Verkkokaupan ulkoasu


MyCashflow-verkkokaupan ulkoasu perustuu kulloinkin käytössä olevaan teemaan. Ohjelmisto sisältää viisi valmisteemaa, joita ylläpidetään MyCashflow'n toimesta. Teemat päivittyvät automaattisesti tuoden mukanaan ohjelmistokehityksen uusimmat ominaisuudet ja toiminnot.

Valmiita ulkoasuja voi myös muokata haluamakseen lataamalla teematiedostot verkkokaupan tiedostohallintaan omaksi teemoikseen. Lisätietoa teeman muokkauksesta löydät Teemaoppaastamme.

Laadukkaita valmisteemoja on saatavilla myös MyCashflow'n virallisessa Teemakaupassa, josta myytäviä teemoja voidaan lisäksi räätälöidä kauppiaan toiveiden mukaan.

Yksilöllisen, oman brändiin sopivan ulkoasun voi verkkokauppaan tilata myös web-suunnitteluun ja verkkokaupankäyntiin erikoistuneilta kumppaneiltamme.

Pure Light - verkkokaupan ulkoasu | MyCashflow

Kolme tapaa hankkia teemoja MyCashflow-verkkokauppaan


Teemakauppa

Hanki valmis teema

MyCashflow'n teemakaupasta saat valmiit ulkoasut verkkokauppaasi helposti ja nopeasti. Osta, lataa ja polkaise paikoilleen!

Siirry Teemakauppaan ›

Verkkokaupan ulkoasun suunnittelijat

Palkkaa suunnittelija

Kumppaneidemme joukosta löytyy ammattilaiset niin ulkoasun toteutukseen kuin verkkokaupan kehittämiseenkin.

Tutustu kumppaneihin ›

Teemaopas

Toteuta oma teemasi itse

Ulkoasun toteuttaminen itse on verrattain helppoa, mutta vaatii teknistä osaamista HTML- ja CSS-kielistä sekä kokemusta verkkosuunnittelusta.

Teemaopas ›