UUTTA: MyCashflow Kassa on nyt saatavilla🔥

Procountor

Procountor on verkossa automatisoidusti toimiva sähköinen taloushallintojärjestelmä, jonka oheispalvelujen avulla voit myös lähettää ja vastaanottaa verkkolaskuja.

Poistuva
Uusi
Tulossa
Procountor

Palvelun kuvaus

Procountor on kotimainen sähköisen taloushallinnon ohjelmisto- ja palvelutalo. Procountor-palvelun avulla saat verkossa automatisoidusti toimivan sähköisen taloushallinnon ratkaisun ja siihen liittyvät oheispalvelut, kuten valmiuden lähettää ja vastaanottaa verkkolaskuja sekä tarvittavat pankkiyhteydet.

Verkkokauppa-rajapinnan ja MyCashflow-laajennuksen avulla saat verkkokauppasi ja kirjanpitosi integroitua keskenään. Tällöin verkkokaupan tilaukset siirtyvät suoraan Procountoriin ja niille luodaan automaattisesti kirjanpito sekä tuotteiden myyntiraportit.

Käyttämällä Procountorin dimensioita saat kaikki verkkokaupan kirjanpitoraportit koko yrityksen taloudesta tai pelkästään verkkokaupan osalta.

Procountor-integraation perusversio ei lue tuotteiden tietoja ja varastosaldoja verkkokauppaan itsestään, mutta integraatio on toteutettavissa erillisenä työnä.

Hinnat ja saatavuus

Pyydä tarjous Procountorin myynnistä. Voit jättää tarjouspyynnön oheisen painikkeen takaa löytyvällä lomakkeella. Tarjouksen voit pyytää myös sähköpostitse Procountorin myynnistä info@procountor.com tai puhelimitse numerosta 020 7879 830.

Tilaus ja käyttöönotto

  1. Perusta MyCashflow-verkkokauppa
  2. Pyydä tarjous ja tilaa Procountor-palvelu oheisesta painikkeesta
  3. Pyydä verkkokaupparajapinnan salasana Procountorin asiakaspalvelusta (asiakaspalvelu@procountor.com).
  4. Ota Procountor-laajennus käyttöön ja syötä saamasi salasana laajennuksen asetuksiin.
  5. Määrittele laajennuksen asetukset haluamiksesi.

Lue myös: Tarkemmat asennusohjeet

PYYDÄ TARJOUS JA TILAA

Pyydä tarjous tai kysy lisää

Lähetä yhteystietosi oheisella lomakkeella niin sinuun otetaan yhteyttä. Välitämme lomakkeella lähettämäsi tiedot kumppanillemme .

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.

Lähettämällä lomakkeen hyväksyt tietojesi käsittelyn sekä MyCashflow'n tietosuojaselosteen että tietosuojakäytäntöjen mukaisesti.