Oppaat verkkokaupan markkinointiin

Markkinointi on yksi verkkokaupan perustamisen ja kehittämisen tärkeimmistä osa-alueista, sillä ilman aktiivista otetta markkinointiin potentiaaliset asiakkaat eivät välttämättä löydä verkkokauppaan ja sen tunnettuus jää helposti pieneksi.

Maksuttomissa markkinoinnin oppaissa kerromme, mitä osa-alueita verkkokaupan markkinointiin sisältyy ja mitkä markkinoinnin konkreettiset työkalut auttavat lisäämään verkkokauppasi suosiota kestävällä tavalla.

Verkkokaupan asiakashankinnan opas

Verkkokaupan markkinoinnissa on olennaista keskittyä ensin kaupan tunnettuuden edistämiseen sekä kävijämäärän ja asiakaskunnan rakentamiseen. Kasvavasta asiakaskunnasta muodostuu verkkokaupalle ja sen liiketoiminnalle perusta, jonka pohjalta kaupan toiminnallisuuksia, tuotevalikoimaa ja myyntiä on hyvä lähteä kehittämään. 

Asiakashankinnan oppaassa keskitymme verkkokaupan ulkoiseen markkinointiin, jonka tärkeimpänä tavoitteena on saada mahdollisimman paljon potentiaalisia asiakkaita verkkokauppaan. Oppaan luettuasi opit tuntemaan verkkokaupoille sopivia markkinointitekniikoita, jotka auttavat kasvattamaan kaupan kävijämääriä sekä asiakaskuntaa. 

Verkkokaupan myynninedistämisen opas

Millä keinoilla voisin lisätä verkkokauppani myyntiä? Jos tämä kysymys mietityttää, verkkokaupan myynninedistämisen opas tarjoaa runsaasti arvokkaita neuvoja, joiden avulla parannat kauppasi myyntiä kestävällä tavalla.

Verkkokaupan myynninedistämisen tärkeimpänä tavoitteena on muuttaa kävijät ostaviksi asiakkaiksi. Tässä oppaassa myynninedistämiseksi luetaan kaikki kaupan sisäiset markkinointi- ja kehitystoimet, joiden avulla parannetaan kaupan käytettävyyttä, helpotetaan tuotteiden ostamista ja pyritään kasvattamaan kertaostoksen arvoa.

Verkkokaupan markkinointikalenteri 2023

Maksuton vuoden 2023 kalenteripohja ja kalenteriin sisällytetyt valmiit markkinointivinkit ja auttavat suunnittelemaan verkkokaupan markkinointia vuosikellon mukaisesti. Nappaa talteen inspiroivat markkinointi-ideat ja kehitä niistä verkkokauppaasi parhaiten sopivat versiot.

Päivämääräkohtaisten markkinointi-ideoiden avulla voit suunnitella esimerkiksi verkkokauppasi kampanjoita sekä sosiaalisen median markkinointia hyvissä ajoin ennakkoon – ja parantaa näin kauppasi myyntiä.

Sisältö

Sisältö

Kiinnostuitko? Tilaa opas ilmaiseksi sähköpostiisi!

Täytä oheinen lomake – opas toimitetaan sähköpostiisi.

Kiitos oppaan tilauksesta!
Opas on lähetetty antamaasi sähköpostiosoitteeseen.
Hups! Jotain meni vikaan lomaketta lähetettäessä.