Paytrail

Paytrail (ent. Suomen Verkkomaksut) on kattava maksunvälityspalvelu, jonka maksutapavalikoimasta verkkokaupan jokaiselle asiakkaalle löytyy mieluisa tapa maksaa.

Palvelun kuvaus

Paytrail (entinen Suomen Verkkomaksut) sisältää kaikkien suomalaisten pankkien verkkomaksupainikkeet, korttimaksamisen, laskulla ostamisen sekä aivan uuden Paytrail-tilin. Kaikki palvelun sisältämät maksutavat saa verkkokaupan käyttöön yhdellä sopimuksella.

Paytrail_maksutapabanneri_kaikki_vertical.png

Kattava tilastointi ja raportointi

Palvelu tarjoaa kattavan tilastoinnin ja raportoinnin tehdyistä maksuista ja maksutavoista. Tieto on tarjolla sekä havainnollisina ja helposti ymmärrettävinä kaavioina, että tarkkana numeerisena datana tarkempaa analysointia varten.

Mahdollisuus osa-aikaiseen myyntiin ilman suuria panostuksia

Sesonkituotteiden ja kampanjaluonteisten tuotteiden myyminen on mahdollista osa-aikaisesti ilman suuria investointeja. Palvelu voidaan asettaa ennalta määritettyjen hiljaisten kuukausien ajaksi On-Hold tilaan, jossa kuukausimaksut ovat pienemmät. Palvelu on käytössä välittömästi kun sitä jälleen tarvitaan.

Helppokäyttöinen kauppiaspaneeli

Kauppiaan on mahdollista tarkastella ja muokata kaikkia yrityksen tietoja keskitetysti kauppiaspaneelin kautta. Lisäksi kauppiaspaneelin avulla kaikki maksutapahtumiin liittyvät tiedot ovat helposti saatavilla kirjanpitoon liitettävässä muodossa.

Parempi luotettavuus maksujen seurannassa

Palvelu mahdollistaa jopa keskeytyneiden tai muutoin epäonnistuneiden maksusuoritusten tilan varmistamisen. Yksittäisten maksujen tilan tarkistaminen onnistuu yhdellä klikkauksella suoraan verkkokaupan tilausjärjestelmässä.

Rajapintojen hallinta ja automaattinen päivittäminen

Paytrail ylläpitää maksujärjestelmien rajapintoja keskitetysti ja siksi verkkokauppiaan ei tarvitse huolehtia useista eri aikaan päivittyvistä rajapinnoista.

Hinnat ja saatavuus

Kuukausimaksu59 €/kk
Pankkimaksut0,35 €/kpl (Nordea 0,50 €/kpl)
Visa, Mastercard0,35 €/kpl + 2 % provisio
Paytrail-tili0,35 €/kpl + 2 % provisio

Kaikkien palvelun sisältämien maksutapojen ajantasaiset hinnat löydät Paytrailin palveluhinnastosta.

Tilaus ja käyttöönotto

  1. Perusta MyCashflow-verkkokauppa
  2. Tilaa palvelu oheisesta painikkeesta.
  3. Lisää uusi maksutapa verkkokauppasi hallinnassa.
    (Asetukset -> Maksutavat)
  4. Valitse maksupalveluksi Paytrail ja syötä Paytrail-käyttäjätunnustietosi niille varattuihin kenttiin.
  5. Tallennuksen jälkeen Paytrail on käytössä kyseisellä maksutavalla.
  6. Kaikki tiedot Paytrailin tilityksistä, verkkokauppaasi saapuneista maksuista ja myynnin kehityksestä löydät Paytrailin kauppiaspaneelista.

Lue myös: Tarkemmat asennusohjeet

TILAA PALVELU