Asiakastarinat

Tutustu asiakkaidemme kokemuksiin MyCashflow-verkkokaupasta ja yhteistyöstä Pulse247 Oy:n kanssa. Videoilla asiakkaamme kertovat omin sanoin myös, kuinka he hyödyntävät MyCashflow-verkkokaupan ominaisuuksia omassa liiketoiminnassaan.

Nosh luottaa yhteistyön joustavuuteen ja asiakasymmärrykseen ›

Biancaneve arvostaa helppokäyttöisyyttä ja hyvää yhteydenpitoa ›

Fiksuruoka kiittää palvelun skaalautuvuutta ja hyvää asiakaspalvelua ›


Nosh luottaa yhteistyön joustavuuteen ja asiakasymmärrykseen

Nosh Company Oy on vuonna 2009 perustettu laadukkaita naisten- ja lastenvaatteita sekä kankaita suunnitteleva kotimainen yritys.

Yrityksen suurin myyntikanava on verkkokauppaan integroitu NOSH vaatekutsut ‑kotimyyntikonsepti. Kutsuja järjestetään kuukausittain satoja ympäri Suomen.

Yrityksessä arvostetaan Pulse247 Oy:n joustavuutta ja asiakastarpeiden ymmärrystä. MyCashflow-verkkokauppaa yrityksessä käytetään kokonaisvaltaisesti kaikkien tiimien toimesta.

Katso videolta Noshin kokemuksia MyCashflow-verkkokaupasta, ja millainen rooli MyCashflow'lla on ollut Noshin tarinassa.

"Mun mielestä Pulsessa parasta on just joustavuus ja he ovat oikeasti kiinnostuneista meistä asiakkaana ja meidän tarpeista ja meidän liiketoimintamallista."

– Laura Petris-Forsell, Nosh Company Oy

"Me ollaan kasvettu, ja sitten siinä samassa on verkkokaupankin pitänyt pysyä samassa tahdissa ja MyCashflow on pystynyt vastaamaan tähän oikein hyvin."

– Annemari Eerola, Nosh Company Oy

Biancaneve arvostaa helppokäyttöisyyttä ja hyvää yhteydenpitoa

Biancaneve on vuonna 2006 perustettu kotimainen urheiluvaatteiden ja yksilöllisten esiintymisasujen valmistaja.

Yritys hyödyntää MyCashflow'n kauppaversioita tarjotakseen asiakkailleen erilliset verkkokauppaversiot Suomen ja Ruotsin markkinoiden lisäksi myös globaaliin kaupankäyntiin.

Yritys arvostaa MyCashflow'n helppokäyttöisyyttä ja monipuolisuutta liiketoiminnan toteuttamisessa.

Katso videolta, millaiseksi Biancaneven toimitusjohtaja Elina Loueranta kokee MyCashflow-verkkokauppapalvelun sekä yhteistyön Pulse247 Oy:n kanssa.

"Täytyy sanoa että helppokäyttöisyys on ollut MyCashflow'ssa ihan parasta. Tällaisellekin tyypille, joka ei ole mikään nettinikkari niin sieltä todella helposti pystyy tekemään kaikki perusjutut ja paljon toki muutakin."

"Tosi hyvin pidetään yhteyttä ja tuntuu, että meistä on hyvin pidetty huolta."

– Elina Loueranta, Biancaneve Oy

Fiksuruoka kiittelee palvelun skaalautuvuutta ja hyvää asiakaspalvelua

 

Fiksu Ruoka Oy on vuonna 2016 perustettu kotimainen ruokahävikin vähentämiseen erikoistunut verkkokauppa. Fiksu Ruoka Oy pyrkii toiminnallaan vähentämään ruokahävikin määrää Suomessa ja samalla tarjoamaan asiakkailleen laajan valikoiman edullista ruokaa ja käyttötavaraa. 

Fiksu Ruoka Oy on hyödyntänyt MyCashflow'n alustaa toiminnassaan alusta saakka, ja skaalannut toimintaansa nopeasti. 

"Todella hyvä asiakaspalvelu ja ottavat jokaisen asiakkaan tarpeet huomioon. Skaalautuu hyvin isommallekin verkkokaupalle."

– Riku Poutanen, Fiksu Ruoka Oy