Yhdistä myymälä ja verkkokauppa saumattomasti MyCashflow Kassan avulla 🚀  Tutustu ›

Myy enemmän verkossa ja myymälässä

MyCashflow on monikanavaisen kaupan alusta, jonka avulla myyt enemmän verkossa ja myymälässä. Monipuolinen ja helppokäyttöinen palvelu sisältää kaiken, mitä liiketoiminnan kasvattamiseen tarvitaan – verkkokaupasta myymälän kassajärjestelmään. Kokeile maksutta 30 päivää.
Verkkomaksujen käsittelymaksut alkaen 0 %
Myy monikanavaisesti yhdestä hallinnasta
Myynnin kasvua tukevat lisäpalvelut
Iloinen verkkokauppias käyttää MyCashflow'n verkkokauppaa tablettilla
Olemme mahdollistaneet jo tuhansia verkkokaupan kasvutarinoita.

Kaupankäynnin alusta verkkoon ja myymälään

MyCashflow tukee yrityksesi kasvua ja mahdollistaa monikanavaisen myynnin sekä verkossa että myymälässä.
Kaksi verkkokauppiasta katsovat tabletilta tilauksia varastossa

Ratkaisumme monikanavaiseen myyntiin

MyCashflow tarjoaa kaupankäynnin ratkaisun kaikkiin yrityksesi tarpeisiin: voit luoda kuluttajille suunnatun verkkokaupan, myydä tuotteita MyCashflow Kassan avulla myymälässä, rakentaa verkkokaupan B2B-asiakkaille ja laajentaa kaupan myyntiä kansainvälisille markkinoille.

Lue lisää ›
Luo kauppa yrityksesi tarpeisiin:
Verkkokauppa kuluttajille
B2B-verkkokauppa
Kansainvälinen verkkokauppa
MyCashflow Kassa myymälämyyntiin

Monipuoliset ominaisuudet verkkokaupan kasvun tueksi

MyCashflow'n helppokäyttöisen hallinnan avulla verkkokaupan rutiinit sujuvat tehokkaasti ja säästät aikaa kaupan kehittämiseen. Hallitset verkkokauppasi tuotteet, tilaukset, asiakkaat ja sisällöt kätevästi yhdestä paikasta.

Lue lisää ›
MyCashflow'n ominaisuuksia:
Helppokäyttöinen hallintapaneeli
Suosituimmat maksu- ja logistiikkapalvelut
Myynnin edistämisen työkalut
Automaattiset ohjelmistopäivitykset
Nainen istuu sohvalla sylissään tietokone. jossa MyCashflow'n verkkokaupan hallinta

Suosituimmat palvelut valmiina laajennuksina

Löydät kaikki suosituimmat verkkokaupan palvelut, kuten maksu- ja logistiikkapalvelut verkkokauppasi hallinnasta käyttövalmiina laajennuksina. Laajennuksista löydät myös käteviä työkaluja kaupan toiminnan mukauttamiseen yrityksenne tarpeisiin sopivaksi.
Lue lisää ›

Tutustu suosittuihin laajennuksiin

Klarna Checkout

Klarna Checkoutin uusin versio on nyt saatavilla kaikissa MyCashflow-verkkokaupoissa. Uudistettu palvelu on täydellinen kassaratkaisu, jonka avulla tarjoat verkkokauppasi asiakkaille sujuvan ostokokemuksen ja kaikki tärkeimmät maksutavat selkeällä ja modernilla kassasivulla, jonka voit kustomoida yrityksesi brändiin sopivaksi.

Lue lisää ›
Kännykkä, jossa menossa ostotapahtuma Klarnan Checkout -kassalla
Kännykkä, jossa menossa ostotapahtuma Klarnan Checkout -kassalla
Uusi🔥

Kanta-asiakasohjelma

Ota käyttöön kanta-asiakasohjelma ja palkitse kauppasi asiakkaat kanta-asiakaspisteillä ostoksista. Tilauksista saadut pisteet muutetaan alennuksiksi, jotka innostavat palaamaan verkkokauppaasi ja lisäävät myyntiä toistuvien ostosten ansiosta.

Lue lisää ›

Muokattavat teemat menestyvään kaupankäyntiin

Valitse verkkokaupallesi parhaiten sopiva teema upeista toimialakohtaisista vaihtoehdoista ja muokkaa ulkoasua teeman asetuksista – helposti ilman koodiin kajoamista.

Tutustu asiakastarinoihin

MyCashflow on ollut mukana jo yli 2 000 yrityksen kasvutarinassa.
"Todella hyvä asiakaspalvelu ja ottavat jokaisen asiakkaan tarpeet huomioon. Skaalautuu hyvin isommallekin verkkokaupalle."
Riku Poutanen
Fiksu Ruoka
"Toivon että tulevaisuudessa Tokoi eCommerce kasvaa pohjoismaiden suurimmaksi alan erikoiskaupaksi, ja uskon että MyCashflow’n kanssa tämä tuleekin varmasti onnistumaan."
Vladimir Tokoi
Suojakalvotukku
“MyCashflow-verkkokaupan ansiosta liikevaihtomme on kasvanut 20 % vuosittain.”
Laura Saastamoinen
E. Saastamoinen

Palvelut verkkokaupan kasvun tueksi

Kattavat lisäpalvelut verkkokaupan kehittämiseen

Tarjoamme monipuolisia lisäpalveluja verkkokaupan kasvun tukemiseksi.

Räätälöity verkkokauppa

Menestyvän verkkokaupan ulkoasu koostuu paitsi yhtenäisestä, brändin mukaisesta ilmeestä myös ostamista helpottavista ja myyntiä edistävistä ominaisuuksista. Toteutamme verkkokaupan ulkoasuun liittyviä projekteja aina pienistä teemamuutoksista kokonaisiin verkkokauppauudistuksiin.

Lue lisää ›
Kasvumarkkinointi

Kasvumarkkinoinnin palvelumme auttaa kasvattamaan yrityksenne verkkoliiketoimintaa tavoitteellisesti ja tuloksellisesti. Palvelu sopii kaikille kasvuhakuisille verkkokaupoille, jotka haluavat tehostaa mainontaansa ja nostaa liiketoimintansa uudelle tasolle.

Lue lisää ›
Verkkokauppojen siirrot

Asiantuntijamme siirtävät verkkokauppasi tiedot ketterästi aikaisemmalta alustalta MyCashflow'n palveluun. Nykyisestä verkkokauppa-alustastasi riippuen uuteen MyCashflow-verkkokauppaan voidaan siirtää erilaisia tietoja, kuten tuotetietoja, tuotekuvia ja asiakasrekistereitä.

Lue lisää ›

Autamme menestymään verkkokauppiaana

Lue lisää ›
Jo yli 2 000 tyytyväistä asiakasta
Avulias suomenkielinen asiakaspalvelu
Kattavat palvelut verkkokaupan kasvun tueksi
MyCashflow'lla asiakaslupauksemme ytimessä on yhdessä tekeminen ja verkkoliiketoiminnan menestystarinoiden rakentaminen – olipa kyse sitten omaa unelmaansa tavoittelevasta itsensä työllistäjästä tai kansainvälistä kasvua hakevasta kotimaisesta verkkokaupasta.

Me MyCashflow’lla haluamme nähdä asiakkaidemme pitkän tähtäimen kasvu- ja menestystarinoita ja tarjoamme kaiken mahdollisen tuen, mitä tämän tavoitteen saavuttaminen vaatii.

Perusta menestyvä verkkokauppa – kokeile 30 päivää maksutta

Aloita kokeilujakso ›Kysy lisää ›
"Toivon että tulevaisuudessa Tokoi eCommerce kasvaa pohjoismaiden suurimmaksi alan erikoiskaupaksi, ja uskon että MyCashflow’n kanssa tämä tuleekin varmasti onnistumaan."
  • Vladimir Tokoi | Suojakalvotukku