Matkahuolto poistuva

Matkahuolto tarjoaa erittäin kilpailukykyisen kuljetuspalvelun verkkokauppiaalle, jonka toiminta edellyttää tuotteiden toimittamista kuluttajille ympäri maan. 

Palvelun kuvaus

Matkahuollon koko maan kattavaan Lähellä-pakettien noutopisteiden verkostoon kuuluu Suomessa yli 1 200 noutopistettä. Noutopisteinä palvelevat Matkahuollot sekä Siwat, Valintatalot ja Euromarketit. Laajan verkoston ansiosta jokaisen kuluttajan lähellä ja ulottuvilla on noutopiste asuinpaikasta riippumatta.

Matkahuollon nopeiden toimitusten ansiosta voit tarjota verkkokauppasi asiakkaillesi lyhyempiä toimitusaikoja. Toimitukset ovat perillä parhaimmillaan jopa samana päivänä. Nopeat toimitukset tehostavat toimitettujen tuotteiden lunastusta ja myötävaikuttavat tehokkaaseen varastokiertoon ja maksuliikenteeseen.

Tuotteidesi lähetystoiminta tehostuu ja helpottuu, kun voit tulostaa Matkahuollon kuljettamiin lähetyksiin tarvittavat osoitekortit suoraan verkkokaupan hallintatyökalusta. MyCashflow verkkokauppa myös lähettää Matkahuollon seurantakoodin automaattisesti sinulle ja asiakkaallesi. Voit seurata lähetystä poistumatta hallintatyökalusta. Asiakkaasi puolestaan pystyy seuraamaan lähetystä Matkahuollon internetsivujen kautta.

Hinnat ja saatavuus

Pyydä tarjous pakettipalveluista Matkahuollon yritysmyynnistä.

Tilaus ja käyttöönotto

  1. Perusta MyCashflow-verkkokauppa
  2. Tilaa Matkahuollon pakettipalvelut oheisesta painikkeesta.
  3. Aktivoi Matkahuolto-laajennus verkkokauppasi hallinnassa.
    (Tili -> Laajennukset)
  4. Tallenna Matkahuollon toimittamat tunnukset ja tilinumero Bussiennakkomaksuja varten.
  5. Lisää tai muokkaa toimitustapaa, jonka osoitekortit haluat tulostaa Matkahuollosta.
    (Asetukset -> Toimitustavat) 
  6. Valitse Osoitekortin luominen -valikoista Matkahuolto ja aseta palvelukoodiksi toimitustapaa vastaava palvelu. Esimerkiksi Pikapaketti tai Lähellä-paketti, jos haluat että asiakkaasi voivat valita haluamansa noutopisteen.

TILAA PALVELU