Tilaa SSL-sertifikaatti verkkokauppaan

MyCashflow'lta saat SSL-sertifikaatin verkkokauppasi omalle verkkotunnukselle pakettipalveluna, johon kuuluu GeoTrust® QuickSSL® Premium -sertifikaatti, IP‑osoite, asennus ja ylläpito.

Paketin hinta on yhteensä 200 €/vuosi (sis. alv 24 %).

Voit tilata sertifikaatin täyttämällä alla olevan lomakkeen. Tilauksen jälkeen otamme Sinuun yhteyttä sertifikaatin vahvistamiseksi.

SSL-sertifikaatin tilaus

SSL-sertifikaatin hinta on 200 €/vuosi (sis. alv 24 %). Hinta sisältää sertifikaatin, IP-osoitteen, asennuksen ja ylläpidon. Tilaus uusitaan automaattisesti vuosittain. Tilaus on irtisanottava kaksi (2) kuukautta ennen sertifikaatin vanhenemista.
*

Mitä on SSL-salaus?

SSL-salauksella suojaat asiakkaidesi asioinnin kaupassa ja lisäät verkkokauppasi luotettavuutta. Sertifikaatin asennuksen jälkeen verkkokauppa käyttää HTTPS-yhteyttä, jolloin kaikki verkkokaupan liikenne salataan.

Suosittelemme SSL-salauksen käyttämistä kaikissa omaa verkkotunnusta käyttävissä verkkokaupoissa.

Tietoa SSL-sertifikaatin vahvistamisesta

Sertifikaatin toimittaja GeoTrust pyytää vahvistamaan sertifikaatin verkkotunnuksesi hostmaster-sähköpostiosoitteesta (esim. hostmaster@mycashflow.fi). Tällä varmistetaan, että sertifikaatin vahvistaja on verkkotunnuksen omistaja. Samaan osoitteeseen lähetetään tällöin myös sertifikaatin vuosittaiset uusimispyynnöt.

Jos verkkotunnuksesi on tilattu MyCashflow'lta, sertifikaatti pyritään vahvistamaan automaattisesti. Joissain tilanteissa vaaditaan kuitenkin erillinen vahvistus, jolloin vahvistuspyyntö lähetetään verkkotunnuksen omistajan sähköpostiosoitteeseen.

 
 
 

Usein kysyttyä SSL-salauksesta ja sertifikaatista


Mitä sertifikaatteja on saatavilla?

Tällä hetkellä tarjoamme pääasiassa GeoTrust® QuickSSL® Premium -sertifikaattia, jonka olemme todenneet ominaisuuksiltaan sopivimmaksi pienille ja keskisuurille verkkokaupoille. Sertifikaatin aitouden todentaa maailmalla erittäin hyvin tunnettu ja luotettava GeoTrust®.

Jos tarvitset verkkokauppaasi Extended Validation -sertifikaatin, kysy lisää myynnistämme.

Voinko käyttää samaa sertifikaattia kaikissa kieliversioissa?

Valitettavasti saman sertifikaatin käyttäminen useammassa verkkokaupan kieliversiossa ei ole mahdollista. Jokainen kieliversio vaatii siis oman SSL-sertifikaattinsa. 

Voinko saada SSL-sertifikaatin FREE-kauppaan?

Oman verkkotunnuksen käyttäminen ja täten myös SSL-sertifikaatti ovat saatavilla vain MyCashflow'n maksullisiin paketteihin.

Ilmaisessa MyCashflow Free -verkkokaupassa sekä muissa .mycashflow.fi-päätettä käyttävissä verkkokaupoissa voi käyttää MyCashflow'n jaettua sertifikaattia. Salauksen voi kytkeä päälle verkkokaupan hallinnan version asetuksista. 

Miten sertifikaatin uusiminen tapahtuu?

Sertifikaatti uusitaan vuosittain automaattisesti ellet peru tilaustasi erikseen. Vuosittainen uusinta täytyy vahvistaa verkkotunnuksesi hostmaster@-sähköpostiosoitteesta samaan tapaan kuin tilausvaiheessa.

En voi luoda @hostmaster-sähköpostiosoitetta, miten vahvistus ja uusinta hoidetaan?

Jos ette voi käyttää kyseistä sähköpostiosoitetta tai teillä ei ole mahdollisuutta luoda sitä, voitte määrittää verkkotunnuksen nimipalveluasetuksiin MX-tietueeksi mail1.sigmatic.fi, jolloin palveluntarjoamme voi käsitellä vahvistuksen ja uusimiset asennuksen yhteydessä.

Miksi selain näyttää suojausvaroituksen verkkokaupassani?

SSL-salauksen kytkeminen päälle verkkokaupan hallinnasta ilman verkkotunnukselle asennettua sertifikaattia voi aiheuttaa suojausvaroituksen omaa verkkotunnustä käyttävissä verkkokaupoissa.

Suojausvaroitus voi johtua myös siitä, että vaikka itse yhteys kauppaan on salattu, kaupassa voi olla sisältöä – esimerkiksi kuvia – jotka haetaan http:// -osoitteella muilta sivustoilta.

Windows XP -käyttöjärjestelmän Internet Explorer -selain voi näyttää virheellisen suojausvaroituksen. Tämä johtuu siitä, että Microsoft on lopettanut ko. käyttöjärjestelmän tuen, eikä XP:ssä tueta käyttämiämme nykyaikaisia salaustekniikoita.