Checkout maksupalvelu ilman avaus- ja kuukausimaksuja

MyCashflow verkkokauppiaat voivat tilata hallintatyökalusta Checkout™ maksupalvelun ilman avaus- ja kuukausimaksuja. Maksat ainoastaan provision myydystä tuotteesta (3 %) ja tapahtumakohtaisen maksun, joka on 0,35 €/tapahtuma. Maksupalveluun sisältyvät seuraavat maksutavat: Nordea Osuuspankki Sampopankin verkkopankki Tapiola pankki Säästöpankki/POP Handelsbanken Ålandsbanken S-pankki Neocard Pankki-, luotto- ja Visa Electron -kortit Joustoraha Palvelu soveltuu hyvin kaiken kokoisille yrityksille. Voit aktivoida…

MyCashflow verkkokauppiaat voivat tilata hallintatyökalusta Checkout™ maksupalvelun ilman avaus- ja kuukausimaksuja. Maksat ainoastaan provision myydystä tuotteesta (3 %) ja tapahtumakohtaisen maksun, joka on 0,35 €/tapahtuma. Maksupalveluun sisältyvät seuraavat maksutavat:

 • Nordea
 • Osuuspankki
 • Sampopankin verkkopankki
 • Tapiola pankki
 • Säästöpankki/POP
 • Handelsbanken
 • Ålandsbanken
 • S-pankki
 • Neocard
 • Pankki-, luotto- ja Visa Electron -kortit
 • Joustoraha

Palvelu soveltuu hyvin kaiken kokoisille yrityksille. Voit aktivoida palvelun verkkokauppasi hallintatyökalusta. Tilaaminen kestää vain hetken ja verkkomaksut on käytössä välittömästi. Palvelu ei ole tilattavissa ilmaisversioon.

 • Itse kokeilin kysesitä palveluntarjoajaa. En voi sanoa, että sopisi pienille verkkokaupoille. Pienellä myynnillä kulut nousevat jopa 5%. Pitää muistaa laskea kuluiksi myös my cash flown kuukausi veloitus, että palvelua saa käyttää.
  Lisäksi myymienne tuotteiden rahoja saa oikeasti odottaa. Rahanne nimittäin saatte vasta kuukauden päästä.

  Lainaus:”Hinnoittelu perustuu provisioon, joka on alkaen 3% (max. 5€/ostos ja 100€/kk)”
  – Siis mitä 100€ kuukaudessa, just joo pienet verkkoakuppiaat kuten minä en halua maksaa 100€ kuukaudessa.
  Tuolla 100€ voin käydä katsomassa ovat ennakkomaksut maksettu tililleni.

  Lyhyesti: kallista ja hidasta.

  Harkitkaa tarkaan haluatteko antaa katteenne heille.

  -Kaitsu

 • Olet aivan oikeassa, että mikäli tuotteita on alle 10 ja pärjää kaupan ilmaisella versiolla, niin kyllähän tuo 3% provisio + kuukausimaksu nakertaa selkeäsi katetta.

  Tuosta lainauksesta sen verran, että tuo on siis katto sille mitä maksimissaan joudut maksamaan. Provisio on tuon 3% ostoksesta ja mikäli ostoksen summa on niin iso, että 3% tilauksen summasta menee yli tuon 5€, niin sinulta laskutetaan vain tuo 5€. 20 tälläista tilausta ja 100€ kuukausikatto on täysi, etkä maksa enää siltä kuulta enempää maksutapaprovisiota.

 • Tapsa

  Minun mielestäni provisio on varsin kohtuullinen, vaikka ylläpidänkin pientä verkkokauppaa. Varsinkin kun omaan tuoteperheeseeni kuuluvat tuotteet ovat hinnaltaa 300-2000eur, niin max. 5eur kertakorvaus tai max100eur/kk on varsin kohtuullinen summa siitä, että asiakas voi maksaa verkkokaupassa sillä maksutavalla, mikä hänelle parhaiten sopii.

 • Onko tuossa nyt pienelle verkkokauppiaalle hyvä sauma päästä irti Kreditorin kuukausimaksuista? Eli ottaa tuon kuukausimaksuttoman palvelun käyttöön ja irtisanoo Kreditorin laskulla- seka osamaksullapalvelut mutta jatkaa silti niiden käyttämistä Checkout.fi:n avulla…

 • Timo

  näin ummikkona koko verkkokauppa toiminalle ihmettelen että mistä moinen lause:
  ” Emme veloita aloituskuluja tai mitään muitakaan kiinteitä höpöhöpökuluja kuukausimaksun lisäksi.”

  mutta jos haluat että asiakas voi esim maksaa yleisimmillä maksutavoilla niin maksa tätä ja tätä hm… erikoista.
  Tietysti ihmisille jotka jo järjestelmän tuntevat tämä ei lienee mikään ihme.Ihmetyttä vaan ummikkoa!

 • Ismo

  Jouni: Klarnan palveluja et saa Checkoutiin ilman sopimusta Klarnan kanssa. Tosin Checkout palveluun kuuluva Joustoraha on samankaltainen palvelu kuin Klarnalla.

  Timo: Suomessa on toki tämän lisäksi monia muitakin vaihtoehtoja verkkomaksujen järjestämiseen, mutta valitettavasti ilmaisia ei ole. Tässä kyseisessä Checkout tarjouksessa poikkeuksellista suomen oloissa on se, ettei verkkokaupan tarvitse maksaa aloitus- eikä kuukausimaksua vaan pelkästään pieni osuus myynnistä (ja tälläkin osuudella on kuukausikatto). Monelle pienelle ja aloittavalle kauppiaalle tämä on ollut todella tervetullut vaihtoehto, koska pienellä myynnillä maksupalveluiden kulut voivat olla huomattavasti suurempia kuin tuo 3%.