MyCashflow mukana tietoturvakampanjassa

MyCashflow on mukana ResetTheNet-tietoturvatalkoissa. Vuoden loppuun mennessä verkkopalvelumme ovat saatavilla vain SSL-salattuina. Lisäksi julkaisemme blogissa vinkkejä verkkokaupan tietoturvan kehittämiseen.

ResetTheNet on tietoturvan ja -suojan edistämiseen keskittynyt kampanja, jonka tarjoitus on saada ihmiset salaamaan tietoliikenteensä. Ajatuksena on, että jos riittävän suuri osa verkon käyttäjistä alkaa käyttää turvallisena pidettyjä tai hankalasti murrettavia salauksia, tietoliikennettä seuraavien tahojen resurssit eivät riitä kaikkien viestien avaamiseen.

Vaikka ResetTheNet kampanjoikin aika näyttävästi NSA:ta ja muuta tiedustelua vastaan, MyCashflow on kampanjassa mukana edistämässä yksityisyyden suojaa ja tietoturvaa enemmänkin yleisellä tasolla. Tavoitteenamme on lisätä asiakkaidemme tietoisuutta tietoturvan parhaista käytönnöistä ja parantaa palveluidemme tietoturvaa ja -suojaa kaikenlaista salakuuntelua vastaan.

Kehitämme kaikkien omien verkkopalveluidemme tietoturvaa niin, että vuoden loppuun mennessä kaikki verkkopalvelumme ovat saatavilla vain SSL-salattuina. Suuri osa verkkopalveluistamme, mukaan lukien mycashflow.fi -päätteiset verkkokauppaosoitteet, tukevat nykyiselläänkin SSL-salattuja https-yhteyksiä. Tulevaisuudessa tämä tulee olemaan ainoa vaihtoehto.

Vuoden loppuun menneessä kaikki omat verkkopalvelumme ovat saatavilla vain SSL-salattuina.

Vaikka emme voi varmistaa, että jokainen omaa verkkotunnusta käyttävä verkkokauppa hankkii oman SSL-sertifikaatin ja tarjoaisi aina salatun yhteyden, niin tulemme omalta osaltamme levittämään tätä hyvää käytäntöä. Jaamme tietoa tietoturvasta, -suojasta ja verkkoasioinnin parhaista käytännöistä blogissamme. Kerromme vinkkejä oman verkkokauppasi tietoturvan ja luotettavuuden parantamiseen ja asiakaspalvelumme auttaa luonnollisesti omaan verkkokauppaasi liittyvissä aiheissa – myös tietoturvaan ja -suojaan liittyen.

SSL:n lisäksi suojaamme palvelumme myös ns. HSTS:llä. HSTS kertoo selaimille, että sivusto käyttää SSL-salausta aina ja kieltää selainta lataamasta sivua ilman suojausta, estäen mahdollisen aluperäiseksi sivuksi tekeytyvän huijaussivun latautumisen.


ResetTheNet-kampanjaan voi tutustua katsomalla oheisen videon. Lisätietoa kampanjasta löytyy osoitteesta https://www.resetthenet.org/