Pulse247 Oy:lle korkein AAA-luottoluokitus jo yli viisi vuotta

MyCashflow-verkkokauppapalvelua ylläpitävä ja kehittävä Pulse247 Oy on kuulunut AAA-luottoluokkaan yhtäjaksoisesti jo yli viisi vuotta.

Rating perustuu Bisnoden kehittämään automaattiseen ja jatkuvapäivitteiseen luottoluokitusjärjestelmään, Suomessa vuonna 1993 lanseerattu rating-luokitus on seitsenportainen, ja se arvioi yrityksen luottokelpoisuutta ja kykyä selviytyä normaaliin liiketoimintaan liittyvistä velvoitteista.

Korkeimpaan AAA-luottoluokkaan Pulse247 Oy on kuulunut yhtäjaksoisesti nyt jo yli 5 vuotta. Tähän saavutukseen yltää ainoastaan noin 0,3 % kaikista suomalaisyrityksistä.

”Asiakkaillemme ja yhteistyökumppaneillemme korkea luottoluokitus kertoo, että Pulse247 Oy on luotettava liiketoimintakumppani, joka on aidosti sitoutunut pitkäjänteiseen liiketoiminnan kehittämiseen. Investoimme vuosittain suuren osan liiketoiminnan tuloksesta suoraan MyCashflow-verkkokauppapalvelun kehitykseen, mikä näkyy asiakkaillemme aiempaa tehokkaampana ja parempana verkkokauppapalveluna”, toimitusjohtaja Ismo Ruotsalainen kertoo.

Bisnoden AAA-luottoluokituksen lisäksi Pulse247 on noteerattu myös Kauppalehden vuoden 2018 Menestyjä- ja Kasvaja-sertifikaateilla.