Pikastartti: Avaa MyCashflow-verkkokauppa työpajassa🔥  Lue lisää ›
Kaikki artikkelit
Asiakastarinat
Julkaistu
Tämä artikkeli on yli 4 vuotta vanha ja saattaa sisältää vanhentunutta tietoa.

Suojakalvotukku MyCashflow'n asiakkaana vuodesta 2016 – "Verkkokauppa on yrityksemme ydin"

Tokoi eCommerce Oy:n perustaja ja toimitusjohtaja Vladimir Tokoi tutustui MyCashflow’n verkkokauppa-alustaan ensimmäisen kerran vuonna 2016 ostaessaan Suojakalvotukku.fi-verkkokaupan osaksi yrityksensä liiketoimintaa. Kyseinen verkkokauppa sijaitsi MyCashflow’n alustalla.

– Verkkokauppa on yrityksemme ydin, koska toimimme vain ja ainoastaan verkossa. Aika nopeasti hoksasimme, että MyCashflow taipuu hyvin skaalautuvasti isojen tuotemäärien käsittelyyn ja siirsimme myös meidän alkuperäisen verkkokauppamme MyCashflow-alustalle. 

Tokoi eCommercen liikeidea on pidentää älylaitteiden käyttöikää myymällä verkkokaupoissaan varaosia ja suojatuotteita esimerkiksi kännyköille ja tableteille.

– MyCashflow’n rooli toiminnassamme on partneri ja he ovat elintärkeä osa liiketoimintaamme, Tokoi toteaa.

MyCashflow huomioi asiakaskohtaiset tarpeet

Tokoin yrityksen kaikki verkkokauppateemat ovat MyCashflow’n räätälöimiä ja hänen mukaansa MyCashflow on auttanut paljon esimerkiksi erilaisten integraatioiden kanssa. 

– MyCashflow’n yksi parhaista puolista on mielestäni skaalautuvuus. Oli sinulla sitten tuhat tai 200 000 tilausta vuodessa, niin alusta toimii loistavasti. Vastaavasti myöskään tuotteiden määrä ei ole ongelma. 

Tokoi jakaa kiitosta myös siitä, että MyCashflow on kasvanut yrityksen kanssa jo vuosien ajan ja ottanut hyvin huomioon yrityksen erityistoiveet verkkokaupan kehitystyössä. 

– Kun me olemme antaneet ehdotuksia esimerkiksi tuotepakettien kehityksestä, niin MyCashflow on tehnyt teknisen toteutuksen, jonka me olemme sitten ottaneet käyttöön kaikissa verkkokaupoissamme. 

Sujuva yhteistyö menestyksen kulmakivenä

Tokoi kiittelee MyCashflow’ssa erityisesti sujuvaa ja yrityskohtaista asiakaspalvelua, verkkokaupan helppoa käyttöönottoa ja palvelun skaalautuvuutta yritystoiminnan kasvaessa.

– Me siirryimme MyCashflow’n alustaan ihan tyhjästä ja se meni todella hyvin. MyCashflow on kasvanut meidän kanssamme ja vastannut meidän tarpeisiimme silloin, kun olimme pieni kauppa ja nyt kun olemme vähän isompi.

Tulevaisuuden varalle Tokoilla on jo suuria suunnitelmia. Hyvin sujuneen yhteistyön ansiosta hän suhtautuu luottavaisesti niiden toteutumiseen.

– Toivon, että tulevaisuudessa Tokoi eCommerce kasvaa Pohjoismaiden suurimmaksi alan erikoiskaupaksi ja uskon, että MyCashflow’n kanssa tämä tuleekin varmasti onnistumaan, Tokoi kertoo. 


Lataa markkinointi­kalenteri maksutta!

Täytä lomakkeelle tietosi – saat markkinointikalenterin sähköpostiisi.

Tilaa opas

Uusimmat artikkelit

Perusta menestyvä verkkokauppa – kokeile 30 päivää maksutta

Aloita kokeilujakso ›Kysy lisää ›
"Toivon että tulevaisuudessa Tokoi eCommerce kasvaa pohjoismaiden suurimmaksi alan erikoiskaupaksi, ja uskon että MyCashflow’n kanssa tämä tuleekin varmasti onnistumaan."
  • Vladimir Tokoi | Suojakalvotukku