MyCashflow blogi

Ajankohtaista asiaa verkkokaupankäynnistä ja asian ympäriltä.

Sitouta uudet kävijät sähköpostimarkkinoinnin avulla

Sesongin aikana kuluttajat usein poikkeavat tutuilta teiltään parhaita tarjouksia ja lahjoja omaisille etsiessä. On siis hyvin todennäköistä, että myös sinun kaupassasi shoppailee uusia asiakkaita. Älä missaa tätä mahdollisuutta kasvattaa asiakaskuntasi! Opi, miten rakennat pysyvät suhteet asiakkaisiin ja saat heitä palaamaan ostoksille.

Lue lisää ›

7+ vinkkiä joulusesongin toimituksiin!

Aloita joulusesonkiin valmistautuminen nyt! Vuoden suurimpaan myyntikauteen on hyvä varautua niin strategian kuin käytännön järjestelyiden osalta. Poimi artikkelistamme vinkit talteen niin joulusesongin markkinointiin, käytännön järjestelyihin kuin pakkausmateriaalien valintaan.

Lue lisää ›

Pienestä se ilo syntyy: Unboxaus verkkokaupassa

Muistatko millaista oli avata synttärilahjoja lapsena? Sitä jännitystä, innostusta ja iloa, jonka värikkäiden lahjapakettien sisällön tutkiminen toi? Nykyään unboxaus, eli paketin purkaminen, ei rajoitu enää juhliin vaan siitä on tullut verkkokaupoille oiva markkinointikeino. Lue tästä artikkelista, miten teet pienillä muutoksilla isoja parannuksia asiakkaasi ostokokemukseen.

Lue lisää ›

Älä missaa Black Fridayta!

Black Fridaysta on muutamassa vuodessa muodostunut yksi Suomen suurimmista ostospäivistä. Parhaimmillaan kaupat tekevät Black Fridayn aikana myyntiä saman verran kuin koko syksynä, ja jotkut jopa tuplaavat syksyn myynnit. Mutta jotta kauppa käy Black Fridayna, siihen on valmistauduttava nyt! Lue tästä artikkelista, miten saat kaiken irti Black Fridaysta.

Lue lisää ›

Näin onnistut sähköpostimarkkinoinnissa (osa 1/2)

Sähköpostimarkkinoinnilla on muihin kanaviin verrattuna paljon korkeampi tuottoprosentti, mainonnan tekemisen kustannukset ovat kohtuulliset ja kanava mahdollistaa liidien hoivauksen kohti asiakkuutta – ja tämän takia sinunkin verkkokauppiaana kannattaa ottaa sähköpostimarkkinointi haltuun. Lue kaksiosaisen blogimme ensimmäisestä osasta sähköpostimarkkinoinnin hyvistä käytänteistä.

Lue lisää ›

Verkkokaupan markkinointi vaatii tehoa ja luovuutta – poimi vinkit talteen!

Tuntuuko sinusta joskus, että vaikka teet paljon verkkokauppasi myynnin edistämiseksi, toimenpiteidesi tulokset jäävät vähäisiksi? Vai onko myynti tyydyttävällä tasolla, mutta sinusta tuntuu, ettet jaksa panostaa toimintaan yhtä paljon koko vuoden ympäri? Molemmissa tapauksissa sinun kannattaa tutustua Max Deutschiin ja hänen menestystarinaansa.

Lue lisää ›