Google Analytics

Google Analytics on monipuolinen ohjelmisto verkkokauppasi kävijöiden, markkinoinnin ja myynnin seuraamiseen. Sen avulla saat arvokasta tietoa kävijöiden ja asiakkaiden käyttäytymisestä.

Google Analytics logo

Palvelun kuvaus

Google Analytics on ilmainen verkkosivujen kävijäseurantaan tarkoitettu ohjelma jonka avulla saat tärkeää tietoa verkkokauppasi kävijöistä ja heidän asioinnistaan kaupassa. Samalla ohjelmistolla voit myös seurata Google AdWords -kampanjoitasi.

Arvokasta tietoa kävijöistä

Google Analyticsin avulla tiedät millä hakusanoilla ja miltä sivustoilta kävijät ovat verkkokauppaasi tulleet. Näiden tietojen avulla voit optimoida verkkokauppasi sisältöä ja kasvattaa kävijämääriä.

Verkkokauppaseurannalla tarkkaa tietoa tuloksen tekijöistä

Verkkokauppasi ostotapahtumat tallentuvat Google Analyticsiin, jonka raporteista saat selville esimerkiksi mitä hakusanaa käyttäen ostanut asiakas on saapunut kauppaasi tai mikä AdWords-mainoksesi on tuonut eniten myyntiä.

Google Analytics ja Google AdWords

AdWords-käyttäjille Google Analytics antaa tärkeää tietoa kampanjoiden tuomasta liikenteestä sekä siitä, mikä kampanja on tuottanut parhaiten. Google AdWords tilin liittäminen Google Analyticsiin on helppoa.

Aina uusin seurantakoodi

MyCashflow verkkokauppiaana käytössäsi on aina uusin Google Analytic -seurantatieto, joten voit hyödyntää kaikki Google Analyticsin ominaisuudet. Tällä hetkellä tuettuna on Google Analytics seurantakoodin versiot: Classic (ga.js), Asyncronous (gc.js) ja Universal (analytics.js).

Hinnat ja saatavuus

Palvelu on ilmainen. Laajennus on saatavilla kaikkiin maksullisiin MyCashflow-verkkokauppapaketteihin.

Tilaus ja käyttöönotto

  1. Perusta MyCashflow-verkkokauppa
  2. Rekisteröidy Google Analyticsin käyttäjäksi
  3. Poimi asiakasnumerosi seurantakoodista
  4. Aktivoi Google Analytics -laajennus
  5. Lisää asiakasnumerosi laajennuksen asetuksiin

Lue myös: Tarkemmat asennusohjeet

REKISTERÖIDY