Yhdistä myymälä ja verkkokauppa saumattomasti MyCashflow Kassan avulla 🚀  Tutustu ›
Poistuva
Tulossa
Uusi 🔥

Facebook

Laajennuksen avulla yhdistät verkkokauppasi Facebookiin helpompaa some-markkinointia varten. Yhdistä mm. Facebook-seurantapikseli kauppaasi ja tuo kaupasta tuotefiidi Facebook-mainostilillesi.

Yhdistä verkkokauppasi Facebookiin

Facebook-laajennuksen avulla saat käyttöösi seuraavat toiminnot:

  • Facebook-tykkäys- ja jakopainikkeet (asennettava erikseen kaupan teemaan)
  • Facebookin jakopainikkeet saat käyttöön myös erillisen Jakopainikkeet-laajennuksen avulla
  • Facebook-seurantapikselin
  • Facebook-tuoteluettelon, jonka avulla voit mainostaa tuotteitasi Facebookissa

Liitä verkkokauppaasi Facebook-pikseli, ja seuraa mainosten tehokkuutta, analysoi verkkokauppasi Facebookia käyttävää yleisöä ja tee kohdennettua mainontaa jo kaupassasi käyneille asiakkaille.

Yhdistä verkkokauppasi helposti Facebookiin ja pidä automaattisesti yllä ajankohtaista tuoteluetteloa verkkokauppasi tuotteista sosiaalisen median mainoksia varten.

Laajennuksen avulla voit yhdistää MyCashflow-verkkokauppasi tuotteet Facebook-kauppaan ja myydä tuotteita suoraan Facebookissa ja Instagramissa. Facebook-kaupankäynti vaatii, että kaupassa on otettu käyttöön Facebookin tai Instagramin sisäinen maksutoiminto Yhdysvalloissa.

Hinta ja käyttöönotto

Laajennuksen käyttäminen on maksutonta, mutta Facebook-mainosten julkaiseminen on maksullista. Lue lisää Facebookin sivuilta.

Tutustu Facebook-lisäosan käyttöohjeeseen.

Perusta menestyvä verkkokauppa – kokeile 30 päivää maksutta

Aloita kokeilujakso ›Kysy lisää ›
"Toivon että tulevaisuudessa Tokoi eCommerce kasvaa pohjoismaiden suurimmaksi alan erikoiskaupaksi, ja uskon että MyCashflow’n kanssa tämä tuleekin varmasti onnistumaan."
  • Vladimir Tokoi | Suojakalvotukku