Google Shopping Ads beta asiantuntijapalvelu

Yhdistä verkko­kauppasi tuote­valikoima Googlen Kauppias­keskukseen ja markkinoi tuotteitasi tuotetietoon pohjautuvien Shopping-mainosten avulla Googlen palveluissa ja mainosverkostoissa – suoraan verkkokauppasi hallinnasta.

Tavoita ostovalmiita asiakkaita oikeaan aikaan

Google Shopping ‑mainoksilla tavoitat asiakkaita, jotka aktiivisesti etsivät tuotteitasi Googlen palveluista. Mainoksissa näytetään tuotetietoja, mikä helpottaa potentiaalisten asiakkaiden ostopäätöstä.

Tuotetiedot automaattisesti ajan tasalla

Googlen hyväksymä MyCashflow Google Shopping integraatio huolehtii, että kauppasi tuotetiedot ovat ajan tasalla ja että tietojen muutokset päivittyvät aina Google Shopping-mainoksiisi saakka.

Hallinnoi suoraan verkkokauppasi hallinnasta 

Natiivin integraation ansiosta voit luoda ja muokata Google Shopping ‑kampanjoita suoraan MyCashflow-verkkokauppasi hallinnassa. Lisäksi saat tietoa mainostesi tehokkuudesta verkkokauppasi hallintaan.

Google Shopping-mainosten avulla ostajat löytävät tuotteesi Googlesta helposti ja nopeasti

Google Shopping puhelimella

Googlen Shopping-mainokset muodostetaan verkkokaupan tuotetiedon perusteella automaattisesti. Google Shopping on Suomessa beta-testausvaiheessa kesästä 2019 alkaen.

Hanki osuvampia liidejä

Google Shopping mainonnan avulla voit parantaa mainonnan tuottamien liidien laatua, sillä mainoksiin lisätään ostopäätöstä helpottavia tuotetietoja, jolloin asiakkaat tekevät ostopäätöksen kaupassasi todennäköisemmin.

Laajenna mainostesi näkyvyyttä

Käyttäjän haussa voi näkyä useita Shopping-mainoksia. Lisäksi Shopping-mainos ja tekstimainos voivat näkyä yhtä aikaa, jos ne ovat hakutermiin osuvia. Mainonnan tavoittavuus yksittäisessä haussa voi näin ollen kaksinkertaistua.

Seuraa ja optimoi tehokkaiden raporttien avulla

Mainonnan raporteista näet tuotteidesi tehokkuuden haluamallasi tarkkuudella. Voit esimerkiksi katsoa, kuinka monta klikkausta tietyn merkkiset korkokengät ovat saaneet. Natiivin palveluintegraation ansiosta näet raportit suoraan MyCashflow-verkkokauppasi hallinnassa.

Kuvankaappaus Google-haun Shopping-välilehdestä. Shopping-mainokset näkyvät myös tavallisen ja kuvahaun tulosten yhteydessä.

Google Smart Shopping – helppo, tehokas ja kattava kampanjamuoto

Smart Shopping -kampanja on uusi helppo ja tehokas mainosmuoto, jonka avulla yhdistät Shopping-mainokset ja uudelleenmarkkinoinnin, ja tavoitat ostajia Googlen haussa, YouTubessa, Gmailissa ja mainosverkostoissa. Mainontaa optimoi tekoäly, joka pyrkii maksimoimaan konversioiden arvot valitsemasi budjetin ja valinnaisen tuottotavoitteen mukaisesti.

Saavuta tuottotavoitteesi

Hinta­tarjoukset optimoidaan auto­maatti­sesti maksi­moimaan konver­sioiden arvoa, tarkoittaen että mainonta tuottaa mahdollisimman paljon myyntiä määrittelemällesi budjetille.

Automaattisesti optimoitu

Google Smart Shopping -kampanjaa ohjaa tekoäly, joka optimoi hintatarjoukset automaattisesti oikeille käyttäjille ja hyödyntää tuotetietoja ja mainosten aiempaa tehokkuutta.

Laajempi tavoittavuus

Google Smart Shopping-kampanjoilla saat tuotteesi näkyville kaikissa Googlen palveluissa (haku, mainosverkosto, YouTube ja Gmail) käyttäjien etsiessä tuotteitasi ja selatessaan sisältöjä.

Luo ja hallinnoi Shopping-kampanjoita verkkokauppasi hallinnassa tulossa

MyCashflow'n natiivin Google Shopping -integraation ansiosta hallitset Shopping-kampanjoitasi suoraan MyCashflow'n hallintapaneelista. Näet hallinnassa myös Shopping-kampanjoiden tehokkuusraportit, jotta voit seurata kampanjoiden tuottoa ja kuluja. Integraatiota kehitetään yhdessä Googlen kanssa.

Voit luoda uusia Shopping-kampanjoita suoraan verkkokauppasi hallinnasta valitsemalla kampanjalle nimen, päiväbudjetin sekä kohdemaan. Kampanjasta riippuen voit sisällyttää siihen haluamasi tuotteet ja määritellä kampanja-ajan, jonka kampanja on aktiivisena.

Integraatio huolehtii, että kampanja-aikanakin tekemäsi tuotetietojen muutokset päivittyvät mainoksiisi asti.

Google Shopping – MyCashflow – Raportit

Kampanjaraporteista voit seurata helposti Shopping-mainonnan tehokkuutta ja tuottoa kampajoittain ja tuotteittain. 

Esitetyt kuvat ovat kuvituskäyttöön tarkoitettuja mallikuvia tulevasta ominaisuudesta. Lopullinen julkaistava toteutus voi poiketa esitetyistä kuvituksista.

MyCashflow Google Shopping Ads -palvelusisältö

Tarjoamme Google Shopping -mainonnan palveluna, jotta asiakkaamme saavat palvelun käyttöön nopeasti ja kerralla oikein. Tekoälyyn perustuvassa Smart Shopping -mainonnassa on erityisen tärkeää, että kaikki toimii optimaalisesti ja mahdollistaa oppivan algoritmin toiminnan.

MyCashflow Google Shopping Ads -palvelu sisältää:

 • Google Smart Shopping -optimoitu integraatio
  (rajattu beta Q3/2019)
 • kauppaversiokohtainen tuotesyötteiden muodostus
 • konversioseurannan tarkistaminen ja optimointi
 • kampanjoiden hallinnointi verkkokaupan hallinnassa
 • mainonnan tehokkuusraportit kampanjoittain ja tuotteittain
 • integraation ja konversioseurannan tekninen tuki
 • kauppiastuki

Autamme tilien luonnissa ja linkityksissä sekä tarvittavien palveluiden käyttöönotoissa ja varmistamme, että tuotteet hyväksytään käytettäviksi Shopping-mainoksissa.

Tarjoamme kaiken Google Smart Shoppingiin liittyvät tukipalvelut asiakaspalvelumme kautta sekä suomeksi että englanniksi. Saat yhdeltä luukulta teknisen toteutuksen lisäksi sekä kauppiastuen että integraation teknisen tuen.

Tiimillämme on käytössä myös Googlen kattavat tukipalvelut kumppaneille.

Palvelun ehdot

 • Google Ads ja Google Kauppiaskeskus -tilien tulee olla Pulse247 Oy:n hallinnoijan tilin alla. Mikäli sinulla on jo olemassa tilit, niin toimitathan meille tilien asiakasnumerot, jotta voimme lähettää kutsun tilien liittämiseksi hallinnoijan tiliimme.
 • Tilien liitoksia ja raporttien muodostusta varten tarvitsemme pääsyoikeudet myös Google Analytics-, Google My Business- ja Google Tag Manager-tileihin.
 • Palvelumaksumme on 20 % hallinnoitujen kampanjoiden kulutuksesta.
 • Minimimaksu ensimmäiselle Smart Shopping -kampanjalle on 1800 €, josta 1500 € käytetään mainosbudjettiin ja 300 € palvelumaksuun. Aloituksen yhteydessä palvelumaksu sisältää tarvittavan avun mainonnan käynnistykseen.

Hinnat, saatavuus ja käyttöönotto

Hinnat

MyCashflow Google Shopping Ads -palvelun käytöstä veloitetaan

 • hallinnoitujen Shopping-kampajoiden mainosbudjetti kulutuksen mukaan sekä
 • 20 %:n palvelumaksu hallinnoitujen kampanjoiden kulutuksesta.

Ei kiinteitä kuluja tai erillistä käyttöönottomaksua – palvelumaksu kattaa myös käyttöönoton yhteydessä tarvittavat toimenpiteet sekä tuen mainonnan käynnistämiseen.

Saatavuus

Tarjoamme MyCashflow Google Shopping Ads -palvelua tällä hetkellä asiakkaillemme rajatusti. Integraation käyttö edellyttää maksullista MyCashflow-palvelupakettia.

Käyttöönotto beta

 1. Perusta MyCashflow-verkkokauppa ›

 2. Ota palvelu käyttöön verkkokauppasi hallinnasta tai ota yhteyttä tältä sivulta löytyvällä lomakkeella

  Pyydämme tarvittavat oikeudet tilien hallintaan ja linkityksiä varten.  Autamme tarvittaessa myös uusien tilien luonnissa palvelun käyttöönottoon liittyen.

Kiinnostuitko? Täytä oheinen lomake, niin olemme yhteydessä.

Lähetä yhteystietosi alla olevalla lomakkeella, niin asiantuntijamme on sinuun pian yhteydessä ja kertoo palvelusta lisää.

Käytettävissä oleva mainosbudjetti (arvio): *
Onko yrityksellänne käytössä oleva Google Ads -tili? *
Onko yrityksellänne käytössä oleva Google Kauppiaskeskus (Merchant Center) -tili? *
Lähettämällä lomakkeen hyväksyt tietojesi käsittelyn tietosuojaselosteemme mukaisesti.