UUTTA: MyCashflow Kassa on nyt saatavilla🔥

Vertaa.fi

Vertaa.fi on Suomen suurin hinta- ja tuotevertailusivusto, jota kymmenettuhannet kuluttajat käyttävät päivittäin verkko-ostospaikkojensa valintaan.

Poistuva
Uusi
Tulossa
Vertaa.fi

Palvelun kuvaus

Vertaa.fi on tarjonnut vuodesta 2000 lähtien kuluttajille mahdollisuuden tuotevertailuun ennen ostopäätöksen tekemistä.

Palvelun avulla voit kasvattaa tuotteidesi näkyvyyttä, kerätä kaupallesi kattavat arvostelut ja suositukset sekä kasvatta myyntiä olemalla läsnä ostopäätöksen kynnyksellä oleville käyttäjille.

Kauppatiedot ja tilastot

Vertaa.fi:n PartnerNetissä voit hallinnoida sivustolla näkyviä kauppatietojasi, aktivoida ja deaktivoida kategorioita sekä seurata klikkimääriä ja kategoriakohtaisia tilastoja.

Kauppa-arvostelut

Kuluttajat nojaavat ostopäätöksissään paljolti suosituksiin ja kauppa-arvostelut ovat tässä isossa roolissa. Aktivoi asiakkaasi ja kerää asiakaskokemukset eduksesi!

Tutustu tarkemmin: www.vertaa.fi

Hinnat ja saatavuus

Palvelun liittymismaksu on 300 €, mutta kausittaisia ilmaisia liittymistarjouksia kannatta seurata! Palvelussa voit säätää näkyvyytesi budjettisi mukaan. Yrityksen nimen, tuotteiden ja logon asettaminen Vertaa.fi-sivustolle on maksutonta. Maksat vain CPC-hinnan, kun potentiaalinen asiakas siirtyy Vertaa.fi:n sivuilta kauppanne sivuille.

Kategoriakohtaisia CPC-hintoja voi tiedustella Vertaa.fi:stä ja kaikkien kategorioiden yksittäiset hinnat näet Vertaa.fi:n PartnerNetistä sopimuksen teon jälkeen.

Tilaus ja käyttöönotto

  1. Perusta MyCashflow-verkkokauppa
  2. Tilaa palvelu täyttämällä tilauslomake Vertaa.fi-sivustolla.
  3. Aktivoi Vertaa.fi-laajennus verkkokauppasi hallinnassa
  4. Ilmoita tuotetiedoston osoite Vertaa.fi:hin
  5. Vertaa.fi:n suorittaman tarkistuksen jälkeen verkkokauppasi liitetään palveluun
  6. Voit hallinnoida kauppatietoja, aktivoida tuotekategorioita ja seurata tilastoja Vertaa.fi:n PartnerNetissä

Lue myös: Tarkemmat asennusohjeet

Pyydä tarjous tai kysy lisää

Lähetä yhteystietosi oheisella lomakkeella niin sinuun otetaan yhteyttä. Välitämme lomakkeella lähettämäsi tiedot kumppanillemme .

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.

Lähettämällä lomakkeen hyväksyt tietojesi käsittelyn sekä MyCashflow'n tietosuojaselosteen että tietosuojakäytäntöjen mukaisesti.