Prinetti

Julkaisimme pari päivää sitten tukun parannuksia. Yksi parannuksista oli Prinetti, joka on kiistatta yksi toivotuimmista ominaisuuksista. Kun verkkokaupan volyymi kasvaa, manuaalisesta osoitekorttien tekemisestä muodostuu valtava pullonkaula. Postikuluja lukuunottamatta maksuton Prinetti ratkaiseen tämän ongelman ja vie tilausten käsittelyn uudelle tasolle. Toivomme, että pidät päivityksestä ja saat siitä uutta potkua liiketoimintaasi. Prinetti on maksuton osoitekorttien tuostusohjelma Prinetti…

Julkaisimme pari päivää sitten tukun parannuksia. Yksi parannuksista oli Prinetti, joka on kiistatta yksi toivotuimmista ominaisuuksista. Kun verkkokaupan volyymi kasvaa, manuaalisesta osoitekorttien tekemisestä muodostuu valtava pullonkaula. Postikuluja lukuunottamatta maksuton Prinetti ratkaiseen tämän ongelman ja vie tilausten käsittelyn uudelle tasolle. Toivomme, että pidät päivityksestä ja saat siitä uutta potkua liiketoimintaasi.

Prinetti on maksuton osoitekorttien tuostusohjelma

Prinetti on Itellan asiakkailleen tarjoama osoitekorttien tulostusohjelma. Sen kautta voit tulostaa lähes kaikki kotimaisten lähetysten osoitekortit. Postimaksuja lukuunottamatta palvelu on maksuton – Itella toimittaa veloituksetta tulostusmateriaalit. Voit sopia myös Itellan kanssa noutopalvelusta, jolloin säästät aikaa kun paketteja ei tarvitse viedä postiin.

Tulosta osoitekortit helposti
Kun otat Prinetin käyttöön, voit tulostaa tilauksiin pakettikortit yhdellä klikkauksella. Säästät huomattavasti aikaa tilausten käsittelyssä ja virheiden mahdollisuus vähenee. Voit seurata kaikkia verkkokauppasi lähetyksiä keskitetysti Prinetin www-palvelusta.

Lähetyksen seuranta
Prinetin myötä voit tarjota asiakkaillesi myös mahdollisuuden lähetyksen seurantaan. MyCashflow hakee lähetyksen JJFI-seurantakoodin automaattisesti ja liittää sen mukaan toimitusvahvistukseen. Asiakkaasi voi seurata paketin kulkua Postin lähetyksenseurannasta.

Kuinka otan käyttöön?

Itellan sopimusasiakkaana saat Prinetin osoitekorttien tulostusohjelman sekä tulostusmateriaalit maksutta käyttöösi – maksat ainoastaan postimaksuista.

 1. Itellan asiakkaaksi
  Yritykselläsi täytyy olla voimassa oleva Itellan asiakasnumero ja logistiikan tunnus (tarvittaessa saat ne numerosta 0200 77000 (pvm, mpm).
 2. Tilaa ilmaiset Prinetti tunnukset
  Jos olet uusi Prinetti-käyttäjä, täytä tilauslomake. Kirjoita lisätiedot kenttään, että tarvitset tunnukset MyCashflow verkkokauppaohjelmaan.
  Jos olet jo Prinetti-käyttäjä, tilaa palautelomakkeella tunnukset MyCashflow verkkokauppaan.
 3. Päivitä verkkokauppasi asetukset
  Lisää saamasi tunnukset verkkokauppasi hallintatyökalun sivulle Asetukset » Toimitustavat » Prinetti.
  Aktivoi sen jälkeen Prinetti haluamissasi toimitustavoissa muokkaamalla toimitustavan asetuksia. Aseta Osoitekortin luonti kohtaan asetukseksi Prinetti ja Itellan palvelu kohtaan toimitustapaa vastaava Itellan palvelu, esim. Keltainen kuljetus 16 normaalille postipaketille.

Kun asennus on valmis, voit luoda ja tulostaa osoitekortin tilaus-sivulta.