettämistä tai eri versioiden yhdistämistä.

Jaetut dokumentit Google toimisto-sovelluksilla

Google toimistosovelluksilla asiakirjojen luominen, jakaminen tai vaikka reaaliaikainen yhteiskäyttö on tehokasta ja nopeaa.

Google Hangouts videoneuvottelut

Videoneuvottelujen avulla säästät aikaa ja matkakuluja. Kutsu mukaan työkaverisi, yhteistyökumppanisi tai asiakkaasi. Voit jakaa näyttöruutusi muiden nähtäväksi tai avata yhteiskäyttöön Google-toimistosovelluksella luomasi asiakirjan.

Sivustot

Julkaise yrityksesi intranet-sivusto, tiimin projektisivusto tai asiakasportaali sivustojen luontityökalun avulla. Kaiken tämän voit tehdä kirjoittamatta riviäkään koodia.


Monipuoliset turvallisuus-ominaisuudet

Pidä kaikki yrityksesi tiedot keskitetyssä paikassa turvassa ja suojaa ne esimerkiksi laitepuutteiden ja työntekijöiden vaihtuvuuden aiheuttamilta riskeiltä. Automaattiset varmuuskopiot, roskapostisuojaus ja alan johtavat suojausmenetelmät auttavat pitämään yrityksesi tiedot turvassa.


Käytä millä tahansa laitteella, milloin tahansa

Voit käyttää sähköpostia ja kalenteria Internet-selaimella tai omalla sähköpostiohjelmallasi kaikilla laitteilla; tietokoneella, tabletilla sekä millä tahansa matkapuhelimella.

Tilaa G Suite Basic -palvelu

Tilaa G Suite by Google Cloud -sovellukset täyttämällä oheinen lomake. Tilaukseksi käsitellään yleensä samana tai seuraavana arkipäivänä. Palvelun hinta on 60 €/käyttäjä/vuosi (alv 0 %).

Tilaajan yhteystiedot

Verkkotunnuksen ja pääkäyttäjän tiedot

Mikäli sinulla ei vielä ole verkkotunnusta voit tilata sen sivuiltamme.
Pääkäyttäjälle tarvitaan vaihtoehtoinen sähköpostiosoite, jota voi käyttää mm. unohtuneen salasanan palautukseen. Pääkäyttäjän vaihtoehtoiseen osoitteeseen lähetetään vahvistus ja kirjautumistiedot, kun tunnukset on luotu.

Laskutustiedot

Lähettämällä lomakkeen hyväksyt tietojesi käsittelyn tietosuojaselosteemme mukaisesti.
 

Usein kysyttyä G Suite -palvelusta


Hinnoittelu

Palvelu on hinnoiteltu käyttäjäkohtaisesti. Palvelun hinta on 60 €/käyttäjä/vuosi (alv 0%).

Kuinka monta sähköpostiosoitetta?

Jokainen käyttäjä saa kayttaja@yritys.fi muotoisen oman sähköpostilaatikon, jossa on 30 Gt tallennustilaa. Lisäksi voit luoda niin monta ryhmäpostituslistaa kuin tarvitset, esimerkiksi myynti@yritys.fi.

Paljonko tallennustilaa saan Google Driven kanssa?

Jokainen käyttäjä saa 30 Gt tallennustilaa, joka jaetaan Gmailin ja Google Driven. Tarvitsetko vielä enemmän? Lisämaksusta saat jopa rajattoman tallennustilan.

Yhteensopivuus?

Gmail toimii erinomaisesti työpöytäsovellusten, kuten Microsoft Outlookin, Apple Mailin ja Mozilla Thunderbirdin, kanssa. Outlookin käyttäjät voivat synkronoida sähköpostit, tapahtumat ja yhteystiedot Google Appsin kanssa.

Voit käyttää kalenteria mobiilisovelluksilla tai synkronoida puhelimen omaan kalenteriin. Siirrä työkalenterisi helposti Exchangesta, Outlookista tai iCalista tai suoraan .ics- ja .csv-tiedostoista.

Voinko luoda ryhmäkalenterin?

Kyllä. Voit luoda kalenterin, jota kaikki organisaatiosi käyttäjät (tai tietyt käyttäjät) voivat käyttää. Voit esimerkiksi luoda ryhmäkalenterin tapahtumille, kuten tiimiläisten lomille ja säännöllisille palavereille.

Palvelun saavutettavuus

Google lupaa 99,9 %:n toiminta-aikatakuun, ei suunniteltuja käyttökatkoja.