Hakukoneoptimoinnin parannukset

Uudistuneet hakukoneoptimointi -työkalut mahdollistavat testiversioiden sulkemisen sekä versioiden päädomainin määrittämisen. Näin testiversiot saa piiloon hakukoneiden indeksointiroboteilta. Verkkotunnukset, jotka eivät vastaa minkään version osoitetta, ohjataan (301) pääosoitteeseen. Tämä poistaa ongelman, jossa verkkokauppan pääosoite nettikauppa.fi ja nettikauppa.mycashflow.fi osoitteet indeksoituivat Googleen. Uusi {CanonicalURL} tagi toimii paremmin ja sen avulla voi hallita tilannetta, jossa sivun osoite muuttuu esimerkiksi tuotenimen…

Uudistuneet hakukoneoptimointi -työkalut mahdollistavat testiversioiden sulkemisen sekä versioiden päädomainin määrittämisen. Näin testiversiot saa piiloon hakukoneiden indeksointiroboteilta. Verkkotunnukset, jotka eivät vastaa minkään version osoitetta, ohjataan (301) pääosoitteeseen. Tämä poistaa ongelman, jossa verkkokauppan pääosoite nettikauppa.fi ja nettikauppa.mycashflow.fi osoitteet indeksoituivat Googleen.

Uusi {CanonicalURL} tagi toimii paremmin ja sen avulla voi hallita tilannetta, jossa sivun osoite muuttuu esimerkiksi tuotenimen muutoksen seurauksena. Canonical-tagi kertoo hakukoneelle sivun oikean osoitteen, johon sen tulisi linkittää.

Hakukoneoptimointikenttiä on lisätty uusille elementeille (uutiset, sivut, tuoteryhmät) sekä kaikki hakukoneoptimointikentät ovat nyt monikielisiä.

  • Dodi, vihdoinki, ohan tätä odotettu 2 vuotta 🙂

  • Onko CanonicalURL käytössä myös tuossa OpenGraph tagissa?