MultiSafepay

MultiSafepay on Alankomaiden johtava verkkomaksujen välittäjä, joka tarjoaa laajan valikoiman paikallisten suosimia maksupalveluita myydessäsi tuotteita esimerkiksi Saksaan, Itävaltaan, Alankomaihin, Belgiaan, Espanjaan ja Italiaan.

Uusi
Tulossa
MultiSafepay

Asiakkaille tutut maksutavat Euroopassa ja ympäri maailman

MultiSafepay tarjoaa verkkokauppaasi yli 30 paikallista ja kansainvälistä maksutapaa, joiden avulla voit luoda täydellisen kattauksen asiakkaidesi suosimia maksutapoja verkkopankeista luotto- ja pankkikortteihin sekä lasku- ja osamaksutavoista verkkomaksualustoihin.

Lue lisää

Hallitse maksuja kätevästi yhdestä paikasta

MultiSafepayn hallintajärjestelmän avulla hallitset kaikkia verkkokauppasi maksuja yhdessä paikassa. Voit tehdä nostoja tililtäsi missä vain ja milloin vain, tarjota asiakkaille eri valuuttavaihtoehtoja, tehdä maksupalautuksia, tarkistaa transaktioita nopeasti ja viedä tiedot transaktioista kirjanpito-ohjelmistoosi. Säästä aikaa ja keskitä kaikki huomio yrityksesi kasvattamiseen.

Lue lisää

Hinnat ja saatavuus

MultiSafepay on saatavissa eurooppalaisille yrityksille, joilla on pankkitili Euroopassa. Palvelun hinta koostuu avaus-, kuukausi- ja transaktiomaksuista, jotka vaihtelevat volyymin ja käytettävien maksutapojen mukaan.

Tilaus ja käyttöönotto

MultiSafepay tarkistaa yrityksesi taustat ennen sopimuksen myöntämistä. Palvelun käyttöönotto toteutuu yleensä muutaman viikon kuluessa. Näin saat palvelun käyttöösi:

  1. Perusta MyCashflow-verkkokauppa
  2. Tilaa palvelu käyttöön MultiSafepayn sivuilla
  3. Asenna palvelu verkkokauppaasi ohjeidemme mukaan
  4. Testaa palvelua testitilassa
  5. Hanki MultiSafepay hyväksyntä
    (Lisätietoa MultiSafepayn ohjeissa)
  6. Tee testi myös tuotantotilassa ja aseta maksutapa näkyviin verkkokaupan kassalle

Lue myös: Tarkemmat asennusohjeet

Pyydä tarjous tai kysy lisää

Lähetä yhteystietosi oheisella lomakkeella niin sinuun otetaan yhteyttä. Välitämme lomakkeella lähettämäsi tiedot kumppanillemme .

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.

Lähettämällä lomakkeen hyväksyt tietojesi käsittelyn sekä MyCashflow'n tietosuojaselosteen että tietosuojakäytäntöjen mukaisesti.