Joulukalenteri: 6. Palkitse uskollisia asiakkaita

Toiset asiakkaat ovat parempia kuin toiset. He esimerkiksi ostavat useammin, tekevät suurempia kertaostoksia tai suosittelevat verkkokauppaasi tuttavilleen. He ovat niitä, joista haluat pitää kiinni. Pyri tunnistamaan nämä asiakkaat ja palkitse uskollisia asiakkaita antamalla heille jotain pientä ekstraa. Esimerkiksi Golf-välineitä myyvä verkkokauppias voi lisätä suureen tilaukseen ylimääräisiä Golf-palloja, vaatekauppa jonkin edullisen asusteen tai mikä tahansa kauppa…

Toiset asiakkaat ovat parempia kuin toiset. He esimerkiksi ostavat useammin, tekevät suurempia kertaostoksia tai suosittelevat verkkokauppaasi tuttavilleen. He ovat niitä, joista haluat pitää kiinni. Pyri tunnistamaan nämä asiakkaat ja palkitse uskollisia asiakkaita antamalla heille jotain pientä ekstraa. Esimerkiksi Golf-välineitä myyvä verkkokauppias voi lisätä suureen tilaukseen ylimääräisiä Golf-palloja, vaatekauppa jonkin edullisen asusteen tai mikä tahansa kauppa voi palkita asiakkaan lisäämällä asiakkaalle lähtevään pakettiin alennuskoodin, jolla hän saa pienen alennuksen seuraavasta tilauksesta.

Palkitsemalla uskollisia asiakkaita saat pidettyä heistä kiinni sekä annat heille yhden syyn lisää suositella verkkokauppaasi ystävilleen.