DB Schenker

DB Schenker on maailman­laajuinen kuljetus- ja logistiikka­palveluiden tarjoaja, joka tarjoaa verkkokaupalle monenlaisia ratkaisuja toimituksiin ja varastointiin.

DB Schenker -logo

Monipuoliset toimitukset valmiina pakettina

MyCashflow'n DB Schenker -laajennuksen avulla siirrät lähetystesi tiedot sähköisesti kuljetusyhtiölle ja tulostat toimituksille viivakoodilliset osoitekortit suoraan verkkokaupan hallinnasta.


DB Schenker noutopiste Jukka Rapo

Noutopiste

DB Schenkerin noutopiste sopii alle 20 kg:n kolleille, jotka toimitetaan asiakkaasi kassalla valitsemaan DB Schenkerin nouto­pisteeseen. Vie pakettisi  tai sovi vakio­noudosta DB Schenkerin kanssa. Paketti toimitetaan valittuun nouto­pisteeseen, josta se luovutetaan lähetys­tunnusta ja henkilöllisyys­todistusta vastaan. Palautukset hoituvat vaivattomasti alku­peräisellä lähetys­tunnisteella.


Pakettipalvelut

DB SCHENKERparcel -pakettipalvelu on oikea ratkaisu alle 30 kg:n paketeille, jotka toimitetaan asiakkaan työpaikalle tai vaikkapa kotiin. Pakettisi noudetaan valitsemastasi nouto-osoitteesta ja toimitetaan kuittausta vastaan asiakkaasi valitsemaan toimitusosoitteeseen. Tee palautuksia varten oma kuljetustilaus.

DB Schenker esittelyvideo

DB Schenker kappaletavarakuljetukset Rami Salle

Kappaletavarakuljetukset

DB SCHENKERsystem-kappaletavarakuljetukset soveltuvat parhaiten isommille, kuitenkin alle 2500 kg:n tavaraerille. DB Schenker noutaa lähetyksesi valitsemastasi nouto-osoitteesta ja toimittaa sen kuittausta vastaan asiakkaasi valitsemaan toimitusosoitteeseen. Tee palautuksia varten oma kuljetustilaus.


Osa- ja täyskuormakuljetukset

Yli 2500 kg:n lähetykset toimitetaan perille DB SCHENKERdirect -osa- ja täyskuormakuljetuksina. DB Schenker noutaa lähetyksesi valitsemastasi nouto-osoitteesta ja toimittaa sen kuittausta vastaan asiakkaasi valitsemaan toimitusosoitteeseen. Tee palautuksia varten oma kuljetustilaus.

DB Schenker Osa- ja täyskuormakuljetukset | Verkkokaupan toimitustavat

Hinnat, saatavuus ja käyttöönotto

Hinnat

Laajennuksen käyttö on maksutonta. DB Schenkerin hinnat toimituksille alkaen 4,20 €/paketti. Pyydä tarjous tai kysy lisää.

Saatavuus

DB Schenker -laajennus on saatavilla MyCashflow Basic, Advanced, Pro ja Enterprise -paketteihin.

Toimitusaika

DB Schenker toimittaa noutamansa paketit 1-3 arkipäivässä ja noutopisteeseen lähetettäväksi jätetyt paketit 2-5 arkipäivässä.

Seuranta

Voit seurata lähetystesi kulkua helposti netissä:

Lisätietoa

Pakkaa lähetyksesi hyvin (ks. pakkausohjeet) ja huolehdi, että sen päällä on viivakoodillinen osoitelappu.

DB Schenkerin noutopisteeseen toimitettu lähetys palautetaan takaisin lähettäjälle, jos sitä ei noudeta 14 vuorokauden kuluessa.

Käyttöönotto

  1. Perusta MyCashflow-verkkokauppa

  2. Tee DB Schenkerin kanssa kuljetussopimus
    Pyydä tarjous tai kysy lisää

  3. Aktivoi DB Schenker -laajennus verkkokauppasi hallinnassa käyttäen DB Schenkeriltä saamiasi tunnuksia

  4. Lisää toimitustavat ja hinnoittele toimituskulut

Lue myös: Tarkemmat asennusohjeet

Pyydä tarjous tai kysy lisää DB Schenkerin ratkaisuista!

Lähetä yhteystietosi alla olevalla lomakkeella, niin DB Schenkerin myynti on sinuun pian yhteydessä ja kertoo palvelusta lisää.

Välitämme lomakkeella lähettämäsi tiedot DB Schenkerille. Lähettämällä lomakkeen hyväksyt tietojesi käsittelyn sekä tietosuojaselosteemme että DB Schenkerin tietosuojakäytäntöjen mukaisesti.

Lähettämällä yhteystietosi et sitoudu mihinkään, vaan annat DB Schenkerille luvan olla sinuun yhteydessä.