MyCashflow blogi

Ajankohtaista asiaa verkkokaupankäynnistä ja asian ympäriltä.

Hio ostopolku huippuunsa

Jääkö verkkokaupassasi ostosten määrä vähäiseksi isosta kävijäjoukostahuolimatta? Tämän artikkelin avulla tutustut juurta jaksain oman verkkokauppasi ostopolkuun ja opit, miten optimoit sen parantaaksesi verkkokauppasi konversiota.

Lue lisää ›

verkkokaupan-sisalogistiikka

Onnistu sisälogistiikassa (1/2): Nosta kauppasi tasoa mullistamalla lähetyshallinta ja varastointi

Suomalaisten verkkokauppojen toimitusajat saavat usein moitteita asiakkailta. Viiveet toimituksissa johtuvat usein huonosti organisoidusta sisälogistiikasta, sillä suomalaiset kuljetusyhtiöt kuljettavat tuotteet usein seuraavaksi päiväksi, kunhan tilaus on lähetettävissä ajoissa. Lue, miten kehität verkkokauppasi logistiikkaa ja parannat samalla asiakaskokemusta.

Lue lisää ›

Ota markkinointikello käyttöön! – 5 vinkkiä markkinoinnin suunnitteluun

Kävikö taas niin, että heräsit juuri päivää ennen isänpäivää siihen että olet unohtanut markkinoida verkkokauppasi tuotteita, tai porhalsiko Black Friday ohi huomaamatta ja huippumyyntipäivät jäivät hyödyntämättä? Vilskeessä näin käy helposti, jos toimintaa ei ole etukäteen suunniteltu. Markkinointikellon avulla saat lisää suunnitelmallisuutta markkinointiisi

Lue lisää ›

Sitouta uudet kävijät sähköpostimarkkinoinnin avulla

Sesongin aikana kuluttajat usein poikkeavat tutuilta teiltään parhaita tarjouksia ja lahjoja omaisille etsiessä. On siis hyvin todennäköistä, että myös sinun kaupassasi shoppailee uusia asiakkaita. Älä missaa tätä mahdollisuutta kasvattaa asiakaskuntasi! Opi, miten rakennat pysyvät suhteet asiakkaisiin ja saat heitä palaamaan ostoksille.

Lue lisää ›

7+ vinkkiä joulusesongin toimituksiin!

Aloita joulusesonkiin valmistautuminen nyt! Vuoden suurimpaan myyntikauteen on hyvä varautua niin strategian kuin käytännön järjestelyiden osalta. Poimi artikkelistamme vinkit talteen niin joulusesongin markkinointiin, käytännön järjestelyihin kuin pakkausmateriaalien valintaan.

Lue lisää ›

Pienestä se ilo syntyy: Unboxaus verkkokaupassa

Muistatko millaista oli avata synttärilahjoja lapsena? Sitä jännitystä, innostusta ja iloa, jonka värikkäiden lahjapakettien sisällön tutkiminen toi? Nykyään unboxaus, eli paketin purkaminen, ei rajoitu enää juhliin vaan siitä on tullut verkkokaupoille oiva markkinointikeino. Lue tästä artikkelista, miten teet pienillä muutoksilla isoja parannuksia asiakkaasi ostokokemukseen.

Lue lisää ›