MyCashflow kovimpien kasvajien listalla

Nordic Business Forum on jälleen listannut Suomen kovimmat kasvuyritykset. Pulse247 Oy on jatkanut hyvää sykettään suomalaisessa pk-yrityskentässä ollen mukana Nordic Business Report ”Gazelle Company 2015”-listauksessa.

Näitä poikkeuksellisen nopeasti kasvavia gaselliyrityksiä löytyi Suomesta vain 1 200 eli 0,4 prosenttia kaikista yrityksistä. Listalle pääsi, jos yritys on jättänyt tilinpäätökset välillä 2011–2014, liikevaihdon kasvu on ollut kyseisinä vuosina vähintään 100 prosenttia ja liikevaihto on ollut vuonna 2011 vähintään 135 000 euroa.

Nordic Business Forum on käyttänyt tietolähteenään Asiakastieto Oy:n tarjoamia lukuja.

Kehitys jatkuu myös tulevina vuosina

”Olemme määrätietoisesti pyrkineet tekemään MyCashflow-verkkokauppaohjelmistosta kotimaisen verkkokaupan veturia viimeisten kahdeksan vuoden ajan. On mukavaa, että kovasta työstä saa myös tunnustusta. Pyrimme pitämään saman tahdin päällä myös tulevina vuosina ja investoimme suuren osan tuloksesta palvelun kehittämiseen myös jatkossa”, toteaa Pulse247 Oy:n toimitusjohtaja Ismo Ruotsalainen.

Pulse247 Oy sai kuluvan vuoden aikana myös kolmannen peräkkäisen AAA-luottoluokituksen ja aikaisemmin tänä vuonna tuli tunnustusta, kun Kauppalehti palkitsi yrityksen Menestyjä-sertifikaatilla.

Suomalaisten gaselliyritysten listaus kokonaisuudessaan: List of Finnish Gazelle Companies 2015