MyCashflow säilytti korkeimman AAA-luottoluokituksen kolmantena vuotena peräkkäin

Bisnode on myöntänyt MyCashflow-verkkokauppapalvelua ylläpitävälle ja kehittävälle Pulse247 Oy:lle AAA-luottoluokituksen kolmannen kerran peräkkäin. Korkeimpaan AAA-ratingluokkaan kuuluu ainoastaan 4 % kaikista suomalaisista yrityksistä.

Rating perustuu Bisnode Finlandin kehittämään automaattiseen luottoluokitusjärjestelmään, joka lanseerattiin Suomessa vuonna 1993. Rating-luokitus on seitsenportainen ja se arvioi yrityksen kykyä selviytyä normaaliin liiketoimintaan liittyvistä velvoitteista.

Vaatimuksena korkeimpaan luottoluokkaan pääsemiselle ovat mm. positiivinen tausta, keskimääräistä huomattavasti paremmat talouden tunnusluvut ja maksukäyttäytyminen sekä riittävä toiminnan volyymi.

”Nykyinen strategiamme mahdollistaa kannattavan ja pitkäjänteisen kasvun. Pulse247 Oy on kasvanut tasaisesti ja investoimme tuloksesta suuren osan ohjelmistomme kehittämiseen. MyCashflow-ohjelmistomme on saavuttanut suosituimman kotimaisen verkkokauppaohjelmiston aseman, joten tämä on meille merkki siitä, että olemme tehneet asioita oikein”, kertoo Pulse247 Oy:n toimitusjohtaja Ismo Ruotsalainen.